OVER DANIËL

Daniel is webdesigner bij IT Synergy. Hij is lekker laid-back want hij kan in webontwerpen al zijn creatieve energie kwijt.

Koffie? Zwart en sterk!

Daniël zijn werkweek

Afhankelijk van het project pakt Daniël een deel of het gehele proces rond webontwerpen op. Je kan namelijk bij hem aankloppen voor elk onderdeel binnen webdesign.

Hij denkt graag mee over een hele nieuwe website inclusief huisstijl, layout, spacing en kleurenpaletten. Heb je zelf al ideeën en heb je hulp nodig bij het opzetten? Geen probleem. Daniël weet feilloos jouw wensen te vertalen naar een moderne WordPress website die van alle benodigdheden is voorzien.

Is je nieuwe website klaar? Perfect. Daniël zorgt voor de nazorg. Hij blijft jouw website regelmatig updaten en is constant aan het monitoren zodat jouw website ook ‘in de lucht’ blijft.

Daniël in het weekend

We zeiden al dat Daniël lekker relaxed is. Die lijn trekt hij ook door in het weekend.

Hij checkt graag een filmpje of serie met zijn vriendin. Vaak thuis op de bank maar hij beschikt ook over een bioscoopabonnement dus voor het nieuwste beeldmateriaal gaat hij naar de bios.

Verder speelt hij graag wat games op z’n PC of PS4 en gaat hij met z’n vrienden de stad in. Lekker eten en een beetje rondlopen.

Scroll naar boven