Cloud Engineer Dennis jpg

Dennis Meskers

IT ENGINEER & CLOUD SPECIALIST

OVER DENNIS

Dennis is IT Engineer en cloud specialist bij IT Synergy. Als projectmedewerker draait hij volop mee in de lopende projecten waarin zijn cloudexpertise, voornamelijk Azure, van grote waarde is. Veel voorkomende projecten zijn bijvoorbeeld migraties in de cloud en het onboarden van nieuwe klanten met een clouddienst. Maar ook projecten uitvoeren op locatie is geen uitzondering. Geen dag is hetzelfde bij Dennis.

Koffie? Lekker! Zwart graag.

Dennis zijn werkweek

Het grootste gedeelte van zijn werkweek bestaat uit het meedraaien in de verschillende ICT projecten. Voornamelijk vanuit het (thuis)kantoor maar soms ook bij klanten zelf. Dat kan het uitvoeren van een migratie zijn of het opzetten van een volledig nieuwe cloudomgeving, Dennis deinst niet terug voor een uitdaging.

En dat komt goed van pas bij IT Synergy, want wij pakken graag (complexe) ICT-problemen op

Dennis in het weekend

In het weekend is Dennis vaak in de sportschool te vinden. Naast sport is ook bezig zijn met IT in zijn vrije tijd een belangrijke vrijetijdsbesteding. Daarnaast staat er ook vaak een city trip op de planning, maar ook een trip door Scandinavië of Zuid-Amerika staat hoog op zijn bucketlist.

Net als iedereen heeft Dennis ook af en toe een momentje van ontspanning nodig. Het liefst luistert Dennis dan muziek, maar niet via een online streamingsdienst als Spotify. Hij heeft nog een ouderwetse LP-speler. 

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl