OVER DAVE

Dave is Cloud Engineer bij IT Synergy. Hij werkt met het projectenteam aan cloud oplossingen van Microsoft 365 en heeft de ambitie om zich door te ontwikkelen als cloud expert.

Koffie? Doe maar een bakkie met suiker!

De werkweek van Dave 

Dave heeft brede ervaring opgebouwd in de IT. Na zijn ICT studie is hij gestart op de servicedesk. Door het behalen van verschillende certificaten  groeide hij snel door als systeembeheerder en heeft hij zich daarnaast gespecialiseerd in VoIP.

Bij IT Synergy wil Dave als Cloud Engineer graag doorgroeien en zich volledig specialiseren in de cloud. Hij richt op het moment clouddiensten in, voert migraties uit en wil expert worden op het gebied van Azure en Azure Virtual Desktop (AVD). Om dit te bereiken is hij nu bezig met zijn MS-100 (Microsoft 365 Identity and Services) certificaat.

Dave in het weekend

In zijn vrije tijd voetbalt Dave in een gezellig vriendenteam en is hij natuurlijk aanwezig bij de derde helft. Hij gaat daarnaast graag naar een festival of dagjes weg met vrienden.

Dave z’n favoriete plek is Thailand. Hier gaat hij vaak naartoe om lekker te surfen en vooral om te genieten. Als je nog leuke reistips wil, kun je hem altijd een berichtje sturen 🏄

Scroll naar boven