OVER DANNY

Danny is full stack developer en dev ops engineer bij IT Synergy. Hij is developer pur sang. Droomt in 7 verschillende programmeertalen.

Koffie? Zwart en sterk.

Danny zijn werkweek

Zoals bij elke programmeur bestaat Danny z’n werkweek vooral uit, je raadt het al, programmeren. Dit doet hij onder andere in PHP, React (Native), C, C++, C#, Phyton en HTML/CSS.

Als technisch ontwerper van projecten is hij graag de schakel tussen klant en het development team. Hij vertaalt de wensen en ideeën van klanten naar ‘tastbare’ web en mobiele applicaties.

Verder doet hij nog wat Linux serverbeheer en meer dingen die een gewone sterveling niet begrijpt. Hier laten we het dus bij.

Danny in het weekend

In het weekend speelt Danny graag games of drinkt hij een pilsje met z’n maten.

Hij krijgt binnenkort een tuin dus is hij zich ook alvast aan het verdiepen in het verkrijgen van groene vingers (hierover snel een update).

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl