OVER DAAN

Als consultant/developer houdt Daan zich wekelijks bezig met automatisering. Handelingen kunnen vaak makkelijker en sneller gaan. Bij ons maar ook bij onze klanten.

Koffie? Ja lekker! Gewoon zwart.

Daan zijn werkweek

Daan is een kei in procesoptimalisatie. Hij ontwikkelde laatst een applicatie die het ‘in-dienst-tredingsproces’ bij een van onze klanten aanzienlijk versnelde. In plaats van het ‘over en weer’ mailen tussen HR, Finance en alle andere afdelingen bouwde hij een platform waar alle informatie live in wordt bijgewerkt. De juiste afdelingen kregen allemaal toegang tot de data en er kan zelfs bijgehouden worden welke afdeling de volgende actie moest ondernemen.

Niet alleen bij onze klanten maakt Daan de lijntjes korter. Dat doet hij ook voor ons. De optimalisatie van ons ticketsysteem ligt onder andere bij Daan onder de loep. Hij creëert ticket templates en handleidingen om processen vlotter en meer gestructureerd te laten verlopen.

Klinkt als een fulltimejob maar Daan doet dit ‘gewoon’ even tussendoor. Hij pakt namelijk ook nog even een studie bedrijfskunde mee.

Daan in het weekend

In z’n vrije tijd maakt hij graag reizen. Zo staat er in de nabije toekomst een Eurotrip naar Oost-Europa gepland.

Verder doet hij het rustig aan en slaat die af en toe een balletje met z’n hockeystick.

Scroll naar boven