OVER CHRIS

Chris volgt een opleiding tot Applicatie- en Mediaontwikkelaar aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en loopt fulltime stage op de development afdeling van IT Synergy. Hij houdt zich bezig met diverse projecten om zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen. 

Koffie? Lekker, doe maar een cappuccino (met zoetje)!

Chris zijn werkweek

Chris zijn expertise is front-end development, waarbij hij zich voornamelijk bezighoudt met de ‘voorkant’ van websites en apps. Dit houdt in dat hij de grafische invulling verzorgt, dus wat de eindgebruiker daadwerkelijk ziet en gebruikt. De kans is groot dat Chris heeft gewerkt aan het design van een app of website die jij via IT Synergy gebruikt!

 

Daarnaast werkt hij mee aan backend development projecten, om zichzelf ook hierin verder te ontwikkelen. Bij backend development gaat het juist om de besturing van programma’s. Denk hierbij o.a. aan servers, data en API koppelingen.

Chris in het weekend

Naast zijn stage bij IT Synergy klust Chris in het weekend bij aan de website van het bedrijf van zijn vader. Daarnaast is hij erg sportief en speelt hij drie keer in de week waterpolo.

 

Om een beetje te ontspannen kun je Chris in de Oude Haven vinden in Rotterdam. Hier doet hij graag gezellig een drankje met zijn vrienden!

Scroll naar top