OVER BRENT

Brent is marketeer voor IT Synergy. Hij is dan ook het eerste aanspreekpunt voor alle marketing en brand gerelateerde zaken.

Koffie? Graag, espresso.

Brent z’n werkweek

Doordeweeks is Brent met verschillende marketingactiviteiten bezig. In de eerste plaats werkt hij aan projecten voor IT Synergy. Hierbij kan het gaan om de creatie van een brand- of huisstijlhandboek maar ook het bijhouden/optimaliseren van de content voor onze website en verschillende socials.

Naast de IT Synergy projecten werkt Brent ook aan externe videoproducties. Voor klanten maakt hij strategische plannen omtrent het inzetten van video. Vanzelfsprekend is hij daarom ook onderdeel van het team dat de video’s en foto’s uiteindelijk maakt.

Om zijn expertise verder uit te breiden, verdiept Brent zich momenteel in de wereld van SEO, SEA en online vindbaarheid in het algemeen.

Brent in het weekend

Op zaterdag is Brent te vinden op het voetbalveld. Daar speelt hij in een team samen met zijn 2 broers. Goed voor de gezondheid maar ook gewoon gezellig.

Zijn favoriete vakantie is de wintersport. Met zijn snowboard gaat hij vroeg de berg op en komt hij zo laat mogelijk weer terug.

Om te ontspannen checkt hij graag een film. Inmiddels heeft hij er al honderden gezien, dus als je nog een tip wilt moet je ‘em even bellen!

 

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl