OVER BOB

Bob is project coördinator binnen team Professional Services. Hij zorgt dat projecten zowel intern als extern soepel verlopen en krijgt energie van contact met diverse klantrelaties.

Koffie? Lekker, doe maar zwart!

Bob zijn werkweek

Bob houdt zich dagelijks bezig met het managen van IT projecten. Intern zorgt hij voor het uitwerken van een traject, overziet hij alle taken binnen een project en bewaakt hij belangrijke deadlines. Extern communiceert hij met klantrelaties en zorgt hij dat alle zaken op locatie goed verlopen. Bob houdt van de mix tussen het opzetten van projecten en klantcontact. Dit zorgt constant voor een nieuwe uitdaging en maakt IT iedere dag zo dynamisch.

Bob heeft een erg brede ervaring in ICT. Hij is na zijn studie ‘Interactive Media’ als webdeveloper begonnen. Hierna stapte hij over naar de IT support afdeling en vanaf daar groeide hij door tot IT consultant. Inmiddels heeft hij voor diverse bedrijven IT projecten opgezet en complete werkplekmigraties begeleid. Hij is o.a. gespecialiseerd in ERP systemen, Microsoft 365 product, Azure Virtual Desktop (AVD) en het automatiseren van systemen.

Bob in het weekend

In het weekend zit Bob niet graag stil. Hij gaat er graag op uit om lekker te wandelen met zijn vriendin en hun hond. Ook houdt hij enorm van reizen. Je kunt hem zowel tijdens de zomer en winter in Zwitserland vinden en hij heeft Canada, Azië en Alaska al gezien. De volgende grote reis die op de planning staat gaat naar Namibië en Zuid-Afrika.

Wanneer je nog op zoek bent naar een goede reistip, kun je Bob gerust eens bellen!

Scroll naar top