OVER BART

Bart is een van de toppers binnen het development team van IT Synergy. Hij is van alle markten thuis en werkt daarom graag aan veel verschillende en uitdagende projecten mee.

Koffie? Liever niet, doe mij maar een goed glas water.

Bart zijn werkweek

Bart zit in de afrondende fase van zijn studie Technische Informatica en werkt daarnaast vier dagen in de week bij IT Synergy. Hier is hij volop aan het ontdekken welke kant binnen de ICT hij na zijn studie op wil. Hij werkt dan ook vol passie mee aan diverse development projecten en is een echt manusje-van-alles. Van het implementeren van Artificial Intelligence tot het ontwikkelen van apps en websites, je kunt bij hem overal voor terecht.

Bart in het weekend

Bart is een echte workaholic. Wanneer hij klaar is met werken voor IT Synergy, staat hij in zijn weekend te knallen in de supermarkt. Je zou denken dat hij dus genoeg sport, maar in zijn vrije tijd doet hij ook nog is graag aan krachttraining en boksen.

Om een beetje bij te komen van zijn drukke week, kun je hem dan ook vinden in de stad voor een lekker drankje met zijn vrienden.

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl