OVER ANTHONY

Anthony is Teamlead Servicedesk en heeft ervaring met veel verschillende aspecten van ICT. Bij IT Synergy lost hij complexe ICT problemen op en werkt hij aan de verbetering van interne processen. 

Koffie? Lekker, cappuccino graag ☕

De werkweek van Anthony

Anthony is een echte alleskunner. Hij heeft ervaring als 1e-, 2e- en 3e lijn Servicedesk Engineer, beheerde interne IT, richtte complete werkplekken in en installeerde hardware. Met zijn ervaring en kennis lost hij bij IT Synergy lastige ICT problemen op voor klanten. En stuurt hij het servicedesk team aan.

Anthony houdt van uitdaging en werkt daarom graag naast zijn dagelijkse werkzaamheden aan het verbeteren van interne bedrijfsprocessen. Hij vindt het belangrijk om scherp te blijven en constant te innoveren en verbeteren. Bij IT Synergy kan hij zich binnen Team Support op de inrichting van een hoop processen focussen. Hij heeft hiernaast de ambitie om verder door te groeien, waar hij mooie kansen voor ziet binnen IT Synergy. 

Anthony in het weekend

Anthony houdt erg van muziek, dus je kunt hem altijd meenemen naar een goed feestje. Hij houdt van metal en drum ‘n bass en gaat graag naar festivals. Daarnaast is Anthony een echte sporter. Hij gaat 5 keer per week naar de sportschool en is erg bewust bezig met een gezonde levensstijl.

Fun fact: Anthony is erg fanatiek met tafelvoetbal. Wanneer je bij ons op kantoor bent, kun je hem altijd uitdagen voor een potje 🔥 

Scroll naar boven