OVER ANNE

Anne is HR adviseur bij IT Synergy. Ze houdt ervan om met mensen te werken en ze is volledig verantwoordelijk voor de HR strategie bij IT Synergy. Ze staat voor iedereen klaar, is het eerste aanspreekpunt voor alle collega’s en fungeert als vertrouwenspersoon binnen de organisatie.

 Koffie? Doe mij maar verse gemberthee!

Anne haar werkweek

Anne heeft al meer dan 10 jaar ervaring in HR. Ze hield er altijd al van om met mensen te werken en is zo het HR vak ingerold, zodat ze zich volledig kon storten op het welzijn van collega’s.

“Je bent de meeste tijd van je week aan het werk, dus ik wil zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en het beste uit zichzelf kan halen”.

Bij IT Synergy gaat Anne HR volledig inrichten en structuren en is ze verantwoordelijk voor de gehele HR strategie. Ze heeft voor iedere situatie een passende oplossing en haar eerste prioriteit is altijd het werkgeluk en welzijn van collega’s.

Naast haar werkzaamheden volgt ze op dit moment de NLP (neurolinguïstisch programmeren) Master opleiding. Ze is altijd bezig met nieuwe uitdagingen en houdt ervan om zichzelf te ontwikkelen.

Anne in het weekend

In haar vrije houdt Anne ervan om leuke dingen te doen met haar gezin, vrienden en familie. Ze geniet van reizen, dagjes uit en om bij toffe restaurantjes te ontbijten, lunchen of dineren. 

Om te relaxen doet Anne aan yoga en houdt ze ervan om te lezen. Ook is ze graag bezig met interieur, er valt altijd wel iets te veranderen in haar droomhuis. Voor tips over inrichting kun je haar zeker eens bellen!

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl