Neem contact op met onze servicedesk

Heb je een IT probleem? Neem dan contact met ons op. Wanneer je dit gedaan hebt, pakken we je probleem zo snel mogelijk op. Wil je dat één van onze collega’s met je meekijkt? Voer dan de code hiernaast in als je Windows hebt. Ben je een Mac gebruiker? Lees dan onze handleiding via de knop hieronder.

Hoe wil je contact opnemen
Telefoon2 emoji

Telefoon

Bel met een expert

Heb je een probleem dat direct moet worden opgelost? Bel dan naar onze supportafdeling. We pakken jouw issue gelijk samen op en zorgen dat het zo snel mogelijk wordt verholpen.

Rotterdam
Telefoon2 emoji
010 - 30 31 999
Utrecht
Telefoon2 emoji
030 - 20 83 070
Amsterdam
Telefoon2 emoji
020 - 40 50 435
Envelop versturen emoji

Mail

Met onze engineers

Loop je ergens tegenaan, maar heb je geen mogelijkheid te bellen? Stuur onze IT engineers dan gerust een mailtje. Er wordt automatisch een ticket aangemaakt die wij voor je gaan oplossen.

Ticket emoji

Portaal*

Tussen A'dam en Utrecht

Via ons klantenportaal is het mogelijk om direct een ticket in te schieten. Eén van onze collega’s zal dan binnen de afgesproken termijn contact met jou opnemen.

*Alleen beschikbaar voor Rotterdam
Remote desktop met Connectwise Control

Om je probleem op te kunnen lossen, is het vaak handig voor onze experts om mee te kijken wat er op jouw scherm gebeurt. We maken dan gebruik van Remote Support. Jij hoeft hier alleen de code voor in te vullen die wij je toesturen. We kunnen de controle van jouw computer of tablet dan tijdelijk overnemen om jouw probleem snel te verhelpen. Als het probleem is opgelost, verbreken we de verbinding en kun jij weer verder met je werk!

Werk je op een Mac en maak je voor het eerst gebruik van onze Remote Support? Bekijk dan de handleiding ‘Remote Support Client installeren op Mac’

Wij zijn dol op feedback
Vergeet daarom niet te reageren!

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Bekijk de academy

Wil je weten hoe iets werkt binnen jouw Microsoft 365 omgeving? Bekijk dan onze academy! Hier kun je allerlei handleidingen, tips & tricks vinden over bijna alle Microsoft 365 applicaties!

IT teams bij IT Synergy
Wat is Azure Virtual Desktop (AVD) en hoe werkt het?
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen