Cultuur

Bij IT Synergy hebben we een unieke bedrijfscultuur die vanaf het begin hetzelfde is geweest. Indigo noemen we het. Deze cultuur dragen we allemaal. Dat kost geen moeite, want we hebben het altijd al zo gedaan.

Collega plakt nieuwe foto op fotomuur

Wij werken indigo

Indigo is de manier waarop wij met ons team onze klanten laten houden van ICT. Het staat voor een open en eerlijke samenwerking. Voor lef tonen door eerlijk te zijn, naar elkaar en onszelf. Voor jezelf zijn, omdat dat het allerbelangrijkste is. En voor plezier, want een feestje bouwen kunnen we wel! Hard werken is hard ontspannen.  

Indigo staat ook voor hoe we onze diensten leveren. Op een persoonlijke manier en door IT simpel en vooral leuk te maken. Samen met onze klanten inzetten op groei. Samen stappen zetten en ambities waarmaken.  

De IT Synergy kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de bouwstenen van onze cultuur. Het staat voor hoe we alles uit onze dag halen en hoe we ons gedragen, op de werkvloer en daarbuiten.

Handdruk emoji

Synergy

De kracht van samen
Bij IT Synergy geloven we in de kracht van samen. We bundelen onze kennis en expertises en kunnen blind vertrouwen op elkaar. We hebben ons hart op de tong en zijn niet bang om nieuwe wegen in te slaan. Door samen te innoveren slaan we een brug tussen mens en technologie. Zo groeien we met elkaar door, bereiken we doelen en realiseren we dromen. Wij zijn team IT Synergy. Bij ons is het effect van samenwerken altijd groter dan de input van het individu.
Superheld emoji

Eigenheid

Zijn wie je bent

Jezelf zijn is het stoerste dat er is. Niemand anders kan wat jij kan. Bij ons krijg je de ruimte om altijd jezelf te zijn. Die diversiteit is voor ons heel belangrijk. En om jezelf te zijn, moet je anderen ook de ruimte geven om zichzelf te kunnen zijn. Het zijn juist onze authentieke verschillen die ons verbinden.

Net zoals de stad van Rotterdam, zijn wij een open smeltkroes waar ruimte is voor iedereen. Wij zijn trots op de diverse persoonlijkheden en achtergronden die IT Synergy de plek maken die het is. We doen er dan ook alles aan om onze verschillen te bewaken en omarmen. Zo halen we iedere dag het beste uit elkaar.

Vuur emoji

Lef

Durven voelen, zeggen en doen

Het woord lef komt oorspronkelijk uit het Hebreeuws (Lev) en betekent hart. Lef staat dus voor leven vanuit en het volgen van je hart. Leven vanuit je hart is jezelf openstellen. Durven om eerlijk naar jezelf te kijken, durven anderen om hulp te vragen, durven om de moeilijke gesprekken aan te gaan en durven jezelf te laten zien. Het volgen van je hart is soms bang zijn en het toch doen. Vertrouw op jezelf, maak fouten, draag verantwoordelijkheid en omarm nieuwe ideeën.

Ster ogen emoji

Plezier

Verbindt en geeft energie

Bij IT Synergy vinden we ICT cool. We werken aan wat we tof vinden met enthousiaste mensen. Een glimlach is bij ons dan ook het meest gedragen kledingstuk. Jouw gevoel voor humor is precies wat we nodig hebben. Complimenten uitdelen is een must en lol maken verplicht. Plezier staat immers voor verbondenheid en er samen wat van maken. Zo inspireren we elkaar iedere dag opnieuw om te knallen aan wat we het allerleukste vinden.

Onze cultuur proeven?
Ervaar 'm zelf tijdens een (digitaal) bakkie!
de Indigo cultuur in de praktijk
Touwtrekken met collega's op het strand in Scheveningen tijdens uitje
Vrijwilligerswerk bij Voedselbank Nederland
Groepsfoto van IT Synergy bij de Dutch Search Awards
Groepsfoto van team IT Synergy op het strand
Onze toppers aan het woord
ITS'ers over ITS
Rafa-et
Rafa-etServicedesk Engineer 1e lijn
Lees verder
“Ik merk dat ik bij IT Synergy enorm veel kan leren van iedereen om mij heen. We worden beter van elkaar en dat is enorm fijn. Er zit hier veel kennis en ik kan altijd terecht met vragen, wat me erg helpt bij mijn eigen ontwikkeling."
Dennis
DennisCloud Engineer
Lees verder
"Het toffe aan IT Synergy is dat er een hele persoonlijke sfeer hangt. Hierdoor merk je dat je het écht met z’n allen doet. Daarnaast krijg ik vrijheid binnen mijn taken en volop groeimogelijkheden. Hierdoor kan ik me constant met toffe projecten bezighouden.”
Kim
KimIT Trainee
Lees verder
“Als trainee krijg ik bij IT Synergy echt de tijd en ruimte om alles te leren over ICT. Iedereen staat open om me te helpen en checkt regelmatig bij me in. Ik voel me niet bezwaard om vragen te stellen en merk dat ik daardoor een fijne plek heb gevonden om te groeien en mezelf te ontwikkelen als ICT’er.”
Patrick
PatrickInkoper
Lees verder
“Het fijne aan mijn functie is dat geen dag hetzelfde is. Mijn werkzaamheden zijn divers en ik krijg de ruimte om constant nieuwe uitdagingen aan te pakken. De vrijheid en afwisseling zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.”
Jessy
JessyContent Marketeer
Lees verder
“Bij IT Synergy krijg ik veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om ideeën uit te werken. Hierdoor kan ik samen met mijn team diverse toffe projecten opzetten. Daarnaast kun je hier echt lekker jezelf zijn, wat voor mij heel belangrijk is op de werkvloer.”
Muki
MukiAutomation engineer
Lees verder
“Ik vind het erg fijn dat er bij IT Synergy veel ruimte is voor opleidingen en persoonlijke groei. Op deze manier kan ik mezelf ontwikkelen op gebied van security en doorgroeien tot Security Specialist.”
Liesbeth
LiesbethvCIO
Lees verder
"IT Synergy is een club waar echt wordt samengewerkt. Iedereen staat voor elkaar klaar en er is volop enthousiasme om te groeien. Daarnaast houd ik van de afwisseling in mijn rol als vCIO. Ik werk nauw samen met onze klanten en dat motiveert om samen mooie stappen te zetten."
Michel
MichelSystem Engineer 2e lijn
Lees verder
“Vanaf moment één voel ik me hier welkom en op mijn plek. Ik krijg enorm veel ruimte om mijn expertises in te zetten waar dit nodig is, waardoor mijn dagen lekker veelzijdig zijn. Daarnaast kan ik mezelf ontwikkelen op gebied van de cloud, wat al lange tijd mijn ambitie is.”
Anne
AnneHR Manager
Lees verder
“Ik kom nog steeds vol energie thuis na een werkdag bij IT Synergy. We werken hard en de sfeer is geweldig. Het laat me zien dat werkgeluk en doen waar je gelukkig van wordt met geweldige mensen om je heen, zo ontzettend belangrijk is. Iedereen bouwt mee aan de groei en het succes van IT Synergy en daardoor kun je zelf ook groeien en succesvol zijn.”
Vorige
Volgende
Regenboog emoji
Open cultuur

Echt jezelf zijn

Bullseye emoji
Persoonlijk groeien

Al je dromen waarmaken

Bellende hand emoji
Synergy & Plezier

Samen vette dingen doen

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen