OVER ONS

GEWOON IT SYNERGY

Wij zijn een groep eigenzinnige ras ICT’ers. Ben jij op zoek naar een club waar out of the box wordt gedacht? Waar je kunt zijn wie je bent? En voel jij je thuis bij ICT toppers die écht houden van ICT? Dan zit je bij ons op de juiste plek!

SYNERGY STAAT VOOR SAMENWERKEN

WANT SAMEN KUN JE MEER DAN ALLEEN

IT Synergy is in 2012 opgericht door Fabian, Thijs en Wytse. Op dat moment alle drie zelfstandig ondernemer. Door krachten te bundelen en hun ondernemingen samen te brengen, werd het mogelijk om een gezamenlijk doel in het leven te roepen: mensen laten houden van ICT.

Het is juist die bundeling van krachten die ons de afgelopen jaren heeft gebracht waar we nu staan. Want inmiddels bestaat IT Synergy niet meer uit drie mensen, maar uit een grote groep eigenzinnige ICT’ers die elkaar omarmt, vertrouwt en waardeert.

Met deze ras ICT’ers bouwen we nog steeds elke dag aan de toekomst en de groei van het bedrijf. Door eerlijk tegenover elkaar en vooral onszelf te zijn. We ondernemen met de essentie van lef.

Samenwerken en innoveren met onze partners is onze passie. We werken dan ook iedere dag met plezier en met elkaar aan nieuwe ICT oplossingen. Niet omdat het moet, maar omdat we het gewoon cool vinden.

Ooit begonnen ‘op het zolderkamertje’ met een klantenkring die bestond uit familieleden en buren. Inmiddels werken we vanuit de Van Nelle Fabriek in Rotterdam met 50 inspirerende collega’s. Samen zorgen we dat mensen iedere dag een beetje meer van IT gaan houden.

ONZE CULTUUR

IS ONS SUCCES

Hieronder vind je onze merkwaarden. Ze beschrijven precies wie we zijn, wat we belangrijk vinden en hoe we met elkaar om gaan. Ze zijn verweven in onze organisatie en in onze mensen. Je zult ze dan ook overal tegenkomen. 

Op basis van deze waarden maken we keuzes en vinden we vrienden. Het is voor ons heel belangrijk dat alles wat we doen in lijn is met onze waarden. Zo weten we altijd waar we aan toe zijn en bewaken we de cultuur waar we zo ongelofelijk trots op zijn.

gang etage 7

DE KRACHT VAN SAMEN

Bij IT Synergy geloven we in de kracht van samen. We bundelen onze kennis en expertises en kunnen blind vertrouwen op elkaar. We hebben ons hart op de tong en zijn niet bang om nieuwe wegen in te slaan. Door samen te innoveren slaan we een brug tussen mens en technologie. Zo groeien we met elkaar door, bereiken we doelen en realiseren we dromen.

Wij zijn team IT Synergy. Bij ons is het effect van samenwerken altijd groter dan de input van het individu.

 

ZIJN WIE JE BENT

Jezelf zijn is het stoerste dat er is. Niemand anders kan wat jij kan. Bij ons krijg je de ruimte om altijd jezelf te zijn. Die diversiteit is voor ons heel belangrijk. En om jezelf te zijn, moet je anderen ook de ruimte geven om zichzelf te kunnen zijn. Het zijn juist onze authentieke verschillen die ons verbinden.

Net zoals de stad van Rotterdam, zijn wij een open smeltkroes waar ruimte is voor iedereen. Wij zijn trots op de diverse persoonlijkheden en achtergronden die IT Synergy de plek maken die het is. We doen er dan ook alles aan om onze verschillen te bewaken en omarmen. Zo halen we iedere dag het beste uit elkaar.

DURVEN, VOELEN, ZEGGEN EN DOEN

Het woord lef komt oorspronkelijk uit het Hebreeuws (Lev) en betekent hart. Lef staat dus voor leven vanuit en het volgen van je hart. Leven vanuit je hart is jezelf openstellen. Durven om eerlijk naar jezelf te kijken, durven anderen om hulp te vragen, durven om de moeilijke gesprekken aan te gaan en durven jezelf te laten zien. Het volgen van je hart is soms bang zijn en het toch doen. Vertrouw op jezelf, maak fouten, draag verantwoordelijkheid en omarm nieuwe ideeën.
VERBINDT EN GEEFT ENERGIE

Bij IT Synergy vinden we ICT cool. We werken aan wat we tof vinden met enthousiaste mensen. Een glimlach is bij ons dan ook het meest gedragen kledingstuk. Jouw gevoel voor humor is precies wat we nodig hebben. Complimenten uitdelen is een must en lol maken verplicht. Plezier staat immers voor verbondenheid en er samen wat van maken. Zo inspireren we elkaar iedere dag opnieuw om te knallen aan wat we het allerleukste vinden.

EEN TOP TEAM

Al onze collega’s staan voor jou klaar
Daan Kepel

Als consultant/developer houdt Daan zich wekelijks bezig met automatisering. Handelingen kunnen vaak ...

LEES MEER >
Bob Meeder

Bob is project coördinator binnen team Professional Services. Hij zorgt dat projecten ...

LEES MEER >
Thijs jasje

BEDANKT VOOR JE INTERESSE

In onze mooie onderneming

Je hebt precies kunnen lezen hoe we bij IT Synergy in het leven staan. Wil je meer lezen over onze diensten? Kijk dan eens op deze pagina.

Heb jij het gevoel dat we een goede match zijn? Laat het ons weten. We kijken uit naar een kopje koffie en een goed gesprek.

Thijs Mos,
Algemeen Directeur
IT Synergy

WIL JOU OOK HOUDEN VAN IT?
DAN IS HET TIJD OM KENNIS TE MAKEN!

Laat hier een je bericht achter,  bel of mail ons vooral. Vinden we leuk!

LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl