teamviewer-logo
Download hier onze hulp op afstand tool van TeamViewer.

Direct contact met
IT Synergy

T. 010 – 30 31 999
E. info@itsynergy.nl

Elke dag geopend van 8:00-18:00. 

Vestiging Rotterdam
Coolhaven 238 A
3024AP Rotterdam

Vestiging Stiens
9051 DR Stiens
T. 058 – 820 03 97

Wij zijn elke dag geopend van 8:00-18:00, kom dus gerust langs voor een bak koffie! Buiten deze tijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar.

IT Synergy

All-in systeembeheer

WerkplekkenIT Synergy biedt u een all-in oplossing voor uw systeembeheer. Support 2.0, dat is hoe wij onze diensten zien. U wilt toch ook dat uw IT is geregeld?

Wij kunnen allerhande IT-zaken voor uw organisatie verzorgen. U kunt daarbij denken aan het inrichten van een nieuwe werkplek, het up-to-date houden van uw bestaande werkplekken, maar tegenwoordig ook het volledig outsourcen van uw IT-omgeving: geen enkele klus is ons te klein of te groot.

We werken op basis van uurtarieven die vooraf worden vastgesteld en berekenen ons tarief per kwartier – ook bij het oplossen van problemen op afstand. We werken helder en transparant: via ons ticketsysteem wordt u direct geïnformeerd wanneer we iets hebben uitgevoerd. In de meeste gevallen kunnen we u vooraf een indicatie geven van de tijd die het ons zal kosten om uw probleem op te lossen. Indien we werkzaamheden op locatie moeten verrichten, inventariseren we bovendien altijd eerst het netwerk. Met een nacalculatie berekenen we na afloop van de klus uw uiteindelijke belasting.

IT Synergy zal alles in het werk stellen uw probleem zo goed én zo snel mogelijk op te lossen: onze all-in systeembeheeroplossingen nemen u het werk uit handen. U kunt er echter ook voor kiezen om ons alleen bij meer geavanceerde zaken in te huren. Ook in dat geval staan wij graag voor u klaar.

Ook voor de eenpitter en mkb’er

U weet hoe u een huis moet verkopen, maar eigenlijk niet precies hoe u uw systeembeheer moet uitvoeren. Updates installeren, Outlook instellen, bestanden gemakkelijk versturen naar uw klanten: IT Synergy kan u bij dergelijke zaken ondersteunen en assisteren, zodat u altijd weer met een gerust hart verder kunt werken.

Bestanden delen met collega’s, of een netwerkprinter configureren? Wij zorgen voor supersnelle service, zonder dure contracten. Computerproblemen komen bij iedereen wel eens voor, dus schroom niet om contact met ons op te nemen! We leveren onze service in Bergschenhoek, Lansingerland, Rotterdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Gouda.

Voor meer informatie over onze tarieven kunt u hier terecht.

  • NETGEAR

  • Xerox

Kantoor
Coolhaven 238 A
3024 AP Rotterdam

T. 010 - 30 31 999
M. info@itsynergy.nl

KvK : 54485886
BTW : NL8513.23.765.B01
IBAN : NL63 INGB 000 6072638

teamviewer-logo


Copyright © 2017
Algemene voorwaarden & disclaimer