IT Training

Onze online werkplek is ingericht met Microsoft 365. Wanneer je gaat migreren naar je nieuwe ICT omgeving, wil je dat iedereen begrijpt hoe die online werkplek en Microsoft cloud services werken. Daarom geven wij IT trainingen. Zodat al je collega’s als mini Microsoft 365 expert productief aan de slag kunnen.  

IT training door echte specialisten

Adoptie voor iedereen

Productief werken begint bij een goede ICT omgeving en alles-in-één online werkplek. Maar hoe gebruik je die werkplek nou naar volle potentie?  

Wij begrijpen dat een nieuwe manier van werken even wennen is. Daarom hebben we een adoptietraject ontwikkeld voor bedrijven. We bereiden je voor op alle veranderingen en geven leuke IT trainingen. Jouw collega’s leren zo voor, tijdens en na de migratie alles over de online werkplek en Microsoft 365 cloud diensten.  

Dit is hoe we dat doen

  • Workshops over Microsoft 365 cloud services: OneDrive & SharePoint 
  • Workshops over Microsoft 365 office apps: zoals Outlook, Teams en OneNote 
  • Nazorg: hulp bij extra vragen en evaluatie van de online werkplek 
De voordelen van IT training & adoptie via IT Synergy
Academy emoji
Master Microsoft 365

Met de leukste workshops en tips & tricks

Checkmark emoji
Veilig aan de slag

Dankzij onze security awareness trainingen

Lampje emoji
Leer alles over ICT

In onze eigen IT Synergy Academy

Vergadering in een meeting room met 3 collega's
Een versleutelde e-mail versturen via Microsoft Outlook
De Outlook agenda van iemand anders inzien

IT trainingsvideo’s met handige tips & tricks

Bekijk onze academy

In onze IT Synergy Academy delen we al onze IT kennis. Zo kan iedereen leren van al onze knappe koppen. Van handige stappenplannen voor Outlook, leuke weetjes over Teams tot volledige uitlegvideo’s; wij delen alles om jou verder te helpen. Zodat jij net als wij ook van ICT gaat houden. 

Heb je een training gehad, maar weet je iets niet meer zeker? Dan vind je in de Academy een hoop trainingsvideo’s en handleidingen om terug te kijken. Wel zo makkelijk! 

Even bijkletsen?
Iedereen productief aan de slag
Deze klanten kunnen niet meer zonder

Microsoft office 365 training door adoptie consultants

Jouw cloud begrijpen

Dankzij Microsoft 365 apps werk je altijd met de nieuwste software in de Microsoft cloud. Hiermee heb je alle apps die je nodig hebt om productief te werken. Om optimaal gebruik te maken van al deze cloud services, geven we Microsoft 365 trainingen voor jouw bedrijf.  

Met ons adoptietraject en workshops op maat, ben je binnen een mum van tijd van alle handige functies van Microsoft op de hoogte. We leren iedereen binnen jouw bedrijf hoe ze hun online werkplek met Microsoft 365 apps en cloud services inzetten voor hun dagelijkse werkzaamheden. En we doen dit ook nog is op een interactieve manier en een occasional meme tussendoor. Wel zo leuk. 

De belangrijkste cloud services in jouw pakket zijn SharePoint en OneDrive. SharePoint is een interne sitebouwer voor bedrijven. Hierin maak je o.a. een intranet aan en deel je centraal data in afdelingsmappen. OneDrive is de locatie waar iedereen persoonlijke documenten opslaat in de cloud. Wij trainen jouw organisatie hoe je beide diensten goed gebruikt, koppelt en inzet om data veilig op te slaan en te delen. En hoe je fijn online samenwerkt. 

Onze adoptie consultants geven tips & tricks voor handige functies binnen alle apps en trainen je hoe je ze aan elkaar kunt koppelen (zoals Outlook en je digitale takenlijst in Microsoft Planner). 

In het Business Premium abonnement dat wij standaard leveren, zitten de volgende Microsoft apps voor desktop, web en mobiel: Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook, OneDrive, SharePoint, OneNote, ToDo, Exchange, Intune, Azure Information Protection. De apps Access en Publisher krijg je ook, deze zijn alleen te gebruiken op PC.

Security awareness trainingen voor extra IT veiligheid

Veiligheid begint bij je werknemers

Naast uitleg over hoe je de online werkplek gebruikt, geven we security awareness trainingen. De veiligheid van bedrijfsdata en apparaten begint namelijk bij bewustwording van hoe je veilig met je werkplek omgaat. Zeker met oog op hybride werken, wil je dat iedereen binnen jouw organisatie op de hoogte is van slimme tips om hacks te voorkomen.  

Dit begint bij simpele dingen als het gebruik van een wachtwoordkluis of hoe je phishing mails herkent. Maar ook waarom Multi-Factor Authenticatie belangrijk is en hoe je dit gebruikt. Daarnaast leggen we in de basis uit hoe wij jullie omgeving beveiligen. Wel zo safe.

Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een IT training is een workshop over een specifiek ICT onderwerp. Dit kan gaan om een training over jouw online werkplek, specifieke Microsoft 365 apps of security. Zo’n training wordt volledig aangepast aan de wensen en vragen binnen jouw bedrijf. 

Microsoft 365 apps gebruik je om productief te werken en zakelijk te communiceren. Het mooie is dat al die apps met elkaar zijn geïntegreerd. Superhandig!

Adoptie gaat over fijne begeleiding voor, tijdens en na de verandering van jouw ICT omgeving. Een nieuwe manier van werken is altijd even wennen, dus jouw bedrijf kan in een adoptietraject volledig meegnomen worden in die verandering.

Databeveiliging van je bedrijf begint bij jouw mensen en bewustzijn creëren rondom security risico’s. In een security awareness training krijg je slimme tips over o.a. het herkennen van een phishing mail, dat je je laptop moet locken als je wegloopt en hoe MFA nou werkt. 

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen