IT Security

Met onze securitydiensten beveiligen we jouw volledige online werkplek. Van de ICT infrastructuur op kantoor tot zakelijke accounts en devices van collega’s; jouw organisatie is cyber secured. 

Cloud Security voor jouw bedrijf

Totale controle binnen jouw systemen

Jouw bedrijfsdata moet altijd veilig zijn. Mede door de populariteit van hybride werken, is het belangrijker dan ooit om grip te houden op de databeveiliging van jouw bedrijf. Daarom is IT security bij ons verweven door de gehele online werkplek. 

Dit is hoe we dat doen

  • Gebruikers: persoonlijke gebruikersaccounts extra veilig
  • Kantoor: een schild om jouw complete IT infrastructuur
  • Devices: bedrijfs hardware en persoonlijke apparaten extra secure met ons beheer
De voordelen van IT security bij IT Synergy
Vergrootglas emoji
24/7 monitoring

Voor proactieve beveiliging van jouw ICT omgeving

Megafoon emoji
Updates

Altijd een back-up en op de achtergrond automatisch up-to-date

Toolbox emoji
Veilig hybride werken

Microsoft tools voor geavanceerde security maatregelen

Fabian en Thijs praten bij het finance dashboard op kantoor
Even bijkletsen?
Jouw bedrijfsdata hackerproof
Deze klanten kunnen niet meer zonder
Persoonlijke beveiliging

User-Based security met CA, IAM en MFA

Met de explosieve groei van hybride werken, staat de beveiliging van individuele gebruikers centraal. Collega’s werken vanuit verschillende plekken of met eigen devices, dus het bedrijfsnetwerk is allang niet meer het enige dat goed beveiligd moet zijn. We beveiligen de identiteit van gebruikers daarom met verschillende securityprotocollen. 

Bouwhek emoji
Conditional access

Met Conditional Access (CA) kijken we naar de identiteit en kenmerken van een gebruiker. Waar probeert iemand in te loggen en via welk device? Zo worden er een aantal ‘condities’ gecontroleerd. Wijkt er iets af van bekende en/of toegestane locaties, apparaten of identiteiten? Dan wordt er automatisch een controlemoment geactiveerd via MFA.

Beveiliging emoji
Identity and Access Management

IAM staat voor het beheerproces en bijbehorende toegangscontrole voor bedrijfsresources. Met een rechtenstructuur wordt bepaald wie er wel of geen toegang heeft tot bedrijfsdata. De ene collega mag bijvoorbeeld bij financiële gegevens, terwijl de ander hier geen rechten voor heeft. We richten dit allemaal in op de achtergrond. Probeert iemand zonder rechten in bepaalde data te komen (autorisatie)? Of vertrouwen we niet 100% dat iemand het wel echt is (authenticatie)? Dan volgt er automatisch een controlemoment met MFA.

Mobiel emoji
Multi-Factor Authenticatie

MFA is een manier om extra te verifiëren wie er inlogt. Log je bijvoorbeeld in vanaf je vakantieadres in Spanje? Of gebruik je een onbekend openbaar wifinetwerk? Dan volgt er een extra verificatiemoment via de Microsoft MFA app. Zo weten we zeker dat jij het echt bent!  

Slot op jouw kantoor

Security voor jouw IT infrastructuur

Alle zaken rondom jouw kantoor moeten veilig zijn. We richten alles in om jouw netwerk en bedrijfsdata (in de cloud) te beveiligen.

Bestandsmap emoji
Back-up

We maken continu back-ups van jouw bedrijfsgegevens en data in OneDrive en SharePoint. Ook de mail van Microsoft Outlook wordt doorlopend geback-upt. Jouw gegevens kunnen hierdoor nooit kwijtraken. 

emoji van een virus
Anti-virusbeleid

Met ons anti-virusbeleid beveiligen we alles rondom jouw kantoor en gebruikersaccounts. Dit doen we met ESET antivirus en internetbeveiliging. We beloven daarnaast redundancy. Detecteren we een storing of criminele activiteit op je internetlijn? Dan pakken wij dit aan, terwijl iedereen tijdelijk overschakelt op een snelle 4G of 5G verbinding. 

emoji van een rode brandblusser met vuur
Firewall

Met een firewall beveiligen we jouw complete bedrijfsnetwerk. We zorgen dat cybercriminelen niet zomaar besmette software naar binnen kunnen werken. Een DDoS aanval houden wij gewoon buiten de deur! 

Beschermde devices

Hardware security met Microsoft Intune

Naast personen en accounts, moet alle hardware goed worden beveiligd.
We beveiligen bedrijfsapparaten en persoonlijke devices (bring your own device)

Tandwiel emoji
Device management

We beheren alle hardware centraal via Microsoft Intune. Met Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM) pushen we automatisch beveiligde apps en software die op de hardware van jouw collega’s moet staan. We monitoren bedrijfsapparaten op afstand op veiligheid, zonder dat we persoonlijke data bekijken. Privacy van gebruikers blijft hierdoor gewaarborgd.

Monteur emoji
Patch management

Met Intune voeren we op afstand patches uit. Zodra er een fout optreedt in software of een besturingssysteem, reageren we hier gelijk op. We plakken dus eigenlijk een digitale pleister. Zo blijft de code van hardware, software en besturingssystemen automatisch beschermd tegen pogingen tot hacks. 

slot emoji
Schijfencryptie

We gebruiken Bitlocker voor geavanceerde schijfencryptie. In het geval dat cybercriminelen bedrijfsdata proberen te hacken, kunnen ze dit dankzij deze encryptie niet uitlezen.

Security Awareness trainingen voor bedrijven

Onze kennis, jouw skills

Als ICT partij doen we er alles aan om data volledig te beschermen. Helemaal waterdicht is dit helaas nooit. Een groot deel hangt af van security awareness binnen jouw organisatie.  Bewustwording van cybercriminaliteit en het voorkomen hiervan, is de belangrijkste stap richting veiligheid van bedrijfsgegevens.

Als ICT partij verzorgen we security awareness trainingen. Hierin nemen we jouw organisatie mee in het voorkomen van o.a. phishing spoofing en ons anti-virusbeleid. Maar ook praktische tips als het locken van je computerscherm wanneer je even wegloopt van je plek. Of dat het niet handig is om wachtwoorden en inloggegevens over WhatsApp te delen.

Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

MFA is een van de veiligste controlemogelijkheden van gebruikersidentiteit. Dit houdt in dat je als gebruiker twee of meerdere stappen moet doorlopen om te kunnen inloggen tot de cloud of cloud applicaties. Je ontvangt bijvoorbeeld een code via SMS of een MFA app.

IAM is een beheer- en beveiligingsprotocol op basis van authenticatie en autorisatie. Met IAM wordt eerst gecontroleerd of degene die toegang vraagt tot bepaalde data of software wel echt is wie hij zegt dat hij is (authenticatie). Vervolgens wordt gecontroleerd tot welke gegevens deze persoon rechten heeft (autorisatie).

Conditional Access staat voor voorwaardelijke toegang. Het wordt gebruikt voor autorisatie, dus er wordt gekeken of jij wel daadwerkelijk bij een bepaalde app of software mag. Conditional Access werkt op basis van locatie, toegangsrechten, devices en de soort applicatie, software of data die jij probeert te benaderen.

Ook de gebruiker is een belangrijke schakel in het beveiligen van jouw bedrijf. Veel hackers komen namelijk binnen door menselijk handelen. Bijvoorbeeld door het aanklikken van een link of het downloaden van een bestand. Security awareness trainingen leren gebruikers potentieel gevaar, zoals bijvoorbeeld phising mails, herkennen.

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen