IT Consultancy

Onze ICT consultants zijn specialist in het bouwen van jouw IT omgeving. Ze voeren technische verbeteringen uit en migreren jouw bedrijf zorgeloos naar de cloud en Microsoft 365 voor de beste werkervaring.

Projecten en advies op maat

Een fijne werkplek voor iedereen

Met onze consultancy diensten richten we jouw online werkplek in en optimaliseren we de ICT omgeving van jouw organisatie. Dit doen we op projectbasis. Security specialisten, cloud engineers en systeembeheerders; we hebben alle expertises in huis om jouw IT omgeving compleet te maken.

Dit is hoe we dat doen

  • Migraties: migreren van je oude IT omgeving naar onze online werkplek
  • IT projecten: voor alle verbeteringen en veranderingen van jouw ICT omgeving
  • Innovatie: zodat jij altijd met de laatste technologie werkt
Zorgeloos migreren met onze consultancy diensten
Cloud emoji2
Vlieg naar de cloud

Onze engineers migreren jouw IT omgeving

Clipboard emoji
Aandacht voor jouw wensen

Tijdens al onze IT projecten

Handdruk emoji
Samen innoveren

Zodat jij met de laatste technologie werkt

Collega werpt een blik op het support dashboard
Even bijkletsen?
Advies en projecten op maat voor jou
Deze klanten kunnen niet meer zonder

ICT migratie naar Microsoft 365

Werken met onze standaard

Microsoft 365 is de basis van onze online werkplek in de cloud. Om jouw werkomgeving in te richten, migreren we jouw oude IT omgeving naar Microsoft 365 en onze IT Synergy standaard. Denk bijvoorbeeld aan een e-mailmigratie naar Microsoft Office 365 en een complete datamigratie. Onze project engineers begeleiden de volledige migratie. Ze nemen jouw organisatie hierin mee, komen voor uitleg op locatie langs en zorgen voor back-ups van alle data. Zo weet je zeker dat alles meegaat naar jouw nieuwe online werkplek. 

Na de migratie naar onze online werkplek ga je werken met het Microsoft 365 pakket. Denk aan Outlook voor je agenda, Microsoft Teams om zakelijk te communiceren en SharePoint en OneDrive om online bestanden op te slaan. Wanneer je nog niet met Microsoft 365 werkt, zorgen we gewoon dat alles van je oude systemen netjes wordt overgezet. Heb je bijvoorbeeld Google voor mail en dataopslag? En Slack om zakelijk te communiceren? Dit migreren we via een migratieproject naar de nieuwe Microsoft 365 omgeving. Je raakt dus geen data kwijt. En het mooiste; vanaf dan vind je alles centraal binnen jouw online werkplek. Hoe handig!

Overstappen naar een nieuwe ICT partij

Een zachte landing

Als je voor het eerst een ICT partner uitzoekt of wil overstappen naar een nieuwe partij, verandert er een hoop. Dit kan spannend zijn en dat begrijpen we maar al te goed. Daarom werken wij op projectbasis aan de aanpassingen die jouw organisatie nodig heeft. Zo creëren we samen met  jou een soepele overgang.

Wanneer je overstapt naar IT Synergy, helpen we je met een onboarding en adoptietrainingen. Zo zorgen we dat iedereen binnen jouw bedrijf zacht landt in onze online werkplek.

IT projecten voor jouw bedrijf
Tandwiel emoji

Migratie projecten

De kracht van samen

Onze project engineers bereiden de volledige overstap en migratie naar Microsoft 365 voor en voeren deze uit. Ze nemen je mee in dit hele proces met een onboarding. Zo weet je precies hoe je de online werkplek gebruikt na de migratie.

Selfie emoji

Telefonie

Bellen via het internet

Overstappen naar onze zakelijke telefonie oplossing? We richten alles in of zetten jouw huidige telefonie over. Inclusief nummerbehoud en dezelfde wachtrijen.

Office emoji

Verhuizing

Van de volledige infrastructuur

Verhuizen naar een ander kantoor betekent het verplaatsen van jouw volledige IT infrastructuur. Wifi, modems, printers en natuurlijk alle werkplekken met computers, monitors en muis- en toetsenbord. In het verhuisproject brengen wij veilig alles over en installeren we het netjes. Dan kun jij rekening houden met de kleurtjes op de muur!

Memo emoji

Printerpark

Omdat je toe bent aan modernisatie

Moet jouw printerpark vervangen worden? Dan halen wij alle oude printers op en installeren we nieuwe. We koppelen dit aan alle gebruikersaccounts om via wifi lekker overal te kunnen printen. 

ICT ontwikkeling en technologische innovatie

Stappen zetten

Technologie ontwikkelt iedere dag. Als ICT bedrijf zijn we jouw strategische partner om IT te integreren in jouw bedrijfsstrategie. Daarom werken we dagelijks aan nieuwe dingen. Zodat jij altijd met de laatste cloud innovaties werkt.

Onze consultants halen ieder jaar nieuwe certificaten om zelf up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken. Cloud Engineers en Cloud Specialisten focussen specifiek op Microsoft (Azure). We bieden zo alle expertises op het gebied van de Microsoft cloud. Jouw organisatie groeit daardoor automatisch met de nieuwste ontwikkelingen mee.

Microsoft 365 meeting op kantoor
Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een IT migratie staat voor het overzetten van een oude naar een nieuwe ICT omgeving. Bij deze migratie worden je bedrijfsnetwerk, data en gebruikersaccounts overgezet naar een nieuwe IT standaard.

Bij een e-mailmigratie stap je over op een andere mailprovider. Een bekende overstap is die van Gmail (Google) naar Outlook (Microsoft). Doordat mailboxen anders zijn en werken, is het belangrijk om alle mappen en data goed te migreren wanneer je overstapt.

Een IT project is een traject waarin iets verandert binnen een ICT omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een cloud migratie, security toevoeging of de verhuizing van je IT infrastructuur.   

Een IT consultant geeft advies over de inrichting van een ICT omgeving. Vervolgens werkt een consultant aan het ontwerp en de implementatie hiervan. 

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen