IT Beheer

Door echte experts

IT Beheer is de overkoepelende term voor het opzetten, onderhouden en monitoren van de IT omgeving van bedrijven. Wij verzorgen met meer dan 150 verschillende monitors en management tools voor een actieve bewaking. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende beheer vormen binnen ons IT beheer aanbod.

Infographic over de online werkplek met de tekst support, beheer en strategie in oranje highlight
Altijd één stap voor

IT Beheer voor jouw MKB+ bedrijf

Proactief onderhoud op IT omgevingen is super belangrijk. Daarom zit IT beheer standaard in de online werkplek. IT problemen worden al in de kiem gesmoord voordat deze zich aan de voorgrond tonen en systemen werken beter dankzij constante monitoring en updates.

Dit is hoe we dat doen:

  • Werkplekbeheer: nette werkplekken en een goede standaard voor hard- en software 
  • Netwerkbeheer: alles met een stekker werkt zoals het hoort
  • Systeembeheer: we meten 24/7  de performance van werkomgevingen
Proactief beheer en contact
Voordelen voor jouw bedrijf
Laptop emoji
De fijnste werkplekken

Persoonlijk door ons opgebouwd en onderhouden

Calender emoji
Hardware die het doet

Zoals printers en wifipunten

Batterij emoji
Nieuwste versies & updates

Om altijd veilig en efficiënt te werken

Fabian en Wytse werken samen op kantoor
Even bijkletsen?
Jouw systemen altijd up-to-date
Deze klanten kunnen niet meer zonder

Werkplekbeheer

Nette bureaus en strakke kabels

Wij geloven dat een fijne werkplek zorgt voor betere productiviteit en meer werkgeluk. Daarom richten we jouw online- en kantoor werkplek netjes en gebruiksvriendelijk in. Onze werkplekbeheerders verzorgen de oplevering van werkplekken volgens onze standaard. Dat is compleet met alle benodigde IT hardware, zoals schermen, docking stations, laptops en netjes weggewerkte kabels. 

De online werkplekken worden opgenomen in onze IT monitoring software. Hiermee kunnen onze support engineers jouw gebruikersomgeving 24/7 in de gaten houden. Onze software let op gebruikersproblemen, zoals een volle harde schijf of alarmering als er verdachte activiteiten plaatsvinden wat potentiële hacks kunnen zijn.

Netwerkbeheer

Wij verbinden al jouw apparaten

Met ons netwerkbeheer zorgen we dat jouw ICT infrastructuur werkt en dat al jouw apparaten zijn verbonden. Het uiteindelijke doel van ICT netwerkbeheer is om de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en prestaties van heel het netwerk te waarborgen. Simpel gezegd; onze engineers zorgen ervoor dat alles met een stekker werkt en technisch blijft werken. Ze beheren de werkstations, servers, printers, modems, telefoons, routers en kabels.

Systeembeheer

Werk met systemen die het doen

Systeembeheer is de aanvulling op het netwerkbeheer. Alle apparaten binnen het netwerk draaien immers op technieken en software. Systeembeheerders zijn verantwoordelijk voor de gezondheid van deze systemen. In de meeste gevallen herkennen system engineers problemen al voordat deze zich aan de gebruikerskant voordoen. Lees hieronder hoe we dat doen!

Alles-in-één systeembeheer

Jouw bedrijfsgegevens altijd veilig en online
Vergrootglas emoji
Monitoring
De beste tools

Het beheren van systemen gebeurt op verschillende manieren. Zo draaien er meer dan 150 verschillende monitoring tools om jouw omgeving in de gaten te houden. Deze tools letten onder andere op gebruik, capaciteit, hacks of aanvallen van buitenaf en benodigde vervanging/updates.

Bestandsmap emoji
Back-ups
Alles opgeslagen

De system engineers zijn naast het voorkomen van problemen ook verantwoordelijk voor het beheren van de back-ups. IT Synergy kan back-ups maken op elke gewenste frequentie en deze opslaan zo lang als dat nodig is.

Batterij emoji
Updates
Altijd de nieuwste versie

Het komt regelmatig voor dat softwareontwikkelaars nieuwe versies publiceren van software(pakketten). In deze updates zitten niet alleen nieuwe functionaliteiten, maar ook security updates. Jouw onderneming moet hier natuurlijk gelijk gebruik van kunnen maken. Onze system engineers zorgen ervoor dat dit soort updates op een geplande en veilige manier worden uitgerold bij alle end-points (computers, telefoons en laptops). Zo ervaren gebruikers geen problemen en waarborgen we de onderlinge functionaliteiten van systemen.

Monteur emoji
Patches
Wij repareren wanneer nodig

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen, kan het voorkomen dat bugs zich voordoen in jouw systemen. Wanneer dit aan het licht komt, pakken onze systeembeheerders dit direct op. Zij minimaliseren de impact van zo’n bug en hebben procedures en protocollen klaarliggen om omgevingen te herstellen.

Klantcase
Met HefGroep-Kinderdam veilig naar de cloud
Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

VEELGESTELDE VRAGEN
Duidelijke antwoorden

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Om te zorgen dat al jouw systemen constant blijven werken, is het van enorm belang dat het netwerk sterk is en voldoende capaciteit aankan. Als dit niet het geval is, kunnen systemen niet goed communiceren en loop je tegen trage laadtijden, niet op te halen data of foutmeldingen aan.

Systeembeheer staat voor het monitoren en onderhouden van jouw IT omgeving. Systeembeheer omvat alles rondom het 24/7 laten draaien van jouw IT.

Monitoring is niets anders dan het in de gaten houden van een ICT omgeving. Wij doen dit met 150 verschillende tools en letten onder andere op gebruik, capaciteit en het versturen van data.

Een server is een centrale computer die alle andere computers in een netwerk beheert en aanstuurt. Deze server heeft vaak meerdere servers onder zich, zoals een dataserver, printerserver of e-mailserver.

Meet IT Synergy
Direct een afspraak
Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter
We beantwoorden al je vragen!