Devices

Wij leveren alles soorten devices voor jouw bedrijf. Hiermee bedoelen we alle fysieke componenten die je nodig hebt om te kunnen werken. Het is de exacte tegenhanger van software. Denk dus aan laptops, telefoons, tablets, printers, toetsenborden en vergaderapperatuur.

IT Hardware op maat

Bedrijfsapparaten die altijd werken

Om te kunnen werken, heb je devices nodig. Een goede laptop, fijne fysieke werkplek en moderne vergaderapparatuur dat direct werkt; wij zorgen dat jij alles in huis hebt om te werken zoals jij dat fijn vindt. 

Dit is hoe we dat doen:

  • Inkoop: voor alle bedrijfsapparaten die jij nodig hebt
  • Installatie: we stellen devices voor of bij uitlevering goed in, zodat je gelijk aan de slag kunt
  • Recycling: we halen oude devices bij je op, vervangen deze en geven het een tweede leven
De voordelen van devices inkopen bij IT Synergy
Recycle emoji
Lifecycle management

Wij regelen alles, van inkoop tot receycling van jouw hardware

Mevrouw achter computer emoji
1 hardware standaard

Wij kopen alles in en leveren devices geïnstalleerd af

Laptop emoji
A-merken

Zodat iedereen met de beste hardware werkt

Patrick levert hardware uit aan Brent
Volledige hardware lifecycle

Zakelijk laptops, vergaderapperatuur en andere devices inkopen

Wij verzorgen de inkoop en installatie van ICT hardware. We kunnen ook al jouw apparaten beheren, zodat ze altijd goed beveiligd en up-to-date zijn (onderdeel van onze online werkplek!). Zo ontzorgen we bedrijven in het hele proces, van hardware inkoop tot device management en vervanging van oude hardware. 

Brent en Patrick laden hardware in, in bedrijfsauto
Voorraadbeheer

Wij hebben een uitgebreide voorraad van alle devices binnen onze standaard. Dit geeft ons de mogelijkheid om snelle levertijden te realiseren op onze hele catalogus.

Installatie

Installeren en configureren van hardware

Afleveren

Eén van onze IT hardware engineers levert de ICT hardware persoonlijk bij jou af. Wanneer het om producten gaat als printers, acces points of switches, installeren we deze bij jou op locatie.

Gebruik

Wanneer hardware de door ons geadviseerde end-of-life datum (maximaal 5 jaar) heeft bereikt, halen wij hardware op en vervangen we dit.

Ophalen en vervangen

De hardware die we ophalen, geven we een tweede leven. Dit doen we in samenwerking met CLN. Deze partij neemt onze oude hardware in en her installeert dit volledig. CLN levert dit af bij een door ons aangewezen goed doel.

Recyclen

Met het geld dat we krijgen voor de gerecyclede hardware, doneren we onze dienstverlening aan stichtingen. 

Even bijkletsen?
Wij standaardiseren je hardware proces
Deze klanten kunnen niet meer zonder
Daan met volledige werkplek aan het werk

Daan (niet inbegrepen)

Beeldschermen

VoIP Telefoon

Toetsenbord

Tablet

Muis

Laptop

Dock

Laptoptas

Kantoor infrastructuur

Een duidelijke hardware standaard

Devices die bij jou passen

Goede hardware is een belangrijk onderdeel binnen jouw IT omgeving. Je werkt er iedere dag mee en als je laptop niet start, kun je überhaupt niet aan de slag. Laptops moeten niet te zwaar zijn, maar tegelijkertijd krachtig genoeg om mee te werken. Monitors moeten een scherp beeld geven en het printerpark moet makkelijk zijn in gebruik. Als je er even over nadenkt, hebben we best wel wat eisen aan onze ICT hardware.

Om aan al deze vragen te voldoen, hebben onze hardware engineers een standaard ontwikkeld. Deze standaard is een groep aan producten die wijzelf van binnen én van buiten kennen en die past bij iedere gebruiker. Hiernaast zie je hoe dat er in de praktijk uitziet!

En wil je iets anders op maat? We adviseren je over de beste optie en kopen alles in. Zodat jij de beste werkervaring hebt.

HP Logo PNG Clipart
Yealink logo
Apple logo

Hardware voor bedrijven

De beste merken

We werken met een aantal A-merken om bedrijven van de beste devices te voorzien. Deze zijn door ons als beste getest en geschikt om iedere dag productief te werken. En wil je toch iets van een ander merk? Ook dan kopen wij het zorgeloos voor je in. 

  • Laptops: HP & Apple
  • Telefoons: Apple & Samsung
  • Vergaderapparatuur: Yealink, Joan
  • Accessoires: Logitech, Neomount
  • Infrastructuur: Fortinet, Ubiquiti
Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Devices is een ander woord voor ICT hardware. Het omvat alle fysieke apparatuur die je nodig hebt om te kunnen werken. Denk aan een laptop en monitor, maar ook switches en access points voor de IT infrastructuur.

Mobile Device Management (MDM) is een techniek om alle mobiele apparaten binnen jouw bedrijf te beheren, monitoren en beveiligen.

Er is tegenwoordig veel te kiezen wanneer je opzoek bent naar een nieuwe zakelijke laptop. Wat een goede laptop voor jou is, is afhankelijk van je gebruik. Waar wij als ICT bedrijf naar kijken is het standaardiseren. Je wil als bedrijf namelijk zoveel mogelijk werken met dezelfde merken. Hier spelen wij op in door onze ‘ITS standaard’ voor hardware en devices. 

Op ICT hardware en devices vindt afschrijving plaats. Na verloop van tijd moet je het vervangen, omdat het niet meer naar behoren presteert. Wij hanteren een gemiddelde gebruiksperiode van 5 jaar aan voor bijvoorbeeld laptops. Om te voorkomen dat in één klap alle hardware vervangen moet worden, gebruiken wij IT uitfasering. Stapsgewijs vervangen wij de hardware wanneer dit nodig is. 

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen