Connectiviteit

Met onze connectiviteitsoplossingen ben jij zakelijk overal verbonden. Razendsnel internet en eindeloze belopties. Jij surft over alle mogelijke netwerken.   

Zakelijk internet en bellen

Connectiviteit voor jouw bedrijf

Altijd zakelijk verbonden zonder gedoe. Zodat je onbeperkt kunt kletsen aan de telefoon en écht altijd internet hebt. 

Dit is hoe we dat doen

  • VoIP telefonie: moderne telefonie via de cloud
  • Internet: alle smaken, van glasvezel tot 5G
De voordelen van connectiviteit bij IT Synergy
Mobiel emoji
Altijd bereikbaar

Vast en mobiel via VoIP

Antenne wifi emoji
Snel internet

Nooit meer last van trage laadtijden

Raket emoji
Makkelijk op- en afschalen

Telefonie abonnementen zelf samenstellen

Jessy aan het werk achter de online werkplek met headset
Even bijkletsen?
Kom alles te weten over connectiviteit
Deze klanten kunnen niet meer zonder

Zakelijke VoIP telefonie

Wij verbinden jouw onderneming

Wij leveren zakelijke VoIP telefonie voor bedrijven in alle smaken. Met VoIP bel je over het internet. Je hebt dus geen ouderwetse telefoonlijnen meer nodig. Het scheelt dus ook een hoop kosten, want die internetlijn heb je toch al. 

Je vaste en mobiele telefonie abonnementen staan centraal in jouw online telefooncentrale in de cloud. En het allermooiste; je hebt zelf ook inzicht in die telefooncentrale. Je bent dus lekker flexibel en past makkelijk zelf dingen aan.  

Je kunt daarnaast mixen en matchen met databundels. Hebben je sales collega’s meer internet nodig, omdat ze vaker buiten de deur zijn? Ze pakken dan automatisch GB’s van iemand die op kantoor zit en meer gebruikmaakt van wifi. Wel zo makkelijk! 

Zakelijk internet

Door alle mogelijke opties kun je op ons bouwen

Jij bent verzekerd van snel internet met onze zakelijke internetlijnen voor jouw kantoor. We leveren glasvezel, coax, kabel, satelliet, 3G, 4G en 5G. Daarnaast sluiten we wifinetwerken aan voor bedrijven. En we zorgen met een 5G simkaart als back-up in je modem dat je internet nooit uitvalt. Dat is écht altijd door kunnen werken.  

Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Connectiviteit zorgt ervoor dat IT bedrijfssystemen met elkaar kunnen verbinden. Internet en telefonie zijn dus connectiviteitsoplossingen. Over het internet kun je bijvoorbeeld printers verbinden en dankzij telefonie kun je bellen. 

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en betekent letterlijk bellen via het internet. In plaats van de telefoonlijn, bel je dus via een internetlijn. 

Wifi is een draadloze internetverbinding. Om een wifinetwerk aan te sluiten, heb je dus in de eerste plaats internet nodig. Met een modem en (ingebouwde) router creëer je dan vervolgens een wifiverbinding. 

Internet is een netwerk van van computers die allemaal verbonden zijn (servers, kabels, satellieten en software). Wifi is een draadloze vorm van het internet. Wanneer je bedraad wil internetten, moet er een internetkabel in je device. 

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen