Online werkplek

Als fullservice ICT bedrijf richten we de volledige ICT omgeving van MKB en grote bedrijven in. Dit vatten we samen in de online werkplek; ons complete pakket aan ICT diensten. Hierin zit alles wat jouw collega’s nodig hebben om thuis, op kantoor of hun favoriete getaway te werken.

onze online werkplek

Word verliefd op IT

De online werkplek zet jou centraal. Want niets is fijner dan je laptop openklappen en zonder zorgen aan de slag kunnen. Met snelle laptops, een veilige IT omgeving en alle Microsoft apps om productief te werken. 

Onze online werkplek neem je overal mee naartoe en brengt je hoofd in de wolken.

Dit is hoe we dat doen:

  • Products: de beste hard- en software op de markt
  • People: persoonlijke ondersteuning door onze IT experts
  • Security: een slot op jouw hele IT omgeving

Het complete plaatje

Products

De solide basis

Dit is de basis van jouw online werkplek. Van de nodige software tot devices, jij krijgt alles om iedere dag zorgeloos en slim aan de slag te kunnen. 

Microsoft 365 is de basis van jouw online werkplek. Simpel gezegd is het een abonnement op alle Microsoft diensten. Hierin zitten o.a. Office apps als PowerPoint, Excel en Word. Denk daarnaast ook aan Microsoft Teams en SharePoint, om zakelijk te chatten, bellen en online bestanden te delen met collega’s.

Lees meer over Microsoft 365

Om te werken, heb je de juiste hardware nodig. Denk o.a. aan een laptop, monitor, docking station, toetsenbord, muis of printer. We kopen dit in en configureren alle applicaties en zaken die op jouw bedrijfslaptops moeten staan. Iedereen werkt volgens dezelfde standaard.

Lees meer over Devices

We hosten al jouw bedrijfsapplicaties veilig in de cloud. Daarnaast verzorgen we de infrastructuur (zoals wifi, kabels, firewalls en switches) op kantoor. Alles wat met stekkers, aansluitingen en dataopslag te maken heeft, regelen wij.  

Lees meer over Cloud & Infra

Wij leveren zakelijke telefonie en internetlijnen. In de hosted telefoniecentrale beheren we alle zakelijke abonnementen. De internetverbindingen lopen via glasvezel, kabel, coax of satelliet. Zo heb je alle connectiviteitsoplossingen onder één dak.

Lees meer over Connectiviteit

People

De beste mensen

Wij maken IT persoonlijk. Onze ICT experts werken een strategie met je uit, richten jouw omgeving in en staan iedere dag klaar met persoonlijke support.

We monitoren op de achtergrond 24/7 jouw omgeving. We controleren op veiligheid en maken continu back-ups. Hier merk jij niets van; wij zorgen dat jouw systemen altijd werken.

Lees meer over IT Beheer

Met onze supportdiensten staan we iedere dag voor onze klanten klaar. De Servicedesk beantwoordt telefonisch alle ICT vragen. Daarnaast leveren we onsite support. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, werken onze systeembeheerders één of meerdere dagen bij jou op locatie.

Lees meer over IT Support

IT moet tegenwoordig onderdeel zijn van jouw bedrijfsstrategie. Dit is voor veel bedrijven lastig en dat begrijpen we helemaal. Wij denken daarom mee over jouw (lange termijn) ICT strategie en budget.

Lees meer over IT Strategie

Onze adoptiespecialisten nemen iedereen binnen jouw organisatie mee in hoe je gebruikmaakt van jouw Online Werkplek. Gewoon via IT trainingen bij jou op kantoor.

Lees meer over IT Training

Onze IT Consultants migreren, verbeteren of richten jouw ICT omgeving volledig opnieuw in. Van Cloud Specialisten tot Security Experts; we hebben alle kennis in huis voor de beste inrichting van jouw ICT.

Lees meer over IT Consultancy

Security

Ondoordringbare beveiliging

Cloud security is door heel jouw werkplek verweven. Wij zorgen dat jij overal goed beveiligd bent en dat bedrijfsdata nooit verloren raakt. 

Om bedrijfsdata en IT infrastructuur te beveiligen, nemen we security maatregelen voor jouw gebruikers, kantoor en alle hardware. Zo ben jij altijd cyber secure.

Lees meer over IT Security

Checklist

Is jouw werkplek up-to-date?

Om productief te blijven werken, is het essentieel dat jouw werkplek up-to-date is. Doe de checklist om te controleren of jouw werkplek aan alle eisen voldoet!

Check jij deze boxen?
Dan zijn wij een match!
Man achter computer emoji
Jij wil ICT uitbesteden

Betrouwbaar advies & all-in beheer en support volgens SLA

Raket emoji
Jij ziet ICT als kans

IT als oplossing voor automatisering en groeiambities

Office emoji
MKB tot multinational

Wij richten ICT omgevingen in vanaf 15 gebruikers

Bakkie doen?
Wij fixen jouw IT
Deze klanten kunnen niet meer zonder
Bicep emoji
Thijs en Ryan hybride aan het werk

Tijdens bedrijfsuitjes zal er toch iemand de telefoon op moeten nemen!

Hybride werken in onze online werkplek
Werk altijd & overal

De online werkplek is dus jouw alles-in-één pakket om hybride te werken. Thuis, op kantoor of vanuit een zonnige bestemming werken? De ervaring is exact hetzelfde. Je hebt nog steeds toegang tot jouw zakelijke bureaublad, applicaties en data.

Zakelijke gegevens staan niet meer lokaal, maar in OneDrive en SharePoint. Je hoeft dus nooit meer na te denken over waar je bestanden opslaat; ook jouw bureaublad staat in de cloud. Een gestolen of verloren laptop, betekent geen verlies meer van belangrijke of gevoelige data.

klantcase

Naar de cloud met Hefgroep-Kinderdam

Online samenwerken in de cloud

Écht modern werken

Het grote voordeel van de online werkplek, is dat collega’s altijd online kunnen samenwerken via de cloud. Iedereen heeft toegang tot de aan hen toegewezen mappen en software. Ook werk je makkelijk samen in hetzelfde online document, wat gelijk online wordt opgeslagen. Het enige wat je nodig hebt is een (zakelijke) laptop en jouw inloggegevens. En het allermooiste? Wij regelen alles op de achtergrond. IT was nog nooit zo makkelijk.

Collega's praten met elkaar in kantoortuin

Online werkplekken voor bedrijven

Focus op groei

Onze online werkplek is de basis voor de groei van jouw bedrijf. Iedereen werkt namelijk volgens dezelfde standaard in de cloud. Door een koppeling met Microsoft 365, heeft iedereen na één keer inloggen toegang tot een zakelijk bureaublad en alle bedrijfsgegevens.

Veel bedrijven werken nog met verouderde, ofwel legacy applicaties. Je vraagt je vast af hoe dit dan werkt met de online werkplek. Ook dit fiksen we voor jouw onderneming met Azure Virtual Desktop (AVD). Dit is een virtualisatietechniek van Microsoft. De legacy applicatie draait dan op een lokale server, maar wordt wel naadloos geïntegreerd in jouw cloud werkplek via AVD.

Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een online werkplek is een pakket aan ICT diensten waar alles in zit. Jouw bestanden en software staan niet meer op je laptop of computer, maar worden online beheerd en beveiligd. Je kunt de online werkplek altijd en overal bereiken met één login.

Hybride werken houdt in dat je op verschillende plekken werkt. Thuiswerken of op kantoor? Met een online werkplek heb je altijd toegang tot al jouw zakelijke gegevens in de cloud.

Bring Your Own Device (BYOD) houdt in dat je zakelijk werkt via privé devices, zoals een eigen laptop. Tegenwoordig is dit net zo veilig als het gebruik van een werklaptop. Jouw ICT partij kan privé devices net zo goed beschermen als bedrijfsdevices, zonder in persoonlijke data te kunnen.

Azure Virtual Desktop (AVD) is een virtualisatietechniek van een werkplek. Hiermee kun je legacy applicaties integreren in jouw online werkplek in de cloud.

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen