Klantcases

Alles over onze ICT projecten

We werken iedere dag met passie aan innovatieve ICT oplossingen en strategieën. Van het uitleveren van hardware tot cloud migraties en de ontwikkeling van softwareoplossingen, samen met onze klanten maken we het verschil. Benieuwd naar hoe ICT projecten verlopen, wat we precies doen en met wie we dit doen? 

Persoonlijke verhalen
VAN ONZE KLANTEN
Cloud migratie
KLANTCASE:
HefGroep-KindeRdam

Stichting HefGroep-KindeRdam is een organisatie die staat voor een kansrijke toekomst van kinderen en jongeren. Een goede ICT infrastructuur en cloud security staan centraal om dit te bereiken en professionals dagelijks te ondersteunen.

Development
KLANTCASE: KRAAKMAN B.V.

Voor Kraakman B.V. ontwikkelden we een API en webapp om teeltregistraties uit te lezen en direct visueel te maken. Zo kunnen John Deere afnemers continue hun velden in de gaten houden en bewerking van teelt automatiseren en optimaliseren.

Jouw ict project

als klantcase op onze pagina?

We zijn erg trots op onze samenwerkingen, unieke klanten en toffe partners. Lijkt het jou te gek om het project dat we bij jou uitvoeren ook op deze pagina terug te zien? Of om het verloop van onze samenwerking te beschrijven in een klantcase? Laat het ons weten! Dan sta jij hier binnenkort ook tussen.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN

Ben jij benieuwd naar wat we als ICT bedrijf voor jou kunnen betekenen op het gebied van IT en software development? We drinken graag een keer een kopje koffie om alle mogelijkheden te bespreken!

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl