010 – 30 31 999

Grootste ICT community partner

voip toestel nummer

Help, mijn toestel gaat niet over

Add a header to begin generating the table of contents

Indien er gebruik wordt gemaakt van een wachtrij, heeft dit te maken dat de gebruiker niet storen heeft ingeschakeld, of het toestel is afgemeld van de wachtrij.
    Met *79 kan niet storen worden uitgeschakeld.
    Met *84 kan het toestel aangemeld worden of kijk op de webpagina van de PBX bij, “Actions – ACD”.
    Klik op de desbetreffende wachtrij en “Agents” en zet de membership op enabled.

powered by Typeform
    Brent van Mastrigt

Brent van Mastrigt

Brent is één van de 40 experts bij IT Synergy. Het liefst helpt hij klanten online vindbaar te maken, door het schrijven van teksten en het creëren van video's.