010 – 30 31 999

Grootste ICT community partner

hosted voip mobiel

Axeos Phone app aanmelden op een PBX centrale?

Add a header to begin generating the table of contents

Indien er een vrije Axeos Phone licentie op de PBX aanwezig is dien je de volgende stappen uit te voeren.

Als je op de zaak aanwezig bent en alleen bereikbaar wilt zijn op je hardphone, kan je in de Axeos phone app jezelf op DND zetten.

Download de Axeos Phone app via de Android Play Store of iOS App Store

Ga naar “System – Users”, dubbelklik op de desbetreffende gebruiker en navigeer naar tabblad “Phones”
    Klik op “Add – Axeos Phone”

Scan de QR code via de App:

Druk op (zoals in het screenshot hierboven in aangegeven) op 205@axeos.vpbx en klik op Niet Storen/DND

Daar we met wachtrijen werken moet je uiteraard wel aangemeld zijn op de wachtrij.

Op onze hardphones hebben we daarvoor de ACD IN en ACD UIT knop geprogrammeerd staan.

Om jezelf aan en af te melden op de wachtrij kan je de volgende 2 servicecodes gebruiken:

*83: Afmelden

*84: Aanmelden

powered by Typeform
    Ralph Rouwen

Ralph Rouwen

Ralph is één van de 40 experts bij IT Synergy. Hij is developer en Growth Hacker. Hij houdt zich het liefst bezig met het bouwen van applicaties en het optimaliseren van websites of webshops.