hosted voip telefoon muis

Hoe vul ik het externe telefoonboek aan in een PBX centrale?

In dit artikel:
    Add a header to begin generating the table of contents

Login op de PBX.
    Navigeer naar ‘Services – Phonebook’ en klik op ‘Add’.

Als je nogmaals op ‘Add’ drukt, kan je eventueel een ander nummer, e-mailadres, functie, bedrijfsnaam en dergelijke ingeven.
    Als je meerdere telefoonnummers onder één naam wilt programmeren druk je op het plusteken teken.

De check box ‘Privé’ dient om een invoer in het privételefoonboek aan te maken van de gebruiker, indien je met eigen toestelnummer bent ingelogd.

Indien je met je eigen account een contactpersoon toevoegt aan de telefoonboek, zijn alleen de administrator en de desbetreffende gebruiker gemachtigd om de ingaven te wijzigen/verwijderen.

Vragen aan onze specialist?

Brent van Mastrigt

Brent van Mastrigt

Brent is één van de 40 experts bij IT Synergy. Het liefst helpt hij klanten online vindbaar te maken, door het schrijven van teksten en het creëren van video's.