Hoe vul ik het externe telefoonboek aan in een PBX centrale?

hosted voip telefoon muis

Login op de PBX.
Navigeer naar ‘Services – Phonebook’ en klik op ‘Add’.

Als je nogmaals op ‘Add’ drukt, kan je eventueel een ander nummer, e-mailadres, functie, bedrijfsnaam en dergelijke ingeven.
Als je meerdere telefoonnummers onder één naam wilt programmeren druk je op het plusteken teken.

De check box ‘Privé’ dient om een invoer in het privételefoonboek aan te maken van de gebruiker, indien je met eigen toestelnummer bent ingelogd.

Indien je met je eigen account een contactpersoon toevoegt aan de telefoonboek, zijn alleen de administrator en de desbetreffende gebruiker gemachtigd om de ingaven te wijzigen/verwijderen.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Brent van Mastrigt
Brent van Mastrigt
Brent is één van de 40 experts bij IT Synergy. Het liefst helpt hij klanten online vindbaar te maken, door het schrijven van teksten en het creëren van video's.

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl