voip toestel nummer

Help! mijn toestel gaat niet over.

Add a header to begin generating the table of contents

Er wordt gebruik gemaakt van een wachtrij wanneer de gebruiker ‘niet storen’ heeft ingeschakeld of dat het toestel is afgemeld van de wachtrij.
    Met *79 kan niet storen worden uitgeschakeld.
    Met *84 kan het toestel aangemeld worden of kijk op de webpagina van de PBX bij, “Actions – ACD”.
    Klik op de desbetreffende wachtrij en “Agents” en zet de membership op enabled.

Vragen aan onze specialist?

Brent van Mastrigt

Brent van Mastrigt

Brent is één van de 40 experts bij IT Synergy. Het liefst helpt hij klanten online vindbaar te maken, door het schrijven van teksten en het creëren van video's.