Outlook installeren voor Android

Outlook icon

Om gebruik te maken van de Microsoft Outlook app op je Android apparaat, moet je deze eerst installeren. Lees in deze handleiding hoe je dit in vijf korte stappen doet!

Stap 1: installeer de Outlook app vanuit de Google Play Store en open de app. Tik op ‘Aan de slag’ als dit jouw eerste keer is.

Heb je de Outlook app al op je smartphone? Voeg dan een nieuw e-mailaccount toe op de volgende manier: open het ‘Menu’ > open ‘Instellingen’  > klik op ‘Account toevoegen’ > klik op ‘E-mailaccount toevoegen’.

Stap 2: typ jouw volledige e-mailadres in en klik vervolgens op ‘Doorgaan’.

Stap 3: voer het wachtwoord van jouw e-mailaccount in en klik op ‘Aanmelden’ of ‘Volgende’.

Stap 4: verifieer jouw identiteit wanneer Multi-Factor Authenticatie (MFA) is vereist.

Meer weten over MFA? Lees er alles over in onze blog.

Stap 5: accepteer alle meldingen voor machtigingen waar mogelijk om wordt gevraagd, zoals ‘Microsoft wil toegang tot contacten’. Deze machtigingen kun je allemaal veilig accepteren.

Je kunt nu aan de slag in de Outlook app!

LEES MEER

Microsoft Outlook

Lees verschillende blogs over functies binnen Microsoft Outlook.

De Online Werkplek

Super flexibel en ideaal om snel en simpel (online) samen te werken.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jessy van Buren
Jessy van Buren

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!