Outlook E-mail handtekening instellen op Mac

Handleiding Outlook e-mail handtekening instellen op Mac

Wanneer je een e-mail verzendt binnen Outlook, is er de mogelijkheid deze automatisch af te sluiten met een handtekening. In deze handleiding leggen we je uit hoe je een e-mail handtekening voor Outlook instelt op een Mac. 

Stap 1: Start de Outlook applicatie op en navigeer boven in de menubalk naar ‘Outlook’ en in de drop down naar ‘Voorkeuren’.

stap-1-mac-handleiding

Stap 2: In het menu klik je vervolgens op ‘Handtekeningen’

stap-2-mac-handtekening

Stap 3: Je kunt in dit venster je bestaande handtekening aanpassen. Dubbelklik op jouw handtekening in de linker tabel of voeg een nieuwe handtekening toe door op het ‘+’ teken te klikken.

stap-3-mac-handtekening

Stap 4: Maak in de editor vervolgens jouw handtekening op. Je kunt een foto van bijvoorbeeld het bedrijfslogo toevoegen via de drop down onder het icoontje ‘Afbeeldingen’.

stap-4-mac-handtekening

Stap 5: Optioneel kun je het bedrijfslogo vervolgens hyperlinken naar jouw website. Dit doe je door op de afbeelding te dubbelklikken en te navigeren naar ‘Hyperlink’.

stap-5-mac-handtekening

Stap 6: Vul het adres van jouw website in en druk op ‘OK’.

stap-6-mac-handtekening

Stap 7: Sla je handtekening op door in de editor op het ‘Opslaan’ symbool te klikken.

stap-7-mac-handtekening

Stap 8: Selecteer tot slot wanneer je jouw handtekening wil activeren. Je kunt kiezen om onder elk nieuw bericht de handtekening te plaatsen, maar ook om het onder elk beantwoord of doorgestuurd bericht te plaatsen.

stap-8-mac-handtekening

Je hebt nu succesvol jouw Outlook handtekening ingesteld op Mac.

Bekijk ook

Microsoft Outlook

Lees verschillende blogs over functies binnen Microsoft Outlook.

De Online Werkplek

Super flexibel en ideaal om snel en simpel (online) samen te werken.

Vraag het onze specialisten!
we nemen zo snel mogelijk contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steven Hakkesteegt
Steven Hakkesteegt

Over IT Synergy

Your way to the cloud

Van IT beheer tot IT support en van het inrichten van duizenden werkplekken tot online telefonie. Wij regelen het. Altijd met een glimlach, altijd bereikbaar en zonder verrassingen.

Scroll naar boven
Voordat je gaat...

We hopen dat je wat hebt gehad aan dit artikel! Waarschijnlijk ben je met een vraag hier terecht gekomen, maar hoe handig is het nu als je al deze tips en tricks over Microsoft 365, gewoon in je mailbox krijgt? Zo voorkom je vragen en kan jij de blitz maken bij je collega’s!

Vul hier je e-mail adres in en blijf altijd op de hoogte van de laatste Microsoft tips en handige tricks!

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl