IT Servicedesk

IT Synergy is trots op zijn servicedesk. Elke dag staan hier onze IT-specialisten klaar om problemen op te lossen
en vragen te beantwoorden. De servicedesk fungeert als single-point-of-contact voor de gebruikers waar voorzien wordt in alle IT-behoefte.

Wil jij ook service vanaf je desk?

Onze IT-helpdesk als ondersteuning voor jouw (MKB) bedrijf

Wij leveren echt alle soorten IT-support. De servicedesk is elke dag per mail en telefonisch bereikbaar. Nieuwe gebruiker? Check. Rechten wijzigen? Check. Last van een computerstoring? Check. 

Middels onze geavanceerde software kunnen wij makkelijk en nauwkeurig meekijken met de gebruikers. Zo is iedereen altijd snel en binnen de afgesproken responstijd weer volledig aan het werk. 

Alle binnenkomende berichten worden door onze medewerkers omgezet in tickets. Zo ben je altijd op de hoogte van de huidige meldingen en de daarbij behorende status. Natuurlijk houden we je hiervan ook live up-to-date via e-mail.

Voorkomen is beter dan genezen. Dat vinden we bij IT Synergy ook. Daarom monitort onze servicedesk proactief alle werkomgevingen. Hierbij letten we onder andere op updates, security breaches, schijfruimte, performance en back-ups.

support servicedesk

Communicatie

We houden je altijd op de hoogte van ticket-statussen. Zo weet je waar je aan toe bent.

Supportlijnen

IT Synergy beschikt over een 1e, 2e en 3e-lijns servicedesk. Afhankelijk van de complexiteit van het binnenkomende incident of project zullen wij naar behoefte schalen.

Proactief

We houden alles in de gaten. Ook als het in orde lijkt. Op deze manier voorkomen we dat er problemen ontstaan.

IT-hulp op afstand of locatie met onze ICT-helpdesk

Standaard levert onze ICT-helpdesk support op afstand. Even bellen of mailen en we kijken met je mee. Dit is in veel gevallen dan ook de snelste en efficiëntste manier van werken.

In de praktijk komt het echter ook wel eens voor dat hulp op afstand niet afdoende is. Voor complexere en ingrijpende incidenten zullen wij altijd een IT-engineer op locatie sturen.

Gratis Ebook Over IT Support

Meer weten over IT Support?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER IT SERVICEDESK?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 999 of stuur een berichtje naar info@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerte aanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het IT Servicedesk Team

Het IT Servicedesk Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT Support.

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999