IT CONSULTANCY

ICT STRATEGIE VOOR BEDRIJVEN

Onze IT consultants hebben verstand van zaken en staan voor het geven van een eerlijk IT advies. Wij helpen en adviseren graag over hoe jij optimaal gebruik kan maken van jouw IT voorzieningen. Ons doel is dat jij en je collega’s of medewerkers elke dag kunnen opstarten zonder (technische) problemen. Wij helpen je graag met het ontzorgen van IT zaken zodat jij je kunt focussen op jouw kerntaken!

support servicedesk

IT consultancy voor
ICT advies op maat


Veel bedrijven maken nog niet optimaal gebruik van hun IT voorzieningen. Dat vinden wij zonde! Want waarom zou je investeren in dure IT hardware als je dat helemaal niet nodig hebt? Waarom zou je ingewikkelde software aanschaffen zonder dat je weet hoe het programma werkt? Daar proberen we bij IT Synergy verandering in te brengen met onze IT consultancy. We denken graag met je mee over complexe IT projecten en vraagstukken op het gebied van beheer, onderhoud en infrastructuur. 

ICT adviesbureau met deskundige consultants


IT Synergy heeft een nuchtere en heldere kijk op zaken. We zijn altijd opzoek naar de beste oplossing voor jouw probleem, ook als dat betekent dat we die oplossing niet zelf kunnen leveren. We schakelen ons netwerk in en brengen je onder bij de juiste partij. Bij ons krijg je dus gegarandeerd onafhankelijk advies op maat. Zo weet je zeker dat je voor de beste service gaat.

microsoft 365 support
VOORDELEN VAN
IT CONSULTANCY BIJ IT SYNERGY

We kijken met een frisse blik naar je probleem of vraagstuk.

Onze IT professionals hebben jarenlange ervaring in het werkveld en zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen in hun expertise.

Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot jouw online werkomgeving. Maar dat is niet het enige. Wij leveren 24/7 support op al onze dienstverleningen. Zo ben je altijd weer snel aan het werk.

SPARREN MET EEN EXPERT
IN EEN IT ADVIESGESPREK

Bij IT Synergy geloven we dat elke klant en elk project anders is, daarom leren we jou en jouw onderneming graag kennen. Alleen zo kunnen we gericht en persoonlijk IT advies geven.

Om de kennismaking gelijk een productieve insteek te geven, hebben wij het ICT adviesgesprek ontwikkeld. In dit gesprek leert een van onze top IT engineers jou maar ook jouw IT vraagstuk of probleem kennen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

kavish makita
IT CONSULTANCY IS EEN ONDERDEEL VAN ONS IT BEHEER,
WEL ZO MAKKELIJK!

MEEST GEKOZEN DOOR ONZE KLANTEN

MICROSOFT 365 WERKPLEK
serverkast schijf
voor de stap naar de cloud
serverkast-port
DE IT SYNERGY
WERKPLEK
serverkast schijfruimte
voor bedrijven met legacy software
serverkast porten
DE IT SYNERGY
WERKPLEK + VOIP
serverkast schijfruimte
IT en telefonie onder één dak
serverkast ethernet port
ict-check-ebook
CHECK IN 2 MINUTEN
OF JOUW IT OMGEVING
KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST

ALLES OVER IT SUPPORT

wel zo duidelijk

De IT Servicedesk bij IT Synergy is onderdeel van IT beheer. Wij leveren verschillende vormen IT Support. Van ad-hoc schakelen tot IT strategie advies en begeleiding. Bij ons ben je aan het juiste adres met jouw IT vraagstuk. Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen onze dienstverlening hieronder:

TERUG NAAR IT SUPPORT

Bekijk het overkoepelende thema IT Support

IT SERVICEDESK

Onze IT engineers. Zij tackelen elk probleem.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
MAAK DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
VEELGESTELDE VRAGEN

Een IT consultant geeft strategisch advies over de mogelijkheden voor jouw IT omgeving. Dit kan gaan om systemen, hardware, software of development kwesties. Een IT consultant creëert een persoonlijk plan op maat, zodat jouw IT behoeften optimaal worden vervuld.  

Vaak kun je een eerste gesprek inplannen om te kijken of er een wederzijde klik is. Een IT consultant geeft dan vaak wat eerste opties over kansen voor jou. Pas als je met een IT bedrijf in zee gaat, ga je samen naar de tekentafel om echt een strategisch plan uit te rollen.   

Je kunt voor allerlei soorten projecten bij een IT consultant terecht. Of het nu gaat om een grootschalig project of een hele specifieke behoefte.  

Het tarief van een IT consultant verschilt per bedrijf of persoon. Het is altijd belangrijk om te bespreken wat je krijgt voor het gevraagde bedrag.

Fabian smile

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

DOE DE ICT CHECK

En kom er direct achter waar jouw onderneming nog stappen kan maken!

Stap 1 van 8