IT Consultancy

Een goed gesprek over zaken. Een eerlijk advies over IT. Je IT-voorzieningen gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: dat is waar onze IT-consultancy voor staat.  Ons doel: dat jij en je collega’s of medewerkers elke dag zonder gedoe aan de slag kunnen. Eindeloos de lades van de printer open- en dichtklappen heeft immers nog nooit tot nieuwe leads geleid. Soepel en moeiteloos kunnen werken in je digitale omgeving wél.

Wil jij ook het beste advies omtrent IT?

IT consultancy voor ICT advies op maat

Veel bedrijven maken nog niet optimaal gebruik van hun IT-voorzieningen. Zonde, vinden wij. Want waarom zou je investeren in dure IT-oplossingen als je ze helemaal niet nodig hebt? Waarom zou je ingewikkelde software aanschaffen zonder dat je weet hoe het programma werkt? Daar proberen we bij IT Synergy verandering in te brengen met onze IT-consultancy. We denken met je mee over complexe IT-projecten en -vraagstukken op het gebied van beheer, onderhoud en infrastructuur. 

IT Synergy heeft een nuchtere en heldere kijk op zaken. We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw probleem, ook als dat betekent dat we die oplossing niet zelf kunnen leveren. We schakelen ons netwerk in en brengen je onder bij de juiste partij. Bij ons krijg je dus gegarandeerd onafhankelijk advies op maat. Zo weet je zeker dat je voor de beste oplossing gaat.

it consultancy meeting

Objectief

We kijken met een frisse blik naar je probleem of vraagstuk.

Ervaring

Onze IT-professionals hebben jarenlange ervaring in het werkveld. Zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen in hun expertise.

IT Scan

De IT-scan. We nemen graag een kijkje bij jou op de werkvloer. Een snel en volledig onderzoek naar de huidige IT-infrastructuur. ​

Kennismaken via een ICT Brainstorm!

Bij IT Synergy geloven we dat elk project en elke klant anders is. Daarom leren we jou en je onderneming graag kennen. Alleen zo kunnen we gericht en persoonlijk IT-advies geven.

Om de kennismaking gelijk een productieve insteek te geven, hebben wij de ICT Brainstorm ontwikkeld. In dit gesprek leert een van onze top IT-engineers jou maar ook je IT-vraagstuk of -probleem kennen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

VRAGEN OVER IT CONSULTANCY?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 999 of stuur een berichtje naar info@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerte aanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het IT Consultancy Team

Het IT Consultancy Team

Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999