IT Consultancy

Onze IT consultants hebben verstand van zaken en staan voor het geven van een eerlijk IT advies. Wij helpen en adviseren graag over hoe jij optimaal gebruik kan maken van jouw IT voorzieningen. Ons doel is dat jij en je collega’s of medewerkers elke dag kunnen opstarten zonder (technische) problemen. Wij helpen je graag met het ontzorgen van IT zaken zodat jij je kunt focussen op jouw kerntaken!

Wil jij ook het beste advies omtrent IT?

IT consultancy voor ICT advies op maat

Veel bedrijven maken nog niet optimaal gebruik van hun IT voorzieningen. Dat vinden wij zonde! Want waarom zou je investeren in dure IT hardware als je dat helemaal niet nodig hebt? Waarom zou je ingewikkelde software aanschaffen zonder dat je weet hoe het programma werkt? Daar proberen we bij IT Synergy verandering in te brengen met onze IT consultancy. We denken graag met je mee over complexe IT projecten en vraagstukken op het gebied van beheer, onderhoud en infrastructuur. 

  • ITS icon Inventarisatie
  • ITS icon Advies
  • ITS icon Persoonlijk

IT Synergy heeft een nuchtere en heldere kijk op zaken. We zijn altijd opzoek naar de beste oplossing voor jouw probleem, ook als dat betekent dat we die oplossing niet zelf kunnen leveren. We schakelen ons netwerk in en brengen je onder bij de juiste partij. Bij ons krijg je dus gegarandeerd onafhankelijk advies op maat. Zo weet je zeker dat je voor de beste service gaat.

it consultancy meeting

Objectief

We kijken met een frisse blik naar je probleem of vraagstuk.

Ervaring

Onze IT professionals hebben jarenlange ervaring in het werkveld en zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen in hun expertise.

IT Scan

Wij nemen graag een kijkje bij jou op de werkvloer. Met de IT scan onderzoeken we snel en volledig jouw huidige IT infrastructuur.

Kennismaken via een ICT Brainstorm!

Bij IT Synergy geloven we dat elke klant en elk project anders is, daarom leren we jou en jouw onderneming graag kennen. Alleen zo kunnen we gericht en persoonlijk IT advies geven.

Om de kennismaking gelijk een productieve insteek te geven, hebben wij de ICT Brainstorm ontwikkeld. In dit gesprek leert een van onze top IT engineers jou maar ook jouw IT vraagstuk of probleem kennen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

IT Support book
IT Support book

Gratis E-book over IT Support

Meer weten over IT Support?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER IT CONSULTANCY?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het IT Consultancy Team

Het IT Consultancy Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT Support.
IT Support book

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999