IT Support

Wij leveren allerhande IT support. Een deel van onze dienstverlening bestaat uit onder andere de IT Synergy servicedesk, hier kun je met al je IT gerelateerde vragen terecht. Maar we denken ook graag mee over IT vraagstukken en projecten.

 

Informatie

Wij bieden support in het oplossen van actuele problemen, het behandelen van lopende IT projecten, het meedenken over innovatie, het geven van een second opinion en IT support van bit tot byte.

IT consultancy

Wij zijn expert op het gebied van IT innovatie en we geven een eerlijke en neutrale blik op IT vraagstukken.

IT for IT

Onze IT partners. Vertrouwd door IT Synergy. Actief in heel Nederland.

IT helpdesk

De IT engineers van IT Synergy staan elke dag klaar om onze klanten te woord te staan en om problemen zo snel mogelijk op te lossen.

IT support op elke niveau binnen jouw onderneming

Vandaag lossen we jouw printerprobleem op. Morgen denken we mee over het juiste moment om hardware uit te faseren. Volgende maand begeleiden we de migratie van je lokale server naar een van onze datacenters.

Zoals je ziet pakken wij de gehele IT tak binnen ondernemingen op. IT Synergy is een echte IT partner. Zo staan we ook in het werkveld.

Van administratief medewerker tot CFO. Van buitendienstmedewerker tot vrijwilliger. Onze IT support is effectief en gebaseerd op kennis en ervaring.

it support ryan

VRAGEN OVER IT SUPPORT?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het IT Support Team

Het IT Support Team

Scroll naar top

DOE DE ICT CHECK

En kom er direct achter waar jouw onderneming nog stappen kan maken!

Stap 1 van 11

  • Voer een getal tussen 0 en 25 in.