Website laten maken

Simpel en eenvoudig een responsive website laten maken met WordPress. Bij IT Synergy uit Rotterdam kan het! Ga voor het beste resultaateen professionele website. Gebouwd door onze web developersAltijd geheel naar jouw wensen, binnen budget en goed leesbaar op je PC, mobiel en tabletIs dit wat voor jou? Maak dan nu een afspraak en ga de concurrentie aan met jouw gloednieuwe website! 

Simpel en snel een nieuw webdesign ontwerpen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte op maat aan!

Website laten ontwikkelen in Rotterdam

Een website laten maken is heel simpel en eenvoudig. En hoeft helemaal niet duur te zijn. Of je nu een professionele website als digitaal visitekaartje wilt laten bouwen, of direct omzet wil maken met je nieuwe webshop. Alles is mogelijk bij IT Synergy. Onze website bouwers maken tijd voor je en denken graag met je meeGeef ons jouw wensen door en wij gaan direct voor je aan de slag!

Onze diensten voor het bouwen van een website

Of je nu een website, een webshop, een webapplicatie of een SEO-website wilt laten bouwen. Bij IT Synergy uit Rotterdam kan het. Hieronder zie je precies welke diensten wij aanbieden voor een website. Het verschil zit met name in de functie. Bedenk daarom vooraf alvast welk doel jouw website moet hebben.  

  • Website
  • Webshop
  • Webapplicatie
  • SEO
  • Onderhouden

Wij ontwerpen en bouwen responsive websites samen met jou. Deze website kan bijvoorbeeld dienen als visitekaartje voor jouw bedrijf. Hiervoor gebruiken wij altijd WordPress met Elementor, tenzij je iets anders in gedachte hebt. Jouw wensen staan centraal.

Ga je producten of diensten verkopen, dan bieden wij het Webshop-pakket aan. Hierin werken wij met WooCommerce om jouw webshop soepel en snel te laten werken. Zo bouwen wij boekingsplug-ins en kunnen we gemakkelijk alle sales statistieken bijhouden. Kennis is macht.

Opzoek naar een bouwer van een webapplicatie? Ook hierin zijn wij gespecialiseerd. Wij bouwen web apps in React. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en welke kosten hieraan verbonden zitten? Ga voor meer informatie naar Webapplicatie laten maken.

Bovenaan gevonden worden in de zoekmachine? IT Synergy helpt je! Wij zijn ervaren in SEO en SEA technieken. Onze zoekoptimalisatie afdeling helpt je graag verder met het behalen van jouw gewenste traffic. Je zult verstelt staan van de resultaten!

Naast het bouwen en implementeren van de website is onderhoud een net zo’n belangrijk onderdeel. Een snelle en veilige website wil je natuurlijk graag zo houden. Daarom nemen wij, tegen een voordelig tarief, het onderhoud graag van je over. Met de Updraft plug-in zorgen wij er vervolgens voor dat jouw website altijd in de lucht is en automatisch een back-up maakt. Zo ben je altijd up-to-date!

Kosten voor het laten maken van een website

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. Dit hangt volledig af van jouw wensen. Bij IT Synergy kun je al een website laten bouwen vanaf €499. Bereken hieronder jouw prijsindicatie met behulp van de kostencalculator of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. 

Alle platformen

Wij bouwen je website volledig responsive. Hierdoor ziet je site er op elk apparaat goed uit.

Maatwerk

Ontwikkeld door IT Synergy in samenwerking met jou.

Front & back-end

We hebben ontwikkelaars op het gebied van design en development. Alles in-house.

Webdesign door professionele website developers

Het is belangrijk wanneer je het ontwerp van je website uitbesteed, dat de communicatie soepel verloopt tussen de klant en de developerDaarom is het bij IT Synergy mogelijk om op elk gewenst moment contact op te nemen met onze webdevelopers Daniël en Ralph. Met meer dan 15 jaar ervaring in webdesign weet je zeker dat jouw website hoog zal scoren in functionaliteit en prestatie 

Klantcase – Website Lemniscaat.nl

Lemniscaat is een bekende grote uitgever van kinderboeken. Zij kwamen bij ons met de vraag of wij voor hen een nieuwe moderne website konden ontwikkelen die automatisch wordt voorzien van data uit PAC. PAC is een invoersysteem dat Lemniscaat al jaren gebruikt om alle uitgaven van de door hun uitgegeven boeken te registreren. Denk bijvoorbeeld aan de auteurs/illustratoren, vertalers van boeken, ISBN nummers, omslagen en voorbladen, lessuggesties en inkijkfragmenten. 

Onze web developer is hiermee aan de slag gegaan en heeft in Wordpress een prachtige responsive website gemaakt die qua look-en-feel goed aansloot bij de identiteit van de uitgeverij. Daarnaast heeft de web developer een plug-in op maat gemaakt welke data uit PAC omzet in boeken en auteur-pagina’s. Iedere 5 minuten wordt de data op de servers uitgelezen zodat de website altijd up-to-date is en wijzigingen snel zichtbaar zijn. 

Daarnaast hebben wij de website lemniscaatrights.com voorzien van de nieuwste verkooprechten vanuit PAC met behulp van dezelfde techniek. 

Heb jij ook een oude website met complexe data? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jouw data niet verloren gaat. Maak snel een afspraak met ons!

VRAGEN OVER WEB DEVELOPMENT?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je WEB-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten.

Het Web Development Team

Het IT Development Team

Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999