Webapplicatie laten maken 

Een webapplicatie (afgekort web app) is een softwareapplicatie die toegankelijk is via een webbrowser. Niet te verwarren met een website. Met een specifiek systeem kunnen gegevens worden aangemaakt, gewijzigd en verwijderd. Deze web apps kunnen erg handig zijn als interne systemen bij bedrijven. Denk aan bedrijfsbeheer (ERP) of klantbeheer (CRM). Is dit iets voor jou?  

Om een webapplicatie te laten ontwikkelen heb je webapplicatie ontwikkelaars ofwel software developers nodig. Software developers zijn mensen die software maken, van websites tot applicaties en besturingssystemen. Bij IT Synergy hebben wij ons eigen team van webapplicatie ontwikkelaars. Zij maken moeiteloos een web app op maat en denken graag met je mee als er een oplossing gevonden moet worden. Door de ontwikkeling en het beheer in eigen huis te houden heb jij als klant een hoge mate van inspraak en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw web app.

Webapplicatie laten ontwikkelen

IT Synergy biedt webapplicaties aan op maat. Onze webapplicatie ontwikkelaars zijn flexibel, ervaren en zeer gemotiveerd. Ons team bouwt webapplicaties in de programmeertalen Javascript en PHP met de applicaties React voor Javascript en Symfony voor PHP.  

 

Onze webapplicaties worden ondersteund door alle platformen en browsers. Je hoeft je dus niet druk te maken dat de webapplicatie niet werkt op een Windows 7 computer met Internet Explorer of niet compatible is met smartphones of tablets. Wij zorgen ervoor dat de web app responsive en compatibel is.

Wij hebben onze eigen applicatie ontwikkelaars in dienst en maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je. Klinkt dit interessant? Lees dan hieronder de mogelijkheden of maak een afspraak met ons! 

De Webapp diensten

Bij IT Synergy ben je aan het juiste adres om een webapplicatie te laten maken. Wij beschikken over onze eigen softwareafdeling. Van strategie tot technische ontwikkeling: wij staan jou graag bij in het ontwikkelen van een webapplicatie. Om het project goed te laten verlopen bieden wij drie opeenvolgende diensten aan: digitale strategie, design en techniek en doorontwikkeling en uitbreiding.

  • Digitale strategie
  • Design en techniek
  • Doorontwikkeling en uitbreiding

Dit is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een webapplicatie. Voordat wij verder gaan met het design en de ontwikkeling bepalen we samen de digitale strategie. Welke wensen zijn er? Wat moet de web app aan voldoen? Met onze kennis, ervaring en capaciteit ontwikkelen wij digitale oplossingen die voor jou het verschil maken. Dit resulteert in een meerjarenplan waarin wij blijven investeren in de optimalisatie van jouw webapplicatie.

Ons uitgangspunt van de web app is de gebruiker. Wie gaat de webapplicatie gebruiken? En wat moet de gebruiker ermee kunnen doen? Op basis hiervan gaan onze webapplicatie ontwikkelaars aan de slag. Zo moet de web app uiteindelijk een gebruiksvriendelijke interface moeten krijgen. En ook een logische navigatie moet worden vormgegeven. Vervolgens gaan onze ontwikkelaars aan de slag met de techniek en de ontwikkeling. Alles is mogelijk, juist bij IT Synergy.

Tot slot bieden wij ook de fase na de ontwikkeling van de app aan. Er komen bijvoorbeeld nieuwe ideeën of andere wensen voor de web app naar boven. De eerste versie is het fundament waarop vervolgens verder wordt gebouwd. Deze fase van doorontwikkeling en onderhoud zien wij als onderdeel van de webapplicatie die meegroeit met jouw organisatie en haar gebruikers. Wij van IT Synergy staan voor je klaar. 

Maatwerk webapp (door)ontwikkeling

IT Synergy biedt jou de mogelijkheid om zelf voldoende invloed uit te oefenen op het eindproduct. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de stijl of gebruikerservaring. Daarnaast bieden wij ook advies. Voor een optimaal resultaat blijven we graag met je in contact. Zo ontvang je minimaal één keer per week een update over de ontwikkeling van de webapplicaties en plannen we iedere maand een feedbacksessie in. Nadat de web app is opgeleverd, moet er natuurlijk onderhoud worden uitgevoerd. In een kwartaaloverleg vertellen wij je hier alles over. Zo kunnen wij samen met jou de web app up-to-date houden en blijven doorontwikkelen.

Alle platformen

Met React bouwen we de webapp voor elke computer en browser

Maatwerk

Ontwikkeld door IT Synergy in samenwerking met jou.

Front & back-end

We hebben ontwikkelaars op het gebied van design en development. Alles in-house.

Webapplicatie laten maken kosten

Je kunt de kosten voor het ontwikkelen van een webapplicatie vergelijken met het bouwen van een huis. Een volledig ontworpen huis door een architect met luxe zwembad zal ongetwijfeld meer kosten dan een standaard appartement. Dat is ook zo met een webapplicatie. Hoe meer functionaliteiten, hoe meer maatwerk er nodig is. De prijs kan daardoor verschillen tussen enkele duizenden euro’s en enkele tienduizenden euro’s.

Wanneer je niet al te complexe verwachtingen hebt van een web app dan kom je al snel uit bij standaard webapplicaties. Bijvoorbeeld een kant-en-klaar boekhoudsysteem of een agendaplanner. Deze web apps kun je op licentie afnemen bij ons.

Maatwerkapplicaties kunnen volledig worden gebouwd op basis van de eisen en wensen van jouw organisatie. Bijvoorbeeld bij complexe wensen waar nog geen standaardoplossing voor is. Hier kun je voor kiezen als het gaat om bijvoorbeeld een innovatief product dat nog niet op de markt is.

.Om tot een eerlijk advies en een goede offerte te komen, maken we graag een afspraak met je. Daarin vragen wij aan jou naar het doel van de web app, de doelgroep van de web app en welke functionaliteiten deze web app moet krijgen. Met deze gegevens maken wij vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

Klantcase – Ideaalnet webapp

Ideaalnet is een nieuwe webapplicatie die wij hebben ontwikkeld in opdracht van Idealnet. Met dit systeem kunnen scholen studiemateriaal voor leerlingen klaarzetten. Ouders van deze leerlingen, of de leerlingen zelf, kunnen deze vervolgens afbetalen.

 

Ditzelfde systeem wordt door ons nu ook voor de Duitse markt opgezet. Anders dan bij de Nederlandse webapplicatie, kunnen de leveranciers hier producten invoeren welke door de scholen kunnen worden gebundeld. Ouders kunnen vervolgens voor hunzelf en hun kinderen bestelling plaatsen vanuit één van de shops.

 

Alle geregistreerde afrekeningen worden op de achtergrond gemonitord en geüpdatet. Idealnet kan met deze web app overzichten van bestellingen en facturen creëren voor de scholen en leveranciers die tot hun klantenkring behoren.

VRAGEN OVER IT DEVELOPMENT?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het IT Development Team

Het IT Development Team

Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999