WEBAPP LATEN MAKEN

Toegankelijk via de webbrowser

Ben jij op zoek naar een op maat gemaakte webapplicatie? Onze developers hebben alle skills in huis om dit voor je te regelen. Of je nu op zoek bent naar een custom of standaard webapp, wij ontwikkelen het voor jou! 

WAT IS EEN WEBAPP?

WEBSITE VS. WEBAPP

Een webapplicatie (webapp) is een softwareapplicatie die toegankelijk is via een webbrowser. Bij een webapplicatie kun je als gebruiker gegevens aanmaken, wijzigen en verwijderen. Het is dus anders dan een website, waar een gebruiker in principe alleen maar informatie tot zich kan nemen en een reactie of gegevens kan achterlaten. Het voordeel van een webapp is dat je als gebruiker niets hoeft te downloaden, maar de ‘app’ via een browser kan gebruiken.

Voorbeelden van webapps zijn Facebook, Microsoft 365 Word Online of Google Maps. Maar denk ook aan webapps voor jouw eigen (MKB) bedrijf, zoals webapps voor bedrijfsbeheer (ERP) en klantbeheer (CRM) of een ingebouwde agendamodule op jouw website.

Maatwerk webapp laten ontwikkelen

Custom en standaard webapps
We ontwikkelen bij IT Synergy standaard webapps en webapplicaties op maat. Bij een standaard webapplicatie kun je denken aan een kant-en-klaar boekhoudsysteem of agendaplanner. Deze webapps kun je op licentie bij ons afnemen. Maatwerk webapplicaties kunnen volledig worden gebouwd op basis van de eisen van jouw organisatie, bijvoorbeeld bij complexe wensen waar nog geen standaardoplossing voor is. Hier kun je voor kiezen als het gaat om een innovatief product dat nog niet op de markt is.
webapp-mockup
JOUW IDEE IS ONZE UITDAGING
ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING
Om jouw idee tot leven te brengen, gaan we eerst uitgebreid naar de tekentafel. We brengen in kaart wat jij nodig hebt en komen met een voorstel voor een passende oplossing. Vervolgens creëren we samen de app die jouw bedrijf naar een hoger level tilt! Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.
Ralp development

SKILLED DEVELOPMENT TEAM

PERSOONLIJK EN EERLIJK

Ons team van webapp developers is creatief en flexibel en ontwerpt samen met jou een webapp waar al jouw wensen in worden verwerkt. We geven gericht advies en brengen zo onze kennis en jouw idee samen. Op deze manier heb jij controle over het eindproduct, van het design tot de stijl en de gebruikerservaring. Het is voor ons erg belangrijk dat we samen het beste resultaat bereiken.  

Bij IT Synergy houden we van eerlijk advies en korte lijntjes. Bovendien verzorgen we de ontwikkeling van een webapp volledig in house. Hierdoor heb jij een hoge mate van inspraak en blijf je nauw betrokken bij de stappen die worden gezet.  

Nadat de webapp is opgeleverd, moet er natuurlijk onderhoud worden uitgevoerd. In een kwartaaloverleg vertellen wij je hier alles over. Zo kunnen wij samen met jou de web app up-to-date houden en blijven verbeteren.  

EEN HYBRIDE APP LATEN MAKEN

COMBINATIE TUSSEN EEN NATIVE APP EN WEBAPP
We kunnen ons goed voorstellen dat je op zoek bent naar een combinatie tussen een webapp en een native app. Op deze manier kunnen gebruikers kiezen of ze de app downloaden op hun device of via een browser willen openen. Een normale mobiele app moet apart worden ontworpen voor verschillende besturingssystemen. Om een webapp hybride te maken, creëren we een tussenoplossing. Hierdoor is een webapp via verschillende besturingssystemen direct toegankelijk.  
KLANTCASE: KRAAKMAN
WEBAPP & API KOPPELING

Voor Kraakman B.V. ontwikkelden we een API koppeling en webapplicatie voor het uitlezen en visualiseren van teeltregistratie. Benieuwd hoe we dat hebben aangepakt? Lees dan gauw onze uitgebreide klantcase!

WAT KOST EEN WEBAPP?

Jouw wensen, onze expertise

Je kunt de kosten voor het ontwikkelen van een webapplicatie vergelijken met het bouwen van een huis. Een volledig ontworpen huis door een architect met luxe zwembad zal ongetwijfeld meer kosten dan een standaard appartement. Dat is ook zo met een webapplicatie. Hoe meer functionaliteiten, hoe meer maatwerk er nodig is. De prijs kan daardoor verschillen tussen enkele duizenden euro’s en enkele tienduizenden euro’s. 

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN
Ben jij benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer weten over het laten ontwikkelen van een webapp? Neem dan contact met ons op! 
VEELGESTELDE VRAGEN

Een webapplicatie is een applicatie die toegankelijk is via de browser. Gebruikers hoeven een webapp dus niet te downloaden. Voorbeelden van webapps zijn Google Maps, Microsoft 365 Word Online of een agendamodule op jouw website. 

Een app is geschikt voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Een app moet altijd eerst geïnstalleerd worden voordat je er gebruik van kunt maken. Een webapp is alleen toegankelijk via de browser, dus je hoeft niks te downloaden. In plaats daarvan ga je naar een unieke URL in je webbrowser. 

Een hybride app is een combinatie tussen een app en een webapp. Je kunt een hybride app toegankelijk maken voor zowel Android als iOS, terwijl je een native app voor beide platforms apart moet bouwen. Door te kiezen voor een webapp, kun je dus kosten besparen op het development proces.  

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven