WEBAPP LATEN MAKEN

GEWOON SIMPEL ONLINE

Een webapplicatie (webapp) is een softwareapplicatie die toegankelijk is via een webbrowser. Niet te verwarren met een website. Met een specifiek systeem kunnen gegevens worden aangemaakt, gewijzigd en verwijderd. Deze web apps kunnen erg handig zijn als interne systemen bij bedrijven. Denk aan bedrijfsbeheer (ERP) of klantbeheer (CRM). Is dit iets voor jou?  

Om een webapplicatie te laten ontwikkelen heb je webapplicatie ontwikkelaars ofwel software developers nodig. Software developers zijn mensen die software maken, van websites tot applicaties en besturingssystemen. Bij IT Synergy hebben wij ons eigen team van webapplicatie ontwikkelaars. Zij maken moeiteloos een web app op maat en denken graag met je mee als er een oplossing gevonden moet worden. Door de ontwikkeling en het beheer in eigen huis te houden heb jij als klant een hoge mate van inspraak en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw web app.

Maatwerk Webapp laten ontwikkelen

VOLLEDIG NAAR JOUW WENSEN

IT Synergy biedt webapplicaties aan op maat. Onze webapplicatie ontwikkelaars zijn flexibel, ervaren en zeer gemotiveerd. Ons team bouwt webapplicaties in de programmeertalen Javascript en PHP met de applicaties React voor Javascript en Symfony voor PHP.

Onze webapplicaties worden ondersteund door alle platformen en browsers. Je hoeft je dus niet druk te maken dat de webapplicatie niet werkt op een Windows 7 computer met Internet Explorer of niet compatible is met smartphones of tablets. Wij zorgen ervoor dat de web app responsive en compatibel is.

Wij hebben onze eigen applicatie ontwikkelaars in dienst en maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je. Klinkt dit interessant? Lees dan hieronder de mogelijkheden of maak een afspraak met ons! 

Functionaliteit en stijl gaan bij IT Synergy hand in hand.

HOE WE TE WERK GAAN

Bij IT Synergy ben je aan het juiste adres om een webapplicatie te laten maken. Wij beschikken over onze eigen softwareafdeling. Van strategie tot technische ontwikkeling: wij staan jou graag bij in het ontwikkelen van een webapplicatie. Om het project goed te laten verlopen bieden wij drie opeenvolgende diensten aan: digitale strategie, design en techniek en doorontwikkeling en uitbreiding.Een heldere aanpak voor ieder project is daarom van groot belang. In 6 stappen leggen we je graag uit hoe wij de ontwikkeling van een app aanpakken.

1
2
3

Digitale strategie

Dit is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een webapplicatie. Voordat wij verder gaan met het design en de ontwikkeling bepalen we samen de digitale strategie. Welke wensen zijn er? Wat moet de web app aan voldoen? Met onze kennis, ervaring en capaciteit ontwikkelen wij digitale oplossingen die voor jou het verschil maken. Dit resulteert in een meerjarenplan waarin wij blijven investeren in de optimalisatie van jouw webapplicatie.

Design en Techniek

Ons uitgangspunt van de web app is de gebruiker. Wie gaat de webapplicatie gebruiken? En wat moet de gebruiker ermee kunnen doen? Op basis hiervan gaan onze webapplicatie ontwikkelaars aan de slag. Zo moet de web app uiteindelijk een gebruiksvriendelijke interface moeten krijgen. En ook een logische navigatie moet worden vormgegeven. Vervolgens gaan onze ontwikkelaars aan de slag met de techniek en de ontwikkeling. Alles is mogelijk, juist bij IT Synergy.

Doorontwikkeling en uitbereiding

Tot slot bieden wij ook de fase na de ontwikkeling van de app aan. Er komen bijvoorbeeld nieuwe ideeën of andere wensen voor de web app naar boven. De eerste versie is het fundament waarop vervolgens verder wordt gebouwd. Deze fase van doorontwikkeling en onderhoud zien wij als onderdeel van de webapplicatie die meegroeit met jouw organisatie en haar gebruikers. Wij van IT Synergy staan voor je klaar. 

cloud hosting closeup
DOORONTWIKKELEN IS EEN MUST
HET PROCES STOPT NOOIT

IT Synergy biedt jou de mogelijkheid om zelf voldoende invloed uit te oefenen op het eindproduct. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de stijl of gebruikerservaring. Daarnaast bieden wij ook advies. Voor een optimaal resultaat blijven we graag met je in contact. Zo ontvang je minimaal één keer per week een update over de ontwikkeling van de webapplicaties en plannen we iedere maand een feedbacksessie in. Nadat de web app is opgeleverd, moet er natuurlijk onderhoud worden uitgevoerd. In een kwartaaloverleg vertellen wij je hier alles over. Zo kunnen wij samen met jou de web app up-to-date houden en blijven doorontwikkelen.

Webapp laten maken

IETS VOOR JOU?

Alle platformen

Met React Native bouwen we de app tegelijk voor zowel IOS and Android.

Maatwerk

Ontwikkeld door IT Synergy in samenwerking met jou.

Front & back-end

We hebben ontwikkelaars op het gebied van design en development. Alles in-house.

WAT KOST EEN WEBAPP?

JOUW WENSEN, ONZE VAKKENNIS

Je kunt de kosten voor het ontwikkelen van een webapplicatie vergelijken met het bouwen van een huis. Een volledig ontworpen huis door een architect met luxe zwembad zal ongetwijfeld meer kosten dan een standaard appartement. Dat is ook zo met een webapplicatie. Hoe meer functionaliteiten, hoe meer maatwerk er nodig is. De prijs kan daardoor verschillen tussen enkele duizenden euro’s en enkele tienduizenden euro’s.

Wanneer je niet al te complexe verwachtingen hebt van een web app dan kom je al snel uit bij standaard webapplicaties. Bijvoorbeeld een kant-en-klaar boekhoudsysteem of een agendaplanner. Deze web apps kun je op licentie afnemen bij ons.

Maatwerkapplicaties kunnen volledig worden gebouwd op basis van de eisen en wensen van jouw organisatie. Bijvoorbeeld bij complexe wensen waar nog geen standaardoplossing voor is. Hier kun je voor kiezen als het gaat om bijvoorbeeld een innovatief product dat nog niet op de markt is.

BEKIJK SAMEN MET ONS DE MOGELIJKHEDEN

Om tot een eerlijk advies en een goede offerte te komen, maken we graag een afspraak met je. Daarin vragen wij aan jou naar het doel van de web app, de doelgroep van de web app en welke functionaliteiten deze web app moet krijgen. Met deze gegevens maken wij vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

Klantcase: Louvels

Subtitel

Om je een idee te geven hoe het bouwen van zo’n applicatie nu in zijn werk gaat, nemen we je mee in een van onze klantcases. De Louvels app is ontwikkeld voor verschillende klanten.

Deze app is ontwikkeld als smoelenboek waarin personeel eenvoudig collega’s kan opzoeken en vervolgens contact mee kan leggen. Omdat bedrijven soms verschillende locaties hebben, en daarmee ook meerdere werknemersregistraties, bestond er nog geen eenvoudige contactpersonen-lijst.

IT-Synergy heeft deze wens vertaald in een applicatie waarin gebruikers met hun Office 365 gegevens kunnen inloggen. Vervolgens worden alle gebruikers binnen het @uwbedrijf.nl domein getoond als een filterbare lijst op de mobiele telefoon.

Tevens kunnen gebruikers via de app direct vragen aan ons stellen of problemen rapporteren. Momenteel wordt er gewerkt aan het inbouwen van een functie waarmee instructiefilmpjes kunnen worden bekeken in de app.
louvels mockup

Muki – Team Service

BEKIJK ALLE WEBAPP PROJECTEN

IN ONS PORTFOLIO

ESCAPEROOM ROTTERDAM
Webdesign, Tooldesign, Webdevelopment, SEO
SKI SHOP WOLFSKAMER
Webdesign, Tooldesign, Webdevelopment, SEO
LEMNISCAAT
Webdesign, Tooldesign, Webdevelopment, SEO
THE HOUSE OF ARTZ
Webdesign, Tooldesign, Webdevelopment, SEO
ONZE KLANTEN WILLEN NIET ANDERS
LEES HIER WAAROM
TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
MAAK DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MET KOEN
Fabian smile

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

Scroll naar top