DIGITAAL SMOELEN-BOEK

DIGITAAL SMOELENBOEK

MET MICROSOFT 365

Met het Louvels Smoelenboek van IT Synergy kun je snel en gemakkelijk handige contactinformatie van jouw collega’s opzoeken in de app. Denk hierbij aan een telefoonnummer, functietitel of e-mailadres. Het smoelenboek, ofwel employee directory, is gekoppeld aan jouw Microsoft Office 365 account. Alle informatie wordt zo automatisch bijgewerkt of verwijderd.

louvels mockup
ONZE LOUVELS APP

SMOELENBOEK VOOR JOUW MKB BEDRIJF

Een smoelenboek of employee directory wordt veel gebruikt bij (MKB) bedrijven. Het wordt dan gedeeld op bijvoorbeeld het Intranet of de SharePoint omgeving van jouw onderneming. Deze omgevingen zijn, wanneer jij onderweg of bij een klantrelatie bent, echter moeilijker te benaderen. Met het Louvels Smoelenboek kun jij met één klik bij alle informatie die jij nodig hebt!

KLANTCASE: Constructif
SNEL SCHAKELEN MET HET SMOELENBOEK

Één van onze klantrelaties die de Louvels Smoelenboek app gebruikt is Constructif. Dit bedrijf renoveert, verbouwt en onderhoudt vastgoed. Hierdoor werken veel collega’s op locatie, verspreid door het hele land. Voor hen is de app een echte uitkomst om snel te kunnen schakelen met de juiste personen. De app wordt maandelijks dan ook door meer dan 800 Constructif medewerkers gebruikt.

HET SMOELENBOEK
IETS VOOR JOU?
Informatie van collega’s binnen handbereik
Koppelen en synchroniseren met Microsoft 365
JE BENT EEN MKB'ER MET VEEL MENSEN IN DIENST

APP LATEN MAKEN

VOOR IEDER VRAAGSTUK

Bij IT Synergy werken we vanuit passie voor IT. Onze softwareoplossingen zijn innovatief en onze developers hebben alle skills in huis om custom apps te ontwikkelen. We houden van persoonlijk contact en richten het traject zo in, dat jij precies weet wat je krijgt.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN

Wil jij graag meer weten of het Louvels Smoelenboek of een andere applicatie van IT Synergy? Neem dan contact met ons op!

VEELGESTELDE VRAGEN

Een employee directory, ofwel digitaal smoelenboek, is een plek waar alle contactinformatie van medewerkers te vinden is. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een app. Je kunt hier nummers en mailadressen van collega’s vinden, maar ook standplaatsen, in welk team iemand zit en verjaardagen. 

Een employee directory kun je koppelen met Microsoft 365. Op deze manier worden contactgegevens automatisch en veilig overgezet naar jouw unieke app. Dit scheelt een hoop handmatig overtypen. 

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl