SOFTWARE ontwikkeling

DIE MET JE MEEGROEIT

Naast het bouwen van apps en webapps, werken wij aan diverse software ontwikkelingen op maat. Onze software developers creëren innoverende software tools, specifiek voor jouw bedrijf. Deze tools zijn afzonderlijk afneembaar of in combinatie met een van onze andere (development) diensten.

Fabian IT Synergy

Software op maat

SKILLED DEVELOPERS

Het development team van IT Synergy bestaat uit skilled software developers en engineers die out of the box denken. Ze hebben alle kennis in huis om jouw idee om te zetten in een custom softwareoplossing die aan al jouw wensen voldoet. 

Onze developers schrijven de codes, ofwel de taal, van de software. Engineers houden zich bezig met de planning van het gehele software traject, van het uitwerken van al jouw wensen tot het overzien van de implementatie hiervan.  

SOFTWARE ONTWIKKELING

VAN IT SYNERGY

Onze developers hebben verschillende softwareoplossingen ontworpen om bedrijfsvoering makkelijk en efficiënt te maken. Bekijk hier wat wij onder andere ontwikkelen!

API Koppeling
op maat

Wil jij dat jouw website data uitwisselt met jouw CRM systeem of e-mailmarketing platform? Daar is een Application Programming Interface, ofwel API koppeling, voor nodig. Onze developers hebben alle skills in huis om te zorgen dat jouw systemen optimaal met elkaar communiceren.

IAM SOFTWARE
VAN IT SYNERGY

Bij IT Synergy merkten we dat het in- en uitdiensttraject van personeel bij veel ondernemingen beter, sneller en veiliger kan.​ Daarom hebben we onze eigen IAM software ontwikkeld. Hiermee worden accounts met één klik gekoppeld en automatisch bijgewerkt, waardoor processen efficiënter verlopen.

louvels mockup

HET LOUVELS MKB SMOELENBOEK

Binnen een organisatie is het soms lastig om een telefoonnummer of e-mailadres van jouw directe collega’s snel te vinden. Vaak moet je eerst inloggen op het intranet van jouw organisatie of je mailadressenlijst openen. IT Synergy heeft hier dé oplossing voor ontwikkeld in de vorm van een app: het Louvels Smoelenboek.

JOUW IDEE IS ONZE UITDAGING
EEN PERSOONLIJK SOFTWARE TRAJECT
Om jouw idee tot leven te brengen, gaan we eerst uitgebreid naar de tekentafel. We brengen in kaart wat jij nodig hebt en komen met een voorstel voor een passende softwareoplossing. Vervolgens creëren we samen de software tool die jouw bedrijf naar een hoger level tilt! Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.
EEN UNIEKE SOFTWARE OPLOSSING
IETS VOOR JOU?
Skilled developers die nét even anders denken
Persoonlijk contact
Eerlijk en strategisch advies
Innovatieve softwareoplossingen

WAT ZIJN SOFTWARE PROGRAMMA'S

EN WAAROM ZIJN ZE BELANGRIJK

Software is een allesomvattende term voor computerprogramma’s. Deze programma’s zorgen ervoor dat jij je computer of smartphone, ofwel hardware, kan gebruiken. Softwareprogramma’s fungeren dus als besturingssystemen, zodat jij met je computer of smartphone kunt ‘praten’. Voorbeelden van softwareprogramma’s zijn Windows, Internet Explorer, Microsoft Word of WhatsApp. Maar denk ook aan een sociale bedrijfsapplicatie voor medewerkers, een ERP systeem of CRM systeem.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN

Ben jij op zoek naar een op maat gemaakte software tool of heb je een vraag over onze bestaande softwareoplossingen? We adviseren je graag over de mogelijkheden!

VEELGESTELDE VRAGEN

Software is de allesomvattende term voor computerprogramma’s. Met softwareprogramma’s kun jij ‘praten’ met je computer, smartphone of tablet. Voorbeelden van softwareprogramma’s zijn Windows, WhatsApp, Microsoft Word of jouw CRM systeem. 

Software developers ontwikkelen software. Ze hebben kennis van coderen en programmeren en schrijven de taal van software. Dit kan o.a. gaan om apps, webapps, websites en API koppelingen. De mogelijkheden zijn vaak eindeloos. 

De kosten van het laten ontwikkelen van software hangen volledig af van jouw wensen. Wanneer een software tool veel functionaliteiten nodig heeft, kost dit meer dan wanneer je een standaard software oplossing nodig hebt. Developers adviseren daarom altijd een passend idee bij jouw wensen en budget. 

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven