HUUR EEN DEVELOPER

VOOR JOUW INTERNE PROJECTEN
Ben jij op zoek naar een tijdelijke software engineer die een volledig development traject kan leiden? Of heb jij voor een bepaald project een developer nodig met een specifieke expertise? Huur dan één van onze skilled developers in om jouw team te ondersteunen!
Fabian IT Synergy
VOOR IEDER SOFTWARE DESIGN

EEN SKILLED IT PROGRAMMEUR

Development projecten zijn vaak uitdagend en veelomvattend. Het ontwikkelen van een applicatie, website, webapplicatie of andere softwareoplossing vraagt om verschillende expertises. We kunnen ons voorstellen dat je deze niet altijd in huis hebt. Daarom kun je bij ons terecht voor een tijdelijke versterking voor jouw team. Of je nu op zoek bent naar een specifieke skillset of een allround project manager.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

ALLE SOORTEN DEVELOPERS

Onze developers hebben verschillende softwareoplossingen ontworpen om bedrijfsvoering makkelijk en efficiënt te maken. Bekijk hier wat wij onder andere ontwikkelen!

Bart van Es Development IT Synergy

FRONT-END DEVELOPER

Onze front-end developers zorgen voor de opbouw van het uiterlijke design van een softwareoplossing. Zij werken aan het deel dat de eindgebruiker ziet, wat ook wel de User Interface wordt genoemd.

Front-end developers programmeren en coderen o.a. in de programmeertalen HTML, JavaScript en CSS. De frameworks (ofwel bibliotheken) die zij gebruiken zijn o.a. React, React Native, Angular en Bootstrap. Met deze programmeertalen en frameworks bouwen we het volledige design van een softwareoplossing op.

We zijn gespecialiseerd in het toepassen van verschillende stijlen en denken creatief mee aan een passende oplossing voor jouw project. Ook hebben onze front-end programmeurs de skills om vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid een softwareoplossing te optimaliseren.

Chris Moerman IT

FULL STACK DEVELOPER

Wanneer je nog geen front- én back-end developer in jouw team hebt, kun je één van onze full stack developers inhuren. Full stack programmeurs zijn gespecialiseerd in zowel User Experience als User Interface. Een full stack developer focust dus op zowel de functionaliteiten en het doel als de algehele stijl en het design van een softwareontwikkeling. 

Onze full stack developers zijn gespecialiseerd in zowel back-end als front-end en zijn met hun complete skillset een allesomvattende toevoeging aan jouw team. Het inhuren van een full stack developer is de  perfecte totaaloplossing. 

BACK-END DEVELOPER

Onze back-end developers hebben de skillset om de volledige ‘achterkant’ van een softwareprogramma in te richten. Dit is het gedeelte van bijvoorbeeld een app, waar de eindgebruiker niets van ziet. Dit wordt ook wel de User Experience genoemd en vormt  fundering van een softwareprogramma.

Back-end developers programmeren en coderen o.a. in de programmeertalen C, C++, C#, Java, Python en PHP. De frameworks die zij gebruiken zijn o.a. Symfony, Express en Spring. Met deze programmeertalen en frameworks creëren we de infrastructuur van softwareoplossingen.

Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van back-ends voor API koppelingen, webapps, apps en softwareoplossingen.

SOFTWARE ENGINEER

Ben jij niet op zoek naar één specifieke expertise, maar naar een project manager die een volledig development project leidt? Dan kun je één van onze software engineers inhuren. Onze software engineers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van een geheel project. Ze hebben kennis van back-end, front-end en het coördineren van projecten. 

Het inhuren van een software engineer komt vooral van pas als je nog geen development team binnen jouw bedrijf hebt. Ook kan het handig zijn wanneer je voor één of twee projecten een development team nodig hebt, terwijl het niet je core business is.

EEN EIGEN DEVELOPER
IETS VOOR JOU?
Dedicated teamlid
Innovatief & out-of-the-box
Rotterdamse nuchterheid
Schaalbaar en flexibel

HUUR TIJDELIJK EEN DEVELOPER

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Door tijdelijk een IT Synergy developer in te huren, bespaar je kosten op jouw development project. Je wordt gematcht met een ervaren developer die je niet hoeft in te werken en waar je op contractbasis mee werkt. Bovendien is het eerste kennismakingsgesprek vrijblijvend.

Om tot een goede samenwerking te komen, maken we duidelijke afspraken. Zo weten we beiden waar we aan toe zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten. Daarnaast zijn we na het afsluiten van een project altijd bereikbaar. Zo kunnen we eventuele problemen samen oplossen.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN
Ben jij op zoek naar een eigen developer of software engineer? Of heb je een vraag over onze bestaande softwareoplossingen? We adviseren je graag over de mogelijkheden!
VEELGESTELDE VRAGEN

Een front-end developer is gespecialiseerd in het ontwerpen van de voorkant van een softwareoplossing. Dit is dus het deel dat de eindgebruiker ziet. Denk hierbij aan de stijl en kleuren. De front-end wordt ook wel User Interface genoemd. 

Een back-end developer richt de achterkant van een softwareprogramma in. Hier worden alle functionaliteiten van bijvoorbeeld een app of website gecodeerd. Dit wordt ook wel User Experience genoemd. Een eindgebruiker ziet dit niet direct, maar kan hierdoor wel alles uitvoeren binnen een softwareoplossing. 

Een full-stack developer is gespecialiseerd in front-end en back-end van een softwareoplossing. Full-stack developers hebben de skills om een compleet software design te programmeren, dus zowel wat een eindgebruiker wel en niet ziet van een softwareoplossing.

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven