APP LATEN maken

VOOR ALLE WENSEN EEN OPLOSSING

Een berichtje sturen via WhatsApp, het checken van je mail via Outlook of je reis plannen via NS. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder applicaties, ofwel apps. Van je smartphone tot laptop, smartwatch of tablet; alles wat je nodig hebt is te regelen via apps. Wil jij een applicatie laten maken? Ons team van developers creëert volledig naar jouw wensen een mobiele app op maat.

Steven IT Synergy
louvels mockup

Wat is een app?

Het verschil tussen een app en webapp

Een applicatie is een softwareprogramma dat o.a. werkt op je smartphone, desktop of tablet. Je kunt er specifieke taken mee uitvoeren, van het spelen van een game tot het invoeren van interne administratie. Een app is niet hetzelfde als een webapp. Een (mobiele) applicatie moet je downloaden voor gebruik en heeft een uitgebreide set aan functies. Een webapp is alleen toegankelijk via een webbrowser en bevat minder geavanceerde gebruikersfuncties. Een app kun je bovendien offline gebruiken, terwijl je bij een webapp altijd verbinding moet hebben met het internet.

Custom mobiele app laten maken

VOOR IOS EN ANDROID

Onze developers hebben alle kennis en ervaring om een mobiele applicatie op maat te maken. Van een app voor intern bedrijfsgebruik tot een smoelenboek of handige administratie app. Wij designen de applicatie die bij jou past. Om een native app te bouwen is specifieke codeertaal nodig voor verschillende besturingssystemen. Denk hierbij aan iOS (Apple) en Android (Google) voor mobile apps en Windows (Microsoft) voor desktop apps. Bij IT Synergy focussen we ons op het ontwikkelen van mobiele apps, waarbij we gebruikmaken van Javascript, React en React Native.

JOUW IDEE IS ONZE UITDAGING
AL JOUW WENSEN IN EEN APP

Om jouw idee tot leven te brengen, gaan we eerst uitgebreid naar de tekentafel. We brengen in kaart wat jij nodig hebt en komen met een voorstel voor een passende oplossing. Vervolgens creëren we samen de app die jouw bedrijf naar een hoger level tilt! Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.

EEN GESPECIALISEERD TEAM

APP DESIGN OP MAAT

Om een mobiele applicatie te laten maken, is een skilled team developers nodig die kennis heeft van programmeertaal. Onze app bouwers werken iedere dag met passie aan persoonlijke applicatie designs voor klantrelaties. We zijn niet bang om nieuwe wegen in te slaan en werken daarom graag aan uitdagende projecten. Wanneer jij een applicatie wil laten bouwen, bespreken we jouw wensen en brengen we alle mogelijkheden in kaart. Gedurende het ontwikkelproces kun jij feedback geven, zodat je de controle houdt over het gehele app design. Op deze manier werken we samen aan een innovatief eindresultaat waar we trots op kunnen zijn.  

Wat kost een app?

afhankelijk van functies

De kosten van een maatwerk app hangen af van de gewenste functionaliteiten. Wanneer je een statische app met één functionaliteit laat ontwikkelen, ligt de prijs lager dan wanneer je bijvoorbeeld meer animaties en functionaliteiten wilt toevoegen. Daarnaast hangt het ook af van het aantal platforms waarvoor je de app wilt laten maken. Wil je bijvoorbeeld alleen een app voor iOS gebruikers laten bouwen, of wil je dat ook Android-gebruikers de app kunnen downloaden?

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN
Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen  of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een unieke applicatie? Neem dan contact met ons op!
VEELGESTELDE VRAGEN

Een applicatie is een computerprogramma die je moet downloaden op je computer, smartphone of tablet voordat je deze kunt gebruiken. Applicaties zijn bedoeld voor eindgebruikers. Voorbeelden van applicaties zijn gaming apps, WhatsApp of Facebook. 

Een native app is speciaal ontwikkeld voor een specifiek platform ofwel besturingssysteem. Denk hierbij aan iOS en Android. Het voordeel van een native app is dat je deze volledig gebruiksvriendelijk voor het betreffende platform kunt ontwikkelen. 

De kosten van het ontwikkelen van een app hangen af van de functionaliteiten die een applicatie moet hebben. Developers stellen vaak een passend design voor dat matcht met jouw wensen en budget. 

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl