App laten maken

Wie gebruikt ze niet: applicaties (afgekort: app). Ze zijn er in allerlei soorten en maten en zijn op ieder apparaat te vinden. Niet alleen op je smartphone of tablet, maar ook op je PC, je smartwatch, etc. Een app is in technische woorden: geschreven software die toegankelijk is via een apparaat. Deze apps kunnen vervolgens worden gedownload in de App-store van Microsoft, Apple en op Google Play.

Bij IT Synergy staat een volledig team van app ontwikkelaars voor je klaar. Samen met jou bespreken wij de wensen, de mogelijkheden en maken wij graag een passende offerte voor je. Wil je meer weten? Lees dan hieronder verder of maak een afspraak!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een web app?
Ga dan naar webapplicatie laten maken

Maatwerk mobiele app

Wanneer je een app gaat ontwikkelen heb je een team van één of meerdere applicatie ontwikkelaars nodig. Ook wel app bouwers genoemd. Bij IT Synergy hebben wij deze in huisZo kun jij je richten op de functionaliteiten van de app, wij doen de rest. Wij bouwen alle soorten en maten apps die voldoen aan al jouw wensen.

Bij IT-Synergy bieden wij applicaties aan op maat. Onze ervaren applicatie ontwikkelaars zijn erg gemotiveerd en flexibel. Zij bouwen alle applicaties in Javascript met behulp van React en React Native. Dat zijn vrij toegankelijke mobiele applicatieprogramma’s welke gemaakt zijn door Facebook. Hierin worden de apps ontwikkeld en volledig naar smaak ingericht. Om ervoor te zorgen dat de apps snel en goed werken gebruiken wij PHP als backend. Dit zorgt ervoor dat data op de achtergrond goed en veilig wordt opgeslagen, bijvoorbeeld als gebruikers van de app een account aanmaken.

 

Functionaliteit en stijl gaan bij IT Synergy hand in hand. Wij zorgen ervoor dat er een goede communicatie verloopt tussen de opdrachtgever en de ontwikkelaars. Ook geven wij adviezen. Al met al heeft de klant veel invloed op het eindproduct. Denk hierbij aan de user experience en de lay-out.

Diensten

Bij IT Synergy staan de wensen van de klant centraal. Het proces tussen kennismaking en oplevering moet soepel verlopen. Een heldere aanpak voor ieder project is daarom van groot belang. In 6 stappen leggen we je graag uit hoe wij de ontwikkeling van een app aanpakken. 
  • Strategie bepalen
  • Design
  • Ontwikkelen
  • Testen
  • Marketing
  • Onderhouden
Elk project begint met een grondig en gericht onderzoek. Wat is het probleem en welke wensen zijn er vanuit jouw organisatie? En hoe kunnen we dit het beste oplossen? Vervolgens bepalen we samen de juiste strategie. Zo kunnen we jou als klant beter van dienst zijn.
Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk het design. Wanneer de juiste strategie is bepaald wordt er gewerkt een het design. Met behulp van (micro) animaties ziet de app er niet alleen mooi uit, maar geeft het ook plezier. We bespreken samen de mogelijkheden en komen vervolgens met een plan voor het design. Als deze is goedgekeurd gaan we verder met de ontwikkeling.
Nu duidelijk is welk probleem jouw organisatie heeft en wat het plan is voor het design, is het tijd om de app te gaan ontwikkelen. Ieder project krijgt binnen IT Synergy een toegewijd en vast team. Tijdens de ontwikkeling houden we je op de hoogte met testversies en updates. Zo zorgen we er samen voor dat we binnen budget blijven en de planning wordt behaald.
Om ervoor te zorgen dat alles blijft werken schakelen wij Quality Assurance-testers in. Zij zijn gespecialiseerd in het testen van de app die verder gaat dan alleen normaal gebruik. Door de app uitgebreid te testen voorkomen we dat de app na lancering grote problemen geeft. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt als organisatie. Het zijn de puntjes op de i die de app tot een succes maken.

Om je app een succes te laten worden helpen we je ook graag bij de marketing van je app. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld adviseren welke zoekwoorden je de meeste hits opleveren. Maar ook hoe je de app het beste in de markt kunt zetten. Wil je de app alleen binnen je organisatie gebruiken? Dan kunnen wij bijvoorbeeld voorzien in het maken van een instructievideo. 

En last but not least: het onderhouden van de app. Zowel het iOS als het Android platform voeren jaarlijks updates door aan het besturingssysteem. Mogelijk moeten er daardoor ook aanpassingen aan jouw app gedaan worden. Om ervoor te zorgen dat de app veilig is en blijft draaien houden wij je natuurlijk op de hoogte als de app onderhoud nodig heeft. Samen houden we de app in de lucht!

Kosten

De kosten van een maatwerk app kunnen sterk verschillen. Om je een indicatie te geven; de kosten om een app te ontwikkelen variëren van enkele duizenden tot enkele tienduizenden euro’s. Dat verschil ligt met name in de functionaliteiten. Wanneer je een statische app met één functionaliteit wilt ontwikkelen, dan zal de prijs lager liggen dan als je meer animaties en functionaliteiten wilt toevoegen. Daarnaast hangt het ook af van het aantal platforms waarvoor je de app wilt laten maken. Wil je bijvoorbeeld alleen een app voor iOS gebruikers laten bouwen, of wil je dat ook Android-gebruikers de app kunnen downloaden?

Om tot een eerlijk advies en een goede offerte te komen, maken we graag een afspraak met je. Daarin vragen wij aan jou naar het doel van de app, de doelgroep van de app, of je een applicatie voor iOS en/of Apple wilt laten maken en welke functionaliteiten deze app moet krijgen. Met deze gegevens maken wij vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

Alle platformen

Met React Native bouwen we de app tegelijk voor zowel IOS and Android.

Maatwerk

Ontwikkeld door IT Synergy in samenwerking met jou.

Front & back-end

We hebben ontwikkelaars op het gebied van design en development. Alles in-house.

Klantcase – Louvels app

Om je een idee te geven hoe het bouwen van zo’n applicatie nu in zijn werk gaat, nemen we je mee in een van onze klantcases. De Louvels app is ontwikkeld voor verschillende klanten.

Deze app is ontwikkeld als smoelenboek waarin personeel eenvoudig collega’s kan opzoeken en vervolgens contact mee kan leggen. Omdat bedrijven soms verschillende locaties hebben, en daarmee ook meerdere werknemersregistraties, bestond er nog geen eenvoudige contactpersonen-lijst.

IT-Synergy heeft deze wens vertaald in een applicatie waarin gebruikers met hun Office 365 gegevens kunnen inloggen. Vervolgens worden alle gebruikers binnen het @uwbedrijf.nl domein getoond als een filterbare lijst op de mobiele telefoon.

Tevens kunnen gebruikers via de app direct vragen aan ons stellen of problemen rapporteren. Momenteel wordt er gewerkt aan het inbouwen van een functie waarmee instructiefilmpjes kunnen worden bekeken in de app.

VRAGEN OVER IT DEVELOPMENT?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het IT Development Team

Het IT Development Team

Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999