API KOPPELING PostNL

voor jouw mkb bedrijf

PostNL is één van de grootste postbedrijven in de Benelux. Duizenden webshops gebruiken het voor verzending van producten en er zijn meer dan 3000 PostNL punten in Nederland. Wil jij jouw systemen laten praten met PostNL services? Wij ontwikkelen een passende API koppeling!

WAAROM EEN POSTNL API?

koppel jouw systemen

PostNL biedt verschillende services, zoals een Adrescheck, Labeling service, Aflevercheck of Deliverydate service. Al deze services kun jij integreren voor jouw webshop of afleverpunt. Dit doe je door met een API koppeling jouw systemen met de gewenste services van PostNL te linken.

Wanneer je gegevens van verschillende softwareoplossingen en jouw eigen systemen wil combineren, is een op maat gemaakte API koppeling van IT Synergy dé oplossing. Met onze API koppeling ga je slim om met alle verzamelde data, zonder dubbel werk te hoeven verrichten.

Voordelen POSTNL koppeling
Kostenbesparing door automatisering
Makkelijk gegevens op meerdere plekken benaderen
Op een veilige manier gevoelige informatie kopiëren
Nooit meer dubbel werk
Intensieve samenwerking tussen verschillende afdelingen

VOORBEELDEN API KOPPELINGEN

MET POSTNL

Je kunt het je zo gek niet bedenken, of er is een API koppeling mogelijk met PostNL.
Jouw wens is onze uitdaging!

API Koppeling
MET EEN WEBSHOP

Wanneer je voor jouw webshop producten opstuurt met PostNL, kunnen we een API koppeling ontwikkelen die alle services van PostNL met jouw systemen koppelt. Klantgegevens, betalingen, facturen en verzendgegevens worden automatisch in jouw systemen opgeslagen, zodat je dit niet meer zelf hoeft te doen.

API Koppeling met
Boekhoudsysteem

Gebruik jij PostNL services en wil je dat bestellingen eenvoudig worden overgezet in jouw boekhouding? Met een API koppeling zorgen we dat dit binnen no time is geregeld. Klant- en bestelgegevens staan zo gelijk op de juiste plek, hier hoef jij niets meer voor te doen! Zo kan jij je bezig houden met wat er écht toe doet.

API Koppeling MET
LABELING SYSTEEM

Werk jij met een label systeem om producten te labelen en verzenden? Dan kunnen we een API koppeling ontwikkelen die PostNL koppelt aan jouw systeem. Op deze manier kun je gegevens die in jouw systemen binnenkomen gelijk overzetten naar jouw labeling software. Zo is jouw label met één klik ready!

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om PostNL te koppelen aan een van jouw software systemen? Of zoek je naar een andere handige API koppeling? We adviseren je graag over de mogelijkheden! 
VEELGESTELDE VRAGEN

Met een API koppeling met PostNL kun je jouw software systemen koppelen aan PostNL software. Zo kun je bijvoorbeeld klantgegevens uit jouw webshop moeiteloos koppelen aan jouw label systeem. Zo hoef je adresgegevens niet handmatig over te zetten, maar kun je gelijk een bestelling labelen en verzenden.

Je hoeft gegevens niet meer handmatig over te zetten, maar data wordt automatisch opgeslagen in meerdere systemen. Zo bespaar je kosten, voorkom je menselijke fouten en sla je veiliger gegevens op meerdere plekken op.

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl