API KOPPELING Mollie

voor jouw mkb bedrijf

Mollie Payments is een betalingsprovider, waarmee je eenvoudig jouw bankrekening koppelt aan iDeal. Mollie is met een API gemakkelijk te koppelen aan jouw onderneming en eigen software- en betalingssystemen. Zo hoef je niet een rechtstreekse koppeling met een bank te maken.

logo-mollie

WAAROM EEN MOLLIE API?

koppel jouw systemen
Met Mollie kun je gemakkelijk betalingen ontvangen en verwerken, bijvoorbeeld bij verkopen via je eigen webshop. Wanneer je gegevens van verschillende softwareoplossingen en jouw eigen systemen wil combineren, is een op maat gemaakte API koppeling van IT Synergy dé oplossing. Met onze API koppeling ga je slim om met alle verzamelde data, zonder dubbel werk te hoeven verrichten.
Voordelen mollie api koppeling
Kostenbesparing door automatisering
Makkelijk gegevens op meerdere plekken benaderen
Op een veilige manier gevoelige informatie kopiëren
Nooit meer dubbel werk
Intensieve samenwerking tussen verschillende afdelingen

VOORBEELDEN API KOPPELINGEN

MET MOLLIE

Je kunt het je zo gek niet bedenken, of er is een API koppeling mogelijk met Mollie.
Jouw wens is onze uitdaging!

API Koppeling
MET EEN WEBSHOP

Werk je voor jouw online winkel met het platform Shopify, WooCommerce of Shopware? Dan kunnen wij eenvoudig een koppeling maken met Mollie. We zorgen dat je alle gewenste betaalmethoden kan instellen en laten jouw platform naadloos aansluiten op Mollie. Betalingen worden zo gelijk verwerkt en gekoppeld aan jouw bankrekening.

API Koppeling
MET Webapp

Wanneer je al een eigen op maat gemaakte (web)applicatie hebt, kunnen we deze ook koppelen aan Mollie. We zorgen dat de programmeertaal van jouw (web)app moeiteloos kan ‘praten’ met Mollie en dat alle taken die de API moet vervullen juist wordt gecodeerd. Benieuwd hoe we dit gedaan hebben? Bekijk dan hier de John Deere Case.

API Koppeling MET
exact online

Om te zorgen dat betalingen gelijk worden verwerkt in jouw boekhouding, kunnen we een koppeling maken met Exact Online. Zo hoef je niets handmatig over te zetten en wordt jouw cashflow direct inzichtelijk gemaakt. Bovendien kun je facturen met een geïntegreerde betaallink aanmaken, die zowel lokale als internationale betaalmethoden ondersteunt.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om Mollie te koppelen aan een van jouw software systemen? Of zoek je naar een andere handige API koppeling? We adviseren je graag over de mogelijkheden!
VEELGESTELDE VRAGEN

Een API koppeling met Mollie zorgt ervoor dat jouw bankrekening automatisch gekoppeld wordt aan iDeal. Daarnaast kun je betalingen gemakkelijk verwerken en worden gegevens automatisch opgeslagen in jouw boekhoudsysteem. 

Met een API koppeling met Mollie kun je verschillende betaalmethoden integreren en wordt jouw bankrekening automatisch aan betalingen gekoppeld. Gegevens worden automatisch overgezet, je hoeft geen dubbel werk te verrichten en je bespaart kosten. 

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl