API KOPPELING EXACT ONLINE

VOOR JOUW MKB BEDRIJF

Exact Online is een van de meest bekende softwareoplossingen voor (MKB) bedrijven. Met dit softwarepakket combineer je jouw boekhouding- en CRM-systeem. Gegevens worden automatisch in de boekhouding en jouw CRM-systeem geplaatst en je kunt makkelijk gegevens ophalen en overzetten.

WAAROM EEN EXACT API?

koppel jouw systemen

Exact Online biedt in hun softwarepakket Exact Online Boekhouden, Exact Online Handel, Exact Online Productie, Exact Online Accountancy, Exact online Uren & Facturen Exact Online voor Project management en Exact Bouw. Wanneer je gegevens van deze verschillende softwareoplossingen en jouw eigen systemen wil combineren, is een op maat gemaakte API koppeling van IT Synergy dé oplossing. Met onze API koppeling ga je slim om met alle verzamelde data, zonder dubbel werk te hoeven verrichten.  

Met een API koppeling voor Exact Online kun je o.a. snel facturen en voorraadmutaties uit je webwinkel volledig automatisch in je boekhouding plaatsen. Ook is een betaling van een klant meteen bijgewerkt in jouw boekhoudsysteem.
Voordelen exact api koppeling
Kostenbesparing door automatisering
Makkelijk gegevens op meerdere plekken benaderen
Op een veilige manier gevoelige informatie kopiëren
Intensieve samenwerking tussen verschillende afdelingen

VOORBEELDEN API KOPPELING

MET EXACT ONLINE

Je kunt het je zo gek niet bedenken, of er is een API koppeling mogelijk met Exact Online.
Jouw wens is onze uitdaging!

API Koppeling
MET JOUW BANK

Wil jij één van jouw Exact Online softwareoplossingen koppelen met jouw bank om automatisch facturen af te wikkelen via creditcard of iDeal? Dan creëren wij een koppeling waarmee dit zo geregeld is. Op deze manier hoef je nooit meer facturen handmatig af te wikkelen.

API Koppeling
MET EEN WEBSHOP

Heb jij een webshop en werk je met een payment provider zoals Mollie of Moneybird? Dan kun je met een op maat gemaakte API koppeling automatisch gegevens overzetten van je webshop naar de betalingsservice. Zo hoef je nooit meer  facturen aan betalingen te koppelen.

API Koppeling MET
EEN BEDRIJFSAPP

Heb jij een interne bedrijfsapp en wil je informatie van Exact Online automatisch beschikbaar maken in jouw app? Dit is geen probleem. We zorgen dat jij kunt delen wat je wil en dat dit veilig gebeurt. Zo zijn jouw medewerkers gelijk op de hoogte van alle informatie.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om Exact Online te koppelen aan een van jouw software systemen? Of zoek je naar een andere handige API koppeling? We adviseren je graag over de mogelijkheden! 
VEELGESTELDE VRAGEN

Met een API koppeling voor Exact Online kun jij jouw software systemen koppelen aan Exact Online software tools. Zo verwerk je automatisch voorraadmutaties en facturen in jouw boekhouding en koppel je veilig klantgegevens aan jouw systemen. 

Door jouw software systemen te koppelen met Exact Online, kun je makkelijk dezelfde gegevens in verschillende software tools benaderen. Afdelingen kunnen op deze manier nauw samenwerken. Bovendien bespaar je tijd en kosten door automatisch en veilig overschrijven van gegevens. 

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl