IT DEVELOPMENT

APPS, TOOLS EN MEER

Ons hart gaat sneller kloppen van de nieuwste technologie. Een app, webapplicatie, API koppeling of website? Ons development team kan het allemaal. Jouw software ontwikkeling is onze uitdaging. 

Ralp development
PRECIES WAT JE ZOEKT
HELEMAAL OP MAAT
NIETS IS ONMOGELIJK

IT DEVELOPMENT DIENSTEN

IOS of Android applicatie? Jouw gegevens opslaan in een database? Een webshop of portfolio laten maken? Wij regelen het allemaal voor je. Ons IT development team zorgt ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt. 

dit is hoe het werkt
en hoe het blijft werken!
Wat heb je nodig?

Maak hieronder een keuze

muki hallo

Applicatie laten maken

Ben jij voor jouw organisatie op zoek naar een mobiele IOS of Android app op maat? Bekijk hier de eindeloze mogelijkheden!

Website laten maken

Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.

Software Oplossingen

Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.

Webapp laten maken

Ons team van developers kan een webapp volledig naar jouw wensen ontwikkelen. Bekijk hier de eindeloze mogelijkheden!

HUUR EEN DEVELOPER

Write a short description, that will describe the title or something informational and useful.

HULP NODIG?

Nog niet helemaal zeker welke oplossing het beste bij jouw probleem past? Neem contact met ons op, dan bespreken we al jouw mogelijkheden!

De wereld staat niet sTil

Leverancier van optimale software ontwikkeling

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen: alles werkt online. Een persoonlijk ontwikkelde app, API koppeling of website is niet meer weg te denken bij ondernemingen. Wij verzorgen jouw software ontwikkeling. Persoonlijk en op maat, zodat jij kunt doorgroeien.

Alleen door constant verbeteren
blijf je de beste
EEN EIGEN PROJECT
IETS VOOR JOU?
Je hebt een uniek idee of probleem
Je houdt van korte lijntjes en samenwerken
Je zoekt een moderne en online oplossing
JOUW IDEE, ONZE KUNDE

EEN PERSOONLIJK DEVELOPMENT PROJECT

Software ontwikkeling en webdevelopment is maatwerk. Daar zijn we ons goed van bewust. Daarom gaan we altijd samen naar de tekentafel om helder te krijgen waar je naar opzoek bent. Door onze jarenlange ervaring kunnen we gericht advies geven en creatief meedenken aan een oplossing. Wij hanteren een werkwijze met veel contact en feedback momenten. Zo weten we zeker dat je tevreden bent met jouw app, API koppeling of nieuwe website. En natuurlijk onderhouden we deze producten ook nog eens voor je. Dan weet je zeker dat alles werkt zoals het hoort.  
Groot genoeg voor iedere uitdaging,
klein genoeg om persoonlijk te blijven
Brent smile

Brent – Marketing Lead

ONZE KLANTEN WILLEN NIET ANDERS
LEES HIER WAAROM
MAAK NU EEN AFSPRAAK!
OF stel een vraag

We hebben hier alvast de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet, maar we begrijpen het ook heel goed als je gewoon iemand van ons wil spreken. Plan hieronder direct je afspraak in voor een 1-op-1 gesprek.

Wat is een API?

API staat voor Application Programming Interface. Simpel gezegd zorgt zo’n API ervoor dat verschillende softwareprogramma’s met elkaar kunnen praten. Ze zorgen voor gestandaardiseerde en geautomatiseerde bestandsoverdracht.  Veilige apps zijn te downloaden in de Apple Store of Google Play Store.

Wat is het verschil tussen een app en een webapp?

Een app is geschikt voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Een app moet altijd eerst geïnstalleerd worden voordat je er gebruik van kunt maken. Een webapp is eigenlijk geen app. Je hoeft niks te installeren. In plaats daarvan ga je naar een unieke URL in je webbrowser. Een combinatie van app en webapps wordt veel gebruikt.

Kan ik mijn eigen idee aanleveren bij een development team?

Je kunt altijd met een eigen idee naar een development team. Heb jij een goed plan voor een app of website? Dan kan een development team dit uitwerken en tot leven roepen.  

Wat is IAM software?

IAM staat voor Identity & Access Management. IAM tools maken geautomatiseerd beheer van gebruikersaccounts mogelijk. Ook worden toegangsrechten tot applicaties voor de juiste personen geregeld.  

Fabian IT Synergy
Scroll naar top