IT DEVELOPMENT

APPS, TOOLS EN MEER

Ons development team werkt iedere dag aan innovatieve softwareoplossingen. Ben jij op zoek naar een applicatie, webapplicatie, API koppeling of een ander software design voor jouw (MKB) bedrijf? Onze developers staan voor je klaar. Jouw idee is onze uitdaging!

Ralp development
Jouw persoonlijke idee
Volledig OP MAAT
Thijs IT Synergy

IT DEVELOPMENT OP MAAT

Door gedreven software developers

Een iOS of Android applicatie? Een webshop of porfolio? Een API koppeling voor jouw accounting- en HR-systeem? Wij werken samen met jou aan unieke software ontwikkeling op maat. Het is voor ons het allerbelangrijkste dat we jouw idee volledig tot leven brengen. We denken daarom creatief mee, geven gericht en eerlijk advies en gaan de uitdaging graag met elkaar aan.

Wat heb je nodig?
Maak hieronder een keuze

Applicatie laten maken

Ben jij voor jouw organisatie op zoek naar een mobiele iOS of Android app? Bekijk de eindeloze mogelijkheden!

API KOPPELING laten maken

Wil jij jouw systemen moeiteloos met elkaar laten communiceren? Wij programmeren API koppelingen op maat!

Webapp laten maken

Zoek jij naar een custom webapplicatie? Onze developers ontwikkelen deze volledig naar jouw wensen!

HUUR EEN DEVELOPER

Heb jij tijdelijk een skilled developer of development project manager nodig? Wij versterken jouw team!

Software Oplossingen

Ben je op zoek naar een persoonlijk software design? Ons development team staat voor je klaar!

HULP NODIG?

Nog niet helemaal zeker welke oplossing het beste bij jouw probleem past? Neem contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden!

JOUW IDEE IS ONZE UITDAGING
PASSENDE SOFTWARE ONTWIKKELING

Om jouw idee tot leven te brengen, gaan we eerst uitgebreid naar de tekentafel. We brengen in kaart wat jij nodig hebt en komen met een voorstel voor een passende softwareoplossing. Vervolgens creëren we samen de software tool die jouw bedrijf naar een hoger level tilt! Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan.

KLANTCASE: KRAAKMAN
WEBAPP & API KOPPELING

Voor Kraakman B.V. ontwikkelden we een API koppeling en webapplicatie voor het uitlezen en visualiseren van teeltregistratie. Benieuwd hoe we dat hebben aangepakt? Lees dan gauw onze uitgebreide klantcase!

Front-end & back-end

een passend software design

Bij IT Synergy hebben we alle skills in huis om jouw idee tot leven te brengen. Onze back-end developers richten zich op de bouwstenen voor jouw app, webapp of API koppeling. Zij schrijven de codes, waardoor alle door jouw gewenste functionaliteiten goed worden geprogrammeerd. Onze front-end developers zorgen voor de visuele afwerking, zodat de stijl van het software design volledig klopt met jouw idee.

HOE WE TE WERK GAAN
BIJ IT SYNERGY
Onze gedreven developers werken met passie aan jouw software behoefte. We doen dit met jou, want alleen samen komen we tot het mooiste eindresultaat. We kijken verder dan standaard oplossingen, blijven onszelf en maken waar nodig innovatieve en out-of-the box keuzes. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Bij IT Synergy geloven we in de kracht van samen. We bundelen onze kennis en expertises en kunnen blind vertrouwen op elkaar. We hebben ons hart op de tong en zijn niet bang om nieuwe wegen in te slaan. Door samen te innoveren slaan we een brug tussen mens en technologie. Zo groeien we met elkaar door, bereiken we doelen en realiseren we dromen.

Jezelf zijn is het stoerste dat er is. Niemand anders kan wat jij kan. Bij ons krijg je de ruimte om altijd jezelf te zijn. Die diversiteit is voor ons heel belangrijk. En om jezelf te zijn, moet je anderen ook de ruimte geven om zichzelf te kunnen zijn. Het zijn juist onze authentieke verschillen die ons verbinden.

Het woord lef komt oorspronkelijk uit het Hebreeuws (Lev) en betekent hart. Lef staat dus voor leven vanuit en het volgen van je hart. Leven vanuit je hart is jezelf openstellen. Durven om eerlijk naar jezelf te kijken, durven anderen om hulp te vragen, durven om de moeilijke gesprekken aan te gaan en durven jezelf te laten zien.

Bij IT Synergy vinden we ICT cool. We werken aan wat we tof vinden met enthousiaste mensen. Een glimlach is bij ons dan ook het meest gedragen kledingstuk. Jouw gevoel voor humor is precies wat we nodig hebben. Complimenten uitdelen is een must en lol maken verplicht. Plezier staat immers voor verbondenheid en er samen wat van maken. Zo inspireren we elkaar iedere dag opnieuw om te knallen aan wat we het allerleukste vinden.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
PLAN DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK IN

We hebben hier alvast de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet, maar we begrijpen het ook heel goed als je gewoon iemand van ons wil spreken. Plan hieronder direct je afspraak in voor een 1-op-1 gesprek. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Een developer ontwikkelt en ontwerpt software. Dit kan gaan om websites, apps, webapps of API koppelingen. Alle soorten software worden ontwikkeld door software developers. 

Front-end staat voor het deel van een softwareoplossing dat de eindgebruiker ziet. Het gaat hier om de stijl en het uiterlijke design. Back-end staat voor het deel van een softwareoplossing dat de gebruiker niet ziet. Het gaat hier om de fundering en programmering van functionaliteiten. 

Softwareoplossingen worden geprogrammeerd en gecodeerd door ervaren software developers. Wanneer je zelf bijvoorbeeld een app of website wil maken, is het verstandig dit te doen met skilled IT programmeurs.

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl