IT DEVELOPMENT

APPS, TOOLS EN MEER

Ons hart gaat sneller kloppen van de nieuwste technologie. Een app, webapplicatie, API koppeling of website? Ons development team kan het allemaal. Jouw software ontwikkeling is onze uitdaging. 

Ralp development
NIETS IS ONMOGELIJK

IT DEVELOPMENT DIENSTEN

IOS of Android applicatie? Jouw gegevens opslaan in een database? Een webshop of portfolio laten maken? Wij regelen het allemaal voor je. Ons IT development team zorgt ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt. 

dit is hoe het werkt
en hoe het blijft werken!
PRECIES WAT JE ZOEKT
HELEMAAL OP MAAT
De wereld staat niet sTil

Leverancier van optimale software ontwikkeling

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen: alles werkt online. Een persoonlijk ontwikkelde app, API koppeling of website is niet meer weg te denken bij ondernemingen. Wij verzorgen jouw software ontwikkeling. Persoonlijk en op maat, zodat jij kunt doorgroeien.

Alleen door constant verbeteren
blijf je de beste
EEN EIGEN PROJECT
IETS VOOR JOU?
Je hebt een uniek idee of probleem
Je houdt van korte lijntjes en samenwerken
Je zoekt een moderne en online oplossing
WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?
MAAK HIERONDER JE KEUZE!
WEBAPP LATEN MAKEN
webapp-mockup

WEBAPP LATEN MAKEN

VOLLEDIG VOLGENS JOUW WENSEN

Een webapplicatie (afgekort webapp) is een softwareapplicatie die toegankelijk is via een webbrowser. Met een specifiek systeem kunnen gegevens worden aangemaakt, gewijzigd en verwijderd. Deze webapps zijn erg handig als interne systemen bij bedrijven. Denk aan bedrijfsbeheer (ERP) of klantbeheer (CRM).

APP LATEN MAKEN
louvels mockup

APP LATEN MAKEN

JOUW EIGEN BEDRIJFSAPP

Apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ze worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt, ze zijn er in allerlei soorten en maten en te vinden op allerlei apparaten. Je smartphone, tablet en PC maken allemaal gebruik van applicaties. Een app is in technische woorden een geschreven software, die toegankelijk is via een apparaat. Wij  bouwen deze apps, zodat ze vervolgens gedownload kunnen worden in de App Store en Google Play Store.

louvels mockup

APP LATEN MAKEN

JOUW EIGEN BEDRIJFSAPP

App’s maken ons leven makkelijker en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en je kan ze terug vinden op allerlei apparaten. Je smartphone, tablet en PC maken allemaal gebruik van applicaties. Een app is in technische woorden: geschreven software die toegankelijk is via een apparaat. Wij maken deze apps zodat ze vervolgens gedownload kunnen worden in de App-store van Microsoft, Apple en op Google Play.
webapp-mockup

WEBAPP LATEN MAKEN

VOLLEDIG VOLGENS JOUW WENSEN

Een webapplicatie (afgekort web app) is een softwareapplicatie die toegankelijk is via een webbrowser. Met een specifiek systeem kunnen gegevens worden aangemaakt, gewijzigd en verwijderd. Deze web apps kunnen erg handig zijn als interne systemen bij bedrijven. Denk aan bedrijfsbeheer (ERP) of klantbeheer (CRM).
Mockup lemniscaat

PORTFOLIO

KIJKJE IN DE KEUKEN

We zijn trots op de websites die we al hebben gemaakt. Hieronder een selectie van sites waar we trots op zijn.

Lemniscaat

Webdevelopment, webdesign, app/tooldevelopment

THE HOUSE OF ARTZ

Webdevelopment, webdesign, tooldesign

WEBSITE LATEN MAKEN

GEOPTIMALISEERD VOOR GOOGLE

Een webapplicatie (afgekort web app) is een softwareapplicatie die toegankelijk is via een webbrowser. Niet te verwarren met een website. Met een specifiek systeem kunnen gegevens worden aangemaakt, gewijzigd en verwijderd. Deze web apps kunnen erg handig zijn als interne systemen bij bedrijven. Denk aan bedrijfsbeheer (ERP) of klantbeheer (CRM).

DOCTOR WATSONS

Webdevelopment, webdesign, SEO, SEA

SKISHOP WOLFSKAMER

Webdevelopment, webdesign
JOUW IDEE, ONZE KUNDE

EEN PERSOONLIJK DEVELOPMENT PROJECT

Software ontwikkeling en webdevelopment is maatwerk. Daar zijn we ons goed van bewust. Daarom gaan we altijd samen naar de tekentafel om helder te krijgen waar je naar opzoek bent. Door onze jarenlange ervaring kunnen we gericht advies geven en creatief meedenken aan een oplossing. Wij hanteren een werkwijze met veel contact en feedback momenten. Zo weten we zeker dat je tevreden bent met jouw app, API koppeling of nieuwe website. En natuurlijk onderhouden we deze producten ook nog eens voor je. Dan weet je zeker dat alles werkt zoals het hoort.  
Groot genoeg voor iedere uitdaging,
klein genoeg om persoonlijk te blijven
Brent smile

Brent – Marketing Lead

ONZE KLANTEN WILLEN NIET ANDERS
LEES HIER WAAROM
MAAK NU EEN AFSPRAAK!
OF STEL JE VRAAG AAN KOEN

We hebben hier alvast de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. We begrijpen het ook heel goed als je gewoon even iemand van ons wil spreken, plan daarom direct je afspraak in via onze handige agenda module. Snelle vraag? Stel hem direct aan Koen en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Wat is een API?

API staat voor Application Programming Interface. Simpel gezegd zorgt zo’n API ervoor dat verschillende softwareprogramma’s met elkaar kunnen praten. Ze zorgen voor gestandaardiseerde en geautomatiseerde bestandsoverdracht.  Veilige apps zijn te downloaden in de Apple Store of Google Play Store.

Wat is het verschil tussen een app en een webapp?

Een app is geschikt voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Een app moet altijd eerst geïnstalleerd worden voordat je er gebruik van kunt maken. Een webapp is eigenlijk geen app. Je hoeft niks te installeren. In plaats daarvan ga je naar een unieke URL in je webbrowser. Een combinatie van app en webapps wordt veel gebruikt.

Kan ik mijn eigen idee aanleveren bij een development team?

Je kunt altijd met een eigen idee naar een development team. Heb jij een goed plan voor een app of website? Dan kan een development team dit uitwerken en tot leven roepen.  

Wat is IAM software?

IAM staat voor Identity & Access Management. IAM tools maken geautomatiseerd beheer van gebruikersaccounts mogelijk. Ook worden toegangsrechten tot applicaties voor de juiste personen geregeld.  

koen koffie
Scroll naar top