Servicedesk

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Support

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

IT development

Soms heb je een IT oplossing nodig die nog niet bestaat. Een app om bepaalde handelingen mee te vergemakkelijken, een systeem om intern meer overzicht te creëren of een branchespecifiek programma ter ondersteuning van bepaalde bedrijfsprocessen. Dankzij een tak binnen de IT die development heet, ligt zulk maatwerk tegenwoordig voor elk bedrijf binnen handbereik.

Wil jij ook graag ontwikkeling(en) zien?

IT development voor jouw project

Op ons kantoor in Rotterdam zitten een paar die hard developers die heel blij worden van developmentopdrachten. Dat komt doordat we bij IT Synergy van uitdagingen houden. Als het om development gaat, is het voor ons de uitdaging om precies te ontwikkelen wat jij voor ogen hebt. Maar het allerliefst ontwikkelen iets wat boven jouw verwachtingen uitstijgt! Door veel te overleggen en samen te onderzoeken wat er nodig is binnen jouw bedrijf of waar je tegenaan loopt, kunnen we advies geven dat je idee nóg completer maakt.

development-macbook-pro

Alle platformen

Websites, tools en applicaties. We ontwikkelen het allemaal!

Maatwerk

Ontwikkeld door IT Synergy in samenwerking met jou.

Front & back-end

We hebben ontwikkelaars op het gebied van design en development. Alles in-house.

Jouw idee, onze kunde.

Geen project is ons te gek. Of je nu een briljant plan hebt om een app te lanceren en iemand zoekt om dat te realiseren, of je nu een spetterende nieuwe website wilt, of gewoon een programma nodig hebt waarmee je alle taken binnen je bedrijf kunt stroomlijnen en inzichtelijk kunt maken; wij maken je wens werkelijkheid. Van het prille begin tot aan de laatste punt zijn we bij het proces betrokken en over iedere stap denken we mee. Zo maken we oplossingen die niet alleen handig en duurzaam zijn, maar die ook voor honderd procent bij je passen. Als de ontwikkelingen jou dan ook nog wat kosten besparen hebben wij ons doel bereikt.

VRAGEN OVER IT DEVELOPMENT?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het IT Development Team

Het IT Development Team

Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999