Servicedesk

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Support

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

WIFI beheer

Een perfect ingericht wifi netwerk is voor elke onderneming een must-have. Of het nou gaat om een eenpitter of een organisatie met een gigantisch warehouse; 
IT Synergy kan een efficiënt en slim wifi netwerk implementeren en onderhouden.

Wil jij ook zonder zorgen surfen op het werk?

Uitbesteden wifi beheer en netwerk

Wifi beheer van IT Synergy is all-in-one. Onze engineers kunnen bestaande netwerken verbeteren, maar ook hele nieuwe netwerken aanleggen.

We prioriteren een 100% dekkingsgraad waarbij gebruik en veiligheid centraal staan. Medewerkers moeten overal waar nodig gebruik kunnen maken van het draadloos netwerk. Deze eenvoud moet echter niet ten koste gaan van de veiligheid. Een slecht beveiligd netwerk is namelijk vragen om ongewenste gasten.

Middels een wifi scan kunnen we het huidige wifi netwerk in kaart brengen. Hiervoor gebruiken we hoge kwaliteit meetinstrumenten, die zeer nauwkeurig de storingen en dekkingsgraad kunnen weergeven. Aan de hand van deze informatie en de gewenste behoefte kunnen we een optimaal wifi netwerk ontwerpen en implementeren.

WiFi gebruiker Joshua

Perfecte dekkingsgraad

IT Synergy zorgt ervoor dat overal waar nodig gebruik gemaakt kan worden van het draadloos netwerk.

Veilig

Gebruik en veiligheid gaan bij IT Synergy hand in hand. We verzekeren een optimaal gebruiksgemak zonder concessies in de veiligheid van de infrastructuur.

Veel mogelijkheden

Het wifi-beheer dienstenpakket is breed. IT Synergy heeft voor elk wifi probleem een passende oplossing.

Een optimale wifi oplossing voor jouw (mkb) bedrijf

Elke onderneming is anders en daarom heeft IT Synergy een breed scala aan wifi oplossingen. We gaan graag in gesprek over de wifi behoefte omtrent bereikbaarheid, authenticatie, BYOD en algemene veiligheid.

Tarieven wifi beheer

Wifi-beheer is een onderdeel van onze dienst all-in. Om een idee te schetsen over de kosten voor security beheer, is bewust gekozen om een uitwerking te maken van verschillende scenario’s. Simpelweg omdat niet iedere organisatie dezelfde behoefte of omvang heeft. De prijs varieert vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en de eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande pakketten geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze wifi specialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

WIFI beheer

Gratis E-book over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER WIFI BEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het WiFi Beheer Team

Het WiFi Beheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999