Servicedesk

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Support

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Werkplekbeheer

Om efficiënt en productief te kunnen werken is het belangrijk dat alle digitale hulpmiddelen zoals pc’s, laptops, mobieltjes en apps goed werken. Bij IT Synergy vallen al deze ‘devices’ binnen het werkplekbeheer. Wanneer je het werkplekbeheer uitbesteedt bij IT Synergy kun je er zeker van zijn dat deze gehele tak van je ICT altijd en overal werkt. Want naast het opbouwen en installeren van werkplekken zijn we ook gespecialiseerd in het onderhouden van deze apparaten.

Wil jij ook een werkplek van de toekomst?

Uitbesteden werkplekbeheer

Ondernemingen die hun werkplekbeheer uitbesteden aan IT Synergy zijn verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Ons team van werkplekspecialisten begeleidt namelijk het proces van A tot Z. 

Wij denken graag mee met jouw organisatie over de juiste aanpassingen en toevoegingen op het gebied van ICT. Ook richten we nieuwe en oude ‘devices’ in met de juiste software en monteren deze op locatie.Tot slot beheren en monitoren we de ICT rond de werkplek op updates en mogelijke gevaren. Mocht er zich toch een probleem voordoen? De servicedesk van IT Synergy staat 24/7 klaar om dit op te lossen.

werkplek beheer netwerk kabels

Vast tarief

Werkplekbeheer bij IT Synergy is beschikbaar voor een vaste prijs per maand per werkplek, ongeacht het gebruik van de servicedesk. Zo behoren fluctuerende IT-kosten tot de verleden tijd.

24/7

De servicedesk van IT Synergy is altijd bereikbaar via de mail en telefoon. Op afstand én op locatie. Met deze manier van werken, lossen wij IT-gerelateerde problemen in een mum van tijd op.

Betrouwbaar

Wanneer IT Synergy het vertrouwen krijgt om werkplekken te beheren, doen wij dat niet alleen online. We installeren de hardware ook netjes op locatie, zodat werknemers direct aan de slag kunnen.

Een veilige en up-to-date werkplek voor jouw medewerkers

Bij IT Synergy zijn we ons ervan bewust dat ondernemingen anno 2020 de lat hoger leggen. Vaste kantoortijden en werkplekken maken plaats voor flexibiliteit. Voor ondernemingen die de stap naar een digitale werkplek willen zetten, biedt IT Synergy uitkomst.

De afgelopen jaren hebben wij namelijk al tal van bedrijven, groot en klein, naar een cloud omgeving gemigreerd. Zo’n werkomgeving in de cloud brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van een lokale werkplek. Gegevens worden bij een digitale werkplek online bewaard, dat betekent dat je niet meer achter je bureau hoeft te zitten om bij de gegevens te kunnen. Een internetverbinding is genoeg. Perfect voor de werknemers, maar ook voor ons. IT Synergy kan hierdoor makkelijk en snel updates en monitoring uitvoeren.

Naast de toegankelijkheid is de digitale werkplek ook nog eens veiliger. Een inbraak, brand of andere calamiteit heeft geen effect meer op het verliezen van data, deze staan immers veilig opgeslagen in de cloud.

Tarieven werkplekbeheer

Werkplekbeheer is een onderdeel van onze dienst all-in systeembeheer. Om een idee te schetsen over de kosten van een online werkplek, is bewust gekozen om een uitwerking te maken van verschillende scenario’s. Simpelweg omdat niet iedere organisatie dezelfde behoefte of omvang heeft. De prijs varieert vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en de eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande pakketten geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze werkplekspecialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Werkplekbeheer

Gratis E-book over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER WERKPLEKBEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Werkplekbeheer

Het Werkplekbeheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999