Werkplekbeheer

Om efficiënt en productief te kunnen werken is het belangrijk dat alle digitale hulpmiddelen zoals PC’s, laptops, mobieltjes en apps naar behoren presteren. Bij IT Synergy vallen al deze ‘devices’ binnen het werkplekbeheer. En wanneer je het werkplekbeheer uitbesteedt bij IT Synergy kan je er zeker van zijn dat deze gehele tak van je ICT altijd én overal werkt. Want naast het opbouwen en installeren van werkplekken zijn we ook gespecialiseerd in het onderhouden van deze apparaten.
Wil jij ook een werkplek van de toekomst?

Uitbesteden werkplekbeheer

Ondernemingen die werkplekbeheer afnemen bij IT Synergy zijn verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Ons team van werkplekspecialisten begeleidt namelijk het proces van A tot Z. Zo denken we graag mee over de juiste aanpassingen en toevoegingen binnen de organisaties op het gebied van ICT. Ook richten we nieuwe en oude ‘devices’ in met de juiste software en monteren deze op locatie. Tot slot beheren en monitoren we de ICT rond de werkplek op updates en mogelijke gevaren. Mocht er zich toch een probleem voordoen? De servicedesk van IT Synergy staat 24/7 klaar om dit op te lossen.

werkplek beheer netwerk kabels

24/7

De servicedesk van IT Synergy is altijd bereikbaar. Via de mail én telefoon. Op afstand én op locatie. Met deze manier van werken, lossen wij IT-gerelateerde problemen in een mum van tijd op.

Betrouwbaar

Wanneer IT Synergy het vertrouwen krijgt om werkplekken te beheren, doen wij dat niet alleen online. We installeren de hardware ook netjes op locatie, zodat werknemers direct aan de slag kunnen.

Vaste prijs

Werkplekbeheer bij IT Synergy is beschikbaar voor een vaste prijs per maand per werkplek, ongeacht het gebruik van de servicedesk. Zo behoren fluctuerende IT-kosten tot de verleden tijd.

Tarieven werkplekbeheer

Werkplekbeheer is een onderdeel van onze dienst all-in systeembeheer. Om een idee te geven van de kosten voor werkplekbeheer, kiezen wij bewust voor een uitwerking  van de verschillende scenario’s. Dit doen wij omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze werkplekspecialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Tot 5 gebruikers

37 50
Maandelijks

Per gebruiker per maand + Office 365 licentie + €199,- setup kosten per gebruiker

5 tot 250 gebruikers

75 00
Maandelijks

Per gebruiker per maand + Office 365 licentie + €199,- setup kosten per gebruiker

 • Professionele support
 • Altijd up-to-date
 • Office 365 Enterprise E3 in de cloud
 • 24/7 monitoring
 • Volledige cloud-backup
 • Cloud opslag
 • Cloud desktop
Meest gekozen

+250 gebruikers

Maatwerk

Per gebruiker per maand + Office 365 licentie + €199,- setup kosten per gebruiker

 • Professionele support
 • Altijd up-to-date
 • Office 365 Enterprise E5 in de cloud
 • 24/7 monitoring
 • Volledige cloud-backup
 • Cloud opslag
 • Cloud desktop

Een veilige en up-to-date werkplek voor jouw medewerkers

Bij IT Synergy zijn we ons ervan bewust dat ondernemingen anno 2020 de lat hoger leggen. Vaste kantoortijden en werkplekken maken plaats voor flexibiliteit. Voor ondernemingen die de stap naar een digitale werkplek willen zetten, biedt IT Synergy uitkomst.

De afgelopen jaren hebben wij namelijk al tal van bedrijven, groot en klein, naar een cloud omgeving gemigreerd. Zo’n werkomgeving in de cloud brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van een lokale werkplek. Gegevens staan bij een digitale werkplek namelijk online en dat betekent dat je niet meer achter je bureau hoeft te zitten om erbij te kunnen. Een internetverbinding is genoeg. Perfect voor de werknemers, maar ook voor ons. IT Synergy kan hierdoor makkelijk en snel updates en monitoring uitvoeren.

Naast de toegankelijkheid is de digitale werkplek ook nog eens veiliger. Een inbraak, brand of andere calamiteit heeft namelijk geen effect meer op het verliezen van data. Deze staan immers veilig opgeslagen in de cloud.

Gratis Ebook Over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER WERKPLEKBEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 999 of stuur een berichtje naar info@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerte aanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Werkplekbeheer

Het Werkplekbeheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999