SYSTEEMBEHEER

WIJ ZORGEN DAT HET WERKT

Systeembeheer is bij IT Synergy écht all-in. Systeembeheer is de overkoepelende term voor het beheren van je gehele IT-omgeving. We verzorgen binnen deze dienstverlening namelijk je netwerk, werkplekken en servers.

Uitbesteden systeembeheer
en onderhoud

De systeembeheerder bij IT Synergy is gespecialiseerd in het onderhouden van systemen. Maar welke systemen draaien er zoal binnen een onderneming? Allereerst is er natuurlijk de computer. Deze moet voorzien worden van een gebruikersaccount, de juiste software versies en verschillende beveiligingsopties. Daarnaast wordt alle data versleuteld ondergebracht in verschillende back-ups en de zakelijke telefoons worden gekoppeld aan het O365 account van de medewerkers. Simpel gezegd zorgt de systeembeheerder ervoor dat alle IT-onderdelen binnen een organisatie naar behoren functioneren.

ICT ONDERHOUD DOOR
IT SYNERGY


Wanneer je systeembeheer uitbesteedt aan ons, dan kun je er zeker van zijn dat alle systemen werken. Mocht er toch een kink in de (netwerk)kabel komen, dan lossen wij het op.

cloud hosting closeup
NIET LULLEN,
MAAR POETSEN

IT onderhoud is in deze digitale tijd een van de belangrijkste elementen om een onderneming draaiende te houden. Daar zijn we ons van bewust. We zetten ons elke dag maximaal in om problemen te voorkomen of te genezen en met 20 jaar ervaring in de IT branche is er geen obstakel dat wij niet kunnen oplossen.

ENKELE VOORDELEN VAN

SYSTEEMBEHEER

Onze systeembeheerders bekijken en onderhouden werkomgevingen proactief. Problemen kunnen op deze manier vaak al aangepakt en opgelost worden voordat deze bij de gebruiker zichtbaar worden.

Ervaar je een technisch probleem? Bel dan onze servicedesk. Deze experts zitten 24/7 klaar om jou te ondersteunen. We nemen op binnen 3 keer rinkelen.

Op al onze contracten zitten vooraf afgesproken reactietijden. Je bent er dus van verzekerd dat jouw probleem snel en naar belofte wordt behandeld.

Een optimale IT infrastructuur voor maximaal resultaat

Het inrichten van een nieuwe of efficiëntere IT infrastructuur doen we voor bedrijven die vanaf het nulpunt beginnen. Denk hierbij aan het opstarten na een verhuizing, maar ook voor bedrijven die een volgende stap in hun IT infrastructuur willen maken op een gevestigde locatie. Eén ding is in ieder geval zeker. Het optimaal inrichten van een IT infrastructuur zorgt voor sneller en makkelijker werken.

Om IT omgevingen te beveiligen maken we van alle data een back-up en wordt deze op meerdere plaatsen versleuteld opgeslagen. De eerste locatie is het datacentrum in Rotterdam en de tweede locatie is ons datacentrum in Hoofddorp

SYSTEEMBEHEER IS ONDERDEEL VAN ONS IT BEHEER,
WEL ZO MAKKELIJK!

MEEST GEKOZEN DOOR ONZE KLANTEN

MICROSOFT 365 WERKPLEK
serverkast schijf
voor de stap naar de cloud
serverkast-port
DE IT SYNERGY
WERKPLEK
serverkast schijfruimte
voor bedrijven met legacy software
serverkast porten
DE IT SYNERGY
WERKPLEK + VOIP
serverkast schijfruimte
IT en telefonie onder één dak
serverkast ethernet port

ALLES OVER IT BEHEER

wel zo duidelijk

De online werkplek bij IT Synergy is onderdeel van IT beheer. IT beheer is opgebouwd uit verschillende elementen die samen een zorgeloze IT ervaring creëren. Wij hebben voor elke IT omgeving een passend IT service aanbod. Bekijk de verschillende onderdelen binnen ons IT beheer hier:

terug naar it beheer

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

ONLINE WERKPLEK

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

NETWERKBEHEER

Een goed ingericht en bedrijfsnetwerk maakt werken makkelijker en sneller. Wij bouwen gehele IT-infrastructuren.

SECURITYBEHEER

Jouw data en gegevens beveiligd volgens de nieuwste methodes en technieken. Aangevuld met een persoonlijke security protocol.

SERVERBEHEER

Servers zijn de slagader van een organisatie. Onze gespecialiseerde IT engineers zorgen voor een 99,9% uptime van jouw RDS.

BACK-UP BEHEER

Geen zorgen over dataverlies. Geautomatiseerde back-ups draaien geruisloos en op de achtergrond.

MICROSOFT 365

Dit is de licentievorm voor de gehele Microsoft suite. Het geeft toegang tot alle applicaties en mogelijkheden van het platform.

MICROSOFT 365 MIGRATIE

Jouw bestaande omgeving overgezet naar Microsoft 365. Compleet met mail en bestanden structuur.

HARDWARE

Wij adviseren over en leveren hardware aan onze klanten. Profiteer van onze kennis en goede contacten met leveranciers.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
MAAK DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
VEELGESTELDE VRAGEN

Systeembeheer staat voor het inrichten en onderhouden van jouw IT infrastructuur. Systeembeheer omvat alles rondom het 24/7 laten draaien van jouw IT omgeving.

Een systeembeheerder is een IT expert die zorgt dat systemen van een klantrelatie altijd werken. Als er een storing optreedt, staat een systeembeheerder gelijk klaar om dit te regelen. Ook worden er regelmatig updates en back-ups uitgevoerd, zodat jij altijd met de nieuwste versies van technieken werkt en je bestanden nooit verloren gaan.

Een datacenter is een plek waar servers staan opgeslagen. Een server is een zware computer die dient als host. Het zorgt o.a. voor opslag en beveiliging van data.

De kosten van systeembeheer hangen af van jouw behoeften. Samen met jouw IT partner bepaal je wat wenselijk en nodig is. Vaak tegen een vast tarief per maand.

Fabian smile

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl