systeembeheer

Systeembeheer is bij IT Synergy écht all-in. Systeembeheer is de overkoepelende term voor het beheren van je gehele IT-omgeving. We verzorgen binnen deze dienstverlening namelijk je netwerk, werkplekken en servers.

De systeembeheerder bij IT Synergy is gespecialiseerd in het onderhouden van systemen. Maar welke systemen draaien er zoal binnen een onderneming? Allereerst is er natuurlijk de computer. Deze moet voorzien worden van een gebruikersaccount, de juiste software versies en verschillende beveiligingsopties. Daarnaast wordt alle data versleuteld ondergebracht in verschillende back-ups en de zakelijke telefoons worden gekoppeld aan het O365 account van de medewerkers. Simpel gezegd zorgt de systeembeheerder ervoor dat alle IT-onderdelen binnen een organisatie naar behoren functioneren.

Wil jij ook zonder zorgen je laptop opstarten?

Uitbesteden systeembeheer en onderhoud

Wanneer je systeembeheer uitbesteedt aan ons, dan kun je er zeker van zijn dat alle systemen werken. Mocht er toch een kink in de (netwerk)kabel komen, dan lossen wij het op.

IT-onderhoud is in deze digitale tijd namelijk een van de belangrijkste elementen om een onderneming draaiende te houden. Daar zijn we ons van bewust. We zetten ons elke dag maximaal in om problemen te voorkomen of te genezen en met 20 jaar ervaring in de IT-branche is er geen obstakel dat wij niet kunnen oplossen.

Alle data waar we een back-up van maken, wordt op meerdere plaatsen versleuteld opgeslagen. De eerste locatie is het datacentrum in Rotterdam en de tweede locatie is ons datacentrum in Hoofddorp

cloud security medewerker

Vast tarief

We brengen een vast tarief per werkplek per maand in rekening. Zo zijn er geen verrassingen aan het eind van de maand.

24/7

We monitoren 24/7 alle virtuele en fysieke werkstations, servers, printers en back-ups.

Reactietijd

Onze scherpe reactietijden baseren wij op basis van impact. Wij schakelen snel en daadkrachtig in elke situatie.

Een optimale IT-infrastructuur voor maximaal resultaat

Het inrichten van een nieuwe of efficiëntere IT-infrastructuur doen we voor bedrijven die vanaf het nulpunt beginnen. Denk hierbij aan het opstarten na een verhuizing, maar ook voor bedrijven die een volgende stap in hun IT-infrastructuur willen maken op een gevestigde locatie.
Eén ding is in ieder geval zeker. Het optimaal inrichten van een IT-infrastructuur zorgt voor sneller en makkelijker werken.

Tarieven systeembeheer

Systeembeheer is een onderdeel van onze dienst all-in systeembeheer. Om een idee te geven van de kosten voor systeembeheer, kiezen wij bewust voor een uitwerking van de verschillende scenario’s. Dit doen wij omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze systeembeheerspecialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Systeembeheer

IT-beheer-boek
IT-beheer-boek

Gratis Ebook Over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER SYSTEEMBEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 999 of stuur een berichtje naar info@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Systeembeheer Team

Het All-in Systeembeheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.
IT-beheer-boek

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999