Serverbeheer

In veel gevallen is de (virtuele)server de slagader van een organisatie. Wanneer deze uitvalt of een storing ervaart kan dat zeer vergaande gevolgen hebben voor een onderneming. Een server ontvangt namelijk alle e-mails op een centraal punt maar slaat ook alle bedrijfsdata op en zorgt er voor dat verscheidene bedrijfsapplicaties operationeel zijn. Continuïteit, veiligheid en onderhoud zijn dan ook de sleutelwoorden wanneer we praten over serverbeheer.

Wil jij ook een server met de juiste capaciteit?

Uitbesteden serverbeheer

Serverbeheer is niets anders dan server inrichting, server monitoring en serveronderhoud in één. Omdat goed serverbeheer een van de meest complexe en essentiële taken is binnen een organisatie verzorgt IT Synergy deze dienstverlening voor het MKB van A tot Z.

Zo denken we graag mee over de optimale inrichting van een server, op locatie maar ook in de cloud. Door onze goede contacten met verschillende datacentra is het eenvoudig up of down-scalen naar behoefte.

Vanzelfsprekend is onze server monitoring proactief en 24/7. Daarmee verzekeren wij organisaties van de beste veiligheidsprotocollen, nieuwste software op applicaties en minimale downtime bij calamiteiten.

serverbeheerder Fabian

Inrichting & beheer

We verzorgen deze dienstverlening van A tot Z.

24/7

We monitoren constant de omgeving op gevaren, updates en gebruik.

Vaste kosten

Een vast bedrag per maand voor server gebruik.

Up- en downscalen

Zeer gemakkelijk up- en downscalen naar behoefte

Tarieven serverbeheer

Serverbeheer is een onderdeel van onze dienst all-in systeembeheerOm een idee te geven van de kosten voor serverbeheer,  kiezen wij bewust voor een uitwerking  van de verschillende scenario’s. Dit doen wij omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk vooral op variabelen als het aantal medewerkers en eventuele extra diensten of wensen. Onderstaande voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze serverspecialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Tot 5 gebruikers

37 50
Maandelijks

Per gebruiker per maand + Office 365 licentie + €199,- setup kosten per gebruiker

5 tot 250 gebruikers

75 00
Maandelijks

Per gebruiker per maand + Office 365 licentie + €199,- setup kosten per gebruiker

 • Professionele support
 • Altijd up-to-date
 • Office 365 Enterprise E3 in de cloud
 • 24/7 monitoring
 • Volledige cloud-backup
 • Cloud opslag
 • Cloud desktop
Meest gekozen

+250 gebruikers

Maatwerk

Per gebruiker per maand + Office 365 licentie + €199,- setup kosten per gebruiker

 • Professionele support
 • Altijd up-to-date
 • Office 365 Enterprise E5 in de cloud
 • 24/7 monitoring
 • Volledige cloud-backup
 • Cloud opslag
 • Cloud desktop

Een server voor jouw bedrijf in de cloud

Servers staan tegenwoordig steeds minder op locatie en steeds meer in cloud. Dat betekent dat de server ‘ergens op het internet’ rondhangt. In veel van die gevallen is ‘ergens’ een datacenter. Een server in de cloud is uitermate geschikt wanneer je als onderneming veel gebruik maakt van standaard applicaties zoals Exchange of CRM. 

Updates rond deze applicaties en andere beheertaken kunnen dan zeer gemakkelijk uit handen worden gegeven. Servers in de cloud zijn ook uitermate geschikt voor flex en thuiswerkers. Gegevens kunnen namelijk via diverse mobile devices benaderd worden. Een vaste kantoorplek is niet meer nodig.

Gratis Ebook Over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER SERVERBEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 999 of stuur een berichtje naar info@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerte aanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Serverbeheer Team

Het Serverbeheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999