Servicedesk

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Support

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Serverbeheer

In veel gevallen is de (virtuele)server de slagader van een organisatie. Wanneer deze uitvalt of een storing ervaart kan dat zeer vergaande gevolgen hebben voor een onderneming. Een server ontvangt namelijk alle e-mails op een centraal punt maar slaat ook alle bedrijfsdata op en zorgt er voor dat verscheidene bedrijfsapplicaties operationeel zijn. Continuïteit, veiligheid en onderhoud zijn dan ook de sleutelwoorden wanneer we praten over serverbeheer.

Wil jij ook een server met de juiste capaciteit?

Uitbesteden serverbeheer

Serverbeheer is een totale server oplossing. Omdat goed serverbeheer een van de meest complexe en essentiële taken is binnen een organisatie verzorgt IT Synergy deze dienstverlening voor het MKB van A tot Z.

We denken graag mee over de optimale inrichting van een server, op locatie maar ook in de cloud. Door onze goede contacten met verschillende datacentra is het eenvoudig up of down-scalen naar behoefte.

Vanzelfsprekend is onze server monitoring proactief en draait 24/7. Daarmee verzekeren wij organisaties van de beste veiligheidsprotocollen, nieuwste software op applicaties en minimale downtime bij calamiteiten.

Door ons strikte beleid omtrent monitoring kunnen wij klanten verzekeren van een goed onderhouden server. We schakelen snel als het gaat om updates en patches. Zo werk je altijd met de laatste en veiligste versies.

serverbeheerder Fabian

Vast tarief

Een vast bedrag per maand voor server gebruik.

24/7

We monitoren constant de omgeving op gevaren, updates en gebruik.

Up- en downscalen

Zeer gemakkelijk up- en downscalen naar behoefte

Een server voor jouw bedrijf in de cloud

Servers staan tegenwoordig steeds minder op locatie en steeds meer in de cloud. Dat betekent dat de server ‘ergens op het internet’ rondhangt. In veel van die gevallen is ‘ergens’ een datacenter. Een server in de cloud is uitermate geschikt wanneer je als onderneming veel gebruik maakt van standaard applicaties zoals Exchange of CRM. 

Updates rond deze applicaties en andere beheertaken kunnen dan zeer gemakkelijk uit handen worden gegeven. Servers in de cloud zijn ook uitermate geschikt voor flex-en thuiswerkers. Gegevens kunnen namelijk via diverse mobile devices benaderd worden. Een vaste kantoorplek is niet meer nodig.

Tarieven serverbeheer

Serverbeheer is een onderdeel van onze dienst all-in systeembeheerOm een idee te geven van de kosten voor serverbeheer,  kiezen wij bewust voor een uitwerking van de verschillende scenario’s. Dit doen wij omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk vooral op variabelen als het aantal medewerkers en eventuele extra diensten of wensen. Onderstaande voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze serverspecialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Serverbeheer

Gratis E-book over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER SERVERBEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Serverbeheer Team

Het Serverbeheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999