Security beheer

Een veilige IT-omgeving is belangrijker dan ooit. Hackers en andere cybercriminelen worden namelijk steeds creatiever als het gaat om het verkrijgen van gevoelige en kostbare bedrijfsgegevens

Ondanks dat cyber security een zeer hot topic is de afgelopen jaren, blijkt dat veel MKB-ondernemingen deze tak van het bedrijf nog niet geheel op orde hebben. En dat is een groot risico. MKB’ers zijn namelijk het vaakst slachtoffer van cybercriminaliteit. Dat komt omdat deze groep, zoals eerder vermeld, niet altijd voldoende beschermd is en tegelijk wel genoeg liquide middelen bezit om bijvoorbeeld ransomware te betalen. 

Cybersecurity staat bij IT Synergy hoog in het vaandel en kan veel van uw zorgen wegnemen.

Wil jij ook zeker weten dat je data veilig is?

Optimale IT-beveiliging voor jouw (MKB) bedrijf

De optimale IT-beveiliging is voor elke MKB’er anders. IT Synergy gaat graag in gesprek over de mogelijkheden en wensen om een passende beveiligingsstrategie te ontwikkelen.

We spreken van een strategie, omdat een optimale cybersecurity niet gerealiseerd wordt met het installeren van één antivirus. Het waarborgen van online veiligheid is een samenspel van verschillende IT-security diensten die samen zorgen voor een optimale IT-beveiliging.

IT Beveiliging voor MKB

Proactief

We monitoren elke omgeving proactief en 24/7.

Alles in de cloud

We voorzien klanten altijd van de nieuwste versies, patches en (beveiligings-)software.

Awareness

We creëren graag security awarness op de werkvloer.

Strategie op maat

Elke onderneming is anders. We gaan graag in gesprek over de wensen en mogelijkheden.

Tarieven security beheer

Security is een onderdeel van onze dienst all-in systeembeheerOm een idee te geven van de kosten voor security beheer, kiezen wij bewust voor een uitwerking van de verschillende scenario’s. Dit doen wij omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze security specialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Tot 5 gebruikers

37 50
Maandelijks

Per gebruiker per maand + Office 365 licentie + €199,- setup kosten per gebruiker

5 tot 250 gebruikers

75 00
Maandelijks

Per gebruiker per maand + Office 365 licentie + €199,- setup kosten per gebruiker

 • Professionele support
 • Altijd up-to-date
 • Office 365 Enterprise E3 in de cloud
 • 24/7 monitoring
 • Volledige cloud-backup
 • Cloud opslag
 • Cloud desktop
Meest gekozen

+250 gebruikers

Maatwerk

Per gebruiker per maand + Office 365 licentie + €199,- setup kosten per gebruiker

 • Professionele support
 • Altijd up-to-date
 • Office 365 Enterprise E5 in de cloud
 • 24/7 monitoring
 • Volledige cloud-backup
 • Cloud opslag
 • Cloud desktop

Uitbesteden IT security

IT Synergy heeft meer dan 10 jaar ervaring met cybersecurity en tal van ondernemingen vertrouwt haar virtuele veiligheid al aan ons toe.

Onze engineers monitoren IT-omgevingen altijd proactief. Potentiële problemen kunnen dan al in een vroegtijdig stadium gesignaleerd en aangepakt worden. Deze manier van werken is uitermate belangrijk om escalatie te voorkomen.

Naast proactief monitoren, stellen we voor elke organisatie ook meerdere back-ups op. Dit verspreidt het risico op dataverlies wanneer calamiteiten zich voordoen.

Uiteraard houdt IT Synergy de trends omtrent internetcriminaliteit nauwlettend in de gaten. We verzekeren ondernemingen dan ook van de laatste updates, patches en software als het gaat om internetveiligheid.

Als laatste blijkt dat cybercriminelen vaak een weg naar binnen vinden door menselijk falen. Het openen van een ‘phishing mail’ kan al een mogelijke breach betekenen. Een belangrijk onderdeel van cybersecurity is dan ook het creëren van security awareness binnen een organisatie. Door middel van voorlichtingen kan IT Synergy mogelijke gevaren herkenbaar maken voor medewerkers en daarmee een extra slot op de (digitale)deur vestigen.

VRAGEN OVER SECURITY BEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 999 of stuur een berichtje naar info@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerte aanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Security Beheer

Het Security Beheer Team

Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999