SECURITYBEHEER

VEILIGHEID VOOROP

Gevoelige en kostbare data staat al lang niet meer alleen lokaal. De cloud is een belangrijke speler geworden als het gaat om de IT infrastructuur van ondernemingen. Daarom is het belangrijk dat IT security niet alleen lokaal op orde is maar ook online. Cybersecurity is een van de specialiteiten van IT Synergy en kan veel zorgen wegnemen.

OPTIMALE IT BEVEILIGING VOOR JOUW (MKB) BEDRIJF

De optimale IT beveiliging is voor elke MKB’er anders. IT Synergy gaat graag in gesprek over de mogelijkheden en wensen om een passende beveiligingsstrategie te ontwikkelen. We spreken van een strategie, omdat een optimale cybersecurity niet gerealiseerd wordt met het installeren van één antivirusprogramma. Het waarborgen van online veiligheid is een samenspel van verschillende IT security diensten zoals MFA implementatie, proactieve monitoring, adequate antivirussoftware en user device management. Deze maatregelen zorgen samen voor een waterdichte IT beveiliging.

Uitbesteden IT security

BIJ IT SYNERGY

IT Synergy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de cybersecurity en tal van ondernemingen vertrouwt haar virtuele veiligheid al aan ons toe. Onze security engineers monitoren omgevingen proactief om escalatie te voorkomen, draaien naar gewenste frequentie back-ups om dataverlies te minimaliseren, analyseren markttrends en geven security awerness trainingen.

Van nelle nacht

Uitbesteden van (cloud) security tegen cybercrime

Naast de lokale IT security van een onderneming moet er extra aandacht besteed worden aan de cloud security. Cloud security is een relatief nieuw begrip. Grote hoeveelheden data online beveiligen kan namelijk nog helemaal niet zo heel lang. Waar voorheen databeveiliging werd gerealiseerd door de data zoveel mogelijk af te schermen van het internet is dat in de cloud niet meer mogelijk. De cloud is tenslotte helemaal online.

Ten eerste helpen we je om jouw omgeving te beschermen. Elke dag worden hackers en computers slimmer. Daarom is er altijd een reële dreiging in jouw online omgeving. Wij zorgen dat alle nieuwe securityfeatures gelijk geïmplementeerd worden. Zo maak je altijd gebruik van de laatste beveiligingsmethodes en ben je minder kwetsbaar voor aanvallen.

IT Synergy houdt de cloud omgeving 24/7 in de gaten en let daarbij zorgvuldig op mogelijke virussen of aanvallen. Een proactieve aanpak is onmisbaar als het gaat om het voorkomen van cyberaanvallen. De kennis van onze technici op het gebied van databeveiliging in combinatie met het gebruik van gespecialiseerde tools zorgen voor een ‘inbraak-proof ‘ online werkomgeving.

Cloud beveiliging werkt pas echt wanneer er ook direct gereageerd wordt op potentiële gevaren. Wij reageren 24/7, snel en conform afspraak. Tijdens cyberaanvallen of lekken isoleren we zoveel mogelijk data, dit verkleint de impact van zo’n calamiteit. Effectief handelen door experts is hierbij van grote noodzaak om schade te voorkomen. Wij hebben heeft alles in huis om online dreigingen in de kiem te smoren.

SECURITYBEHEER IS ONDERDEEL VAN ONS IT BEHEER,
WEL ZO MAKKELIJK!

MEEST GEKOZEN DOOR ONZE KLANTEN

MICROSOFT 365 WERKPLEK
serverkast schijf
voor de stap naar de cloud
serverkast-port
DE IT SYNERGY
WERKPLEK
serverkast schijfruimte
voor bedrijven met legacy software
serverkast porten
DE IT SYNERGY
WERKPLEK + VOIP
serverkast schijfruimte
IT en telefonie onder één dak
serverkast ethernet port

ALLES OVER IT BEHEER

wel zo duidelijk

Securitybeheer bij IT Synergy is onderdeel van IT beheer. IT beheer is opgebouwd uit verschillende elementen die samen een zorgeloze IT ervaring creëren. Wij hebben voor elke IT omgeving een passend IT service aanbod. Bekijk de verschillende onderdelen binnen ons IT beheer hier:

terug naar it beheer

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

ONLINE WERKPLEK

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

SYSTEEMBEHEER

Alle systemen die jouw bedrijf ‘up-and-running’ houden zijn verzekerd van de beste zorg en monitoring.

NETWERKBEHEER

Een goed ingericht en bedrijfsnetwerk maakt werken makkelijker en sneller. Wij bouwen gehele IT-infrastructuren.

SERVERBEHEER

Servers zijn de slagader van een organisatie. Onze gespecialiseerde IT engineers zorgen voor een 99,9% uptime van jouw RDS.

BACK-UP BEHEER

Geen zorgen over dataverlies. Geautomatiseerde back-ups draaien geruisloos en op de achtergrond.

MICROSOFT 365

Dit is de licentievorm voor de gehele Microsoft suite. Het geeft toegang tot alle applicaties en mogelijkheden van het platform.

MICROSOFT 365 MIGRATIE

Jouw bestaande omgeving overgezet naar Microsoft 365. Compleet met mail en bestanden structuur.

HARDWARE

Wij adviseren over en leveren hardware aan onze klanten. Profiteer van onze kennis en goede contacten met leveranciers.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
MAAK DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
VEELGESTELDE VRAGEN

Security beheer omvat alles rondom het beveiligen van systemen en data. Security beheer gaat om zowel lokale beveiliging en online security. Security beheer vraagt om een duidelijke strategie en gaat 24/7 door, zodat data altijd beschermd is.

Voorheen werd data lokaal opgeslagen en beveiligd. Tegenwoordig staan data en bestanden juist online in de cloud. Met cloud security wordt gezorg dat data en bestande optimaal beschermd zijn tegen hackers en datalekken.

IT experts hebben alle kennis in huis om geavanceerde beveiliging op te zetten. Bovendien monitort jouw IT partner jouw IT omgeving continu, zodat er gelijk gereageerd kan worden op mogelijke storingen of inbraken.

Het is mogelijk om jouw IT’ers security beheer te laten doen. De IT omgeving moet echter constant gemonitord worden en daar hebben IT’ers binnen een bedrijf niet altijd tijd voor. Het uitbesteden van security beheer is het veiligst, omdat IT experts altijd bezig zijn met jouw IT infrastructuur.

Fabian smile

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven