Security beheer

Gevoelige en kostbare data staat al lang niet meer alleen lokaal. De cloud is een belangrijke speler geworden als het gaat om de IT infrastructuur van ondernemingen. Daarom is het belangrijk dat IT security niet alleen lokaal op orde is maar ook online. Cybersecurity is een van de specialiteiten van IT Synergy en kan veel zorgen wegnemen.

Wil jij ook zeker weten dat je data veilig is?

Optimale IT-beveiliging voor jouw (MKB) bedrijf

De optimale IT beveiliging is voor elke MKB’er anders. IT Synergy gaat graag in gesprek over de mogelijkheden en wensen om een passende beveiligingsstrategie te ontwikkelen. We spreken van een strategie, omdat een optimale cybersecurity niet gerealiseerd wordt met het installeren van één antivirusprogramma. Het waarborgen van online veiligheid is een samenspel van verschillende IT security diensten zoals MFA implementatie, proactieve monitoring, adequate antivirussoftware en user device management. Deze maatregelen zorgen samen voor een waterdichte IT beveiliging.

 

IT Synergy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de cybersecurity en tal van ondernemingen vertrouwt haar virtuele veiligheid al aan ons toe. Onze security engineers monitoren omgevingen proactief om escalatie te voorkomen, draaien naar gewenste frequentie back-ups om dataverlies te minimaliseren, analyseren markttrends en geven security awerness trainingen.

IT Beveiliging voor MKB

Proactief

We monitoren elke omgeving proactief en 24/7.

Alles in de cloud

We voorzien klanten altijd van de nieuwste versies, patches en (beveiligings-)software.

Strategie op maat

Elke onderneming is anders. We gaan graag in gesprek over de wensen en mogelijkheden.

Uitbesteden van (cloud) security tegen cybercrime

Naast de lokale IT security van een onderneming moet er extra aandacht besteed worden aan de cloud security. Cloud security is een relatief nieuw begrip. Grote hoeveelheden data online beveiligen kan namelijk nog helemaal niet zo heel lang. Waar voorheen databeveiliging werd gerealiseerd door de data zoveel mogelijk af te schermen van het internet is dat in de cloud niet meer mogelijk. De cloud is tenslotte helemaal online.

 

Beveiligen

Ten eerste helpen we je om jouw omgeving te beschermen. Elke dag worden hackers en computers slimmer. Daarom is er altijd een reële dreiging in jouw online omgeving. Wij zorgen dat alle nieuwe securityfeatures gelijk geïmplementeerd worden. Zo maak je altijd gebruik van de laatste beveiligingsmethodes en ben je minder kwetsbaar voor aanvallen.

 

Opsporen

IIT Synergy houdt de cloud omgeving 24/7 in de gaten en let daarbij zorgvuldig op mogelijke virussen of aanvallen. Een proactieve aanpak is onmisbaar als het gaat om het voorkomen van cyberaanvallen. De kennis van onze technici op het gebied van databeveiliging in combinatie met het gebruik van gespecialiseerde tools zorgen voor een ‘inbraak-proof ‘ online werkomgeving.

 

Reageren

 

Cloud beveiliging werkt pas echt wanneer er ook direct gereageerd wordt op potentiële gevaren. Wij reageren 24/7, snel en conform afspraak. Tijdens cyberaanvallen of lekken isoleren we zoveel mogelijk data, dit verkleint de impact van zo’n calamiteit. Effectief handelen door experts is hierbij van grote noodzaak om schade te voorkomen. Wij hebben heeft alles in huis om online dreigingen in de kiem te smoren.

Tarieven Security Beheer

Security is een onderdeel van onze dienst all-in. Om een idee te schetsen over de kosten voor security beheer, is bewust gekozen om een uitwerking te maken van verschillende scenario’s. Simpelweg omdat niet iedere organisatie dezelfde behoefte of omvang heeft. De prijs varieert vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en de eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande pakketten geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze security specialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Security beheer

IT-beheer-boek
IT-beheer-boek

Gratis E-book over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER SECURITY BEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Security Beheer Team

Het Security Beheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.
IT-beheer-boek

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999