Online Werkplek

De online werkplek is de werkplek van de toekomst. Waarom? De enige vereiste is een internetverbinding. De werkplek is namelijk digitaal en benaderbaar via de cloud. Zo kun je op kantoor, thuis maar ook in je favoriete koffietentje veilig online werken.

Wil jij ook zo dynamisch en efficiënt mogelijk werken?

Een veilige online werkplek voor jouw (MKB) bedrijf

Een online werkplek is super veilig. Via een single sign-on maak je namelijk verbinding met een van onze beheerde servers in plaats van een lokale computer of laptop. Op deze server staan alle gegevens die je nodig hebt zonder een verandering in gebruiksvriendelijkheid. Je hebt nog steeds bureaubladen, applicaties en schijven om efficiënt data te beheren. Het enige verschil is dat het hier gaat om een online werkomgeving. Gegevens staan dus niet meer lokaal opgeslagen. Een gestolen of verloren laptop betekent geen verlies meer van belangrijke of gevoelige data.

 

Een hosted werkplek bij IT Synergy is opgebouwd uit 3 elementen:

Software as a Service (SaaS)
Platform as a Service (PaaS)
Infrastructure as a Service (IaaS)

De combinatie van deze 3 elementen creëert een zorgeloze ervaring rondom netwerkcapaciteit, opslag, hardware en gebruikers 

 

 

Een hosted werkplek is dus niets anders dan een (online) werkplek gelokaliseerd buiten het kantoor. Deze werkplek wordt volledig beheerd door de serviceverlener en is bereikbaar via internet. Vaak door middel van VPN of Remote Desktop. De virtuele werkplek wordt als het ware geprojecteerd op het device dat je op dat moment in gebruik hebt.

 

 

De cloud maakt het mogelijk om al je applicaties online te benaderen. Het is niet meer nodig om handmatig software te installeren op elk device binnen een onderneming. Applicaties zijn geplaatst in een virtuele cloud omgeving en kunnen per gebruiker worden toegewezen. Ideaal voor ondernemingen die een variabele vraag naar IT hebben.

online werkplek mobiel macbook

Flexibel

Makkelijk up- & downscalen van gebruikers. Applicaties en software kunnen vanuit een centraal punt toegewezen worden per gebruiker.

Veilig

Er is alleen verbinding met de server mogelijk wanneer deze veilig is. Single of duo sign-on. Verlies van hardware betekent geen verlies meer van data.​

Elk device

Alle devices kunnen contact maken met de server. Het besturingssysteem (Windows, IOS of Android) maakt niets uit, zo kun je echt overal werken!

Uitbesteden (online) werkplekbeheer

Om efficiënt en productief te kunnen werken is het belangrijk dat alle digitale hulpmiddelen zoals pc’s, laptops, mobieltjes en apps goed werken. Bij IT Synergy vallen al deze ‘devices’ binnen het werkplekbeheer. Wanneer je het werkplekbeheer uitbesteedt bij IT Synergy kun je er zeker van zijn dat deze gehele tak van je ICT altijd en overal werkt. Want naast het opbouwen en installeren van werkplekken zijn we ook gespecialiseerd in het onderhouden van deze apparaten.

 

Wij denken graag mee met jouw organisatie over de juiste aanpassingen en toevoegingen op het gebied van ICT. Ook richten we nieuwe en oude ‘devices’ in met de juiste software en monitoren deze op locatie.

Tot slot beheren en monitoren we de ICT rond de werkplek op updates en mogelijke gevaren. Mocht zich toch een probleem voordoen? De servicedesk van IT Synergy staat 24/7 klaar om dit op te lossen.

Tarieven online werkplek

Om een idee te schetsen over de kosten van een online werkplek, is bewust gekozen om een uitwerking te maken van verschillende scenario’s. Simpelweg omdat niet iedere organisatie dezelfde behoefte of omvang heeft. De prijs varieert vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en de eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande pakketten geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze systeembeheer specialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Online werkplek

cloud book
cloud book

Gratis E-book over de Cloud

Meer weten over de CLOUD? Je kent na het lezen de volgende begrippen:

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER DE ONLINE WERKPLEK

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Online Werkplek Team

Het Online Werkplek Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Begrijp de cloud in 10 stappen.
cloud book

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999

DOE DE ICT CHECK

En kom er direct achter waar jouw onderneming nog stappen kan maken!

Stap 1 van 11

  • Voer een getal tussen 0 en 25 in.