ONLINE WERKPLEK

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

De online werkplek is de werkplek van de toekomst. Waarom? De enige vereiste is een internetverbinding. De werkplek is namelijk digitaal en benaderbaar via de cloud. Zo kun je op kantoor, thuis maar ook in je favoriete koffietentje veilig online werken.

Een veilige online werkplek voor jouw (MKB) bedrijf

Een online werkplek is super veilig. Via een single sign-on maak je namelijk verbinding met een van onze beheerde servers in plaats van een lokale computer of laptop. Op deze server staan alle gegevens die je nodig hebt zonder een verandering in gebruiksvriendelijkheid. Je hebt nog steeds bureaubladen, applicaties en schijven om efficiënt data te beheren. Het enige verschil is dat het hier gaat om een online werkomgeving. Gegevens staan dus niet meer lokaal opgeslagen. Een gestolen of verloren laptop betekent geen verlies meer van belangrijke of gevoelige data.

In de cloud werken met een virtuele (hosted) werkplek

Een hosted werkplek is niets anders dan een (online) werkplek gelokaliseerd buiten het kantoor. Deze werkplek wordt volledig beheerd door de serviceverlener en is bereikbaar via internet. Vaak door middel van VPN of Remote Desktop. De virtuele werkplek wordt als het ware geprojecteerd op het device dat je op dat moment in gebruik hebt.

Een hosted werkplek bij IT Synergy is opgebouwd uit 3 elementen, de combinatie van deze 3 elementen creëert een zorgeloze ervaring rondom netwerkcapaciteit, opslag, hardware en gebruikers:

Bureau IT Synergy

WERKEN IN DE CLOUD

STROOMLIJN JE PROCESSEN

De cloud maakt het mogelijk om al je applicaties online te benaderen. Het is niet meer nodig om handmatig software te installeren op elk device binnen een onderneming. Applicaties zijn geplaatst in een virtuele cloud omgeving en kunnen per gebruiker worden toegewezen. Ideaal voor ondernemingen die een variabele vraag naar IT hebben.

ENKELE VOORDELEN

van de ONLINE WERKPLEK

Onze online werkplekken zijn overal benaderbaar. Of je nu werkt op een laptop, telefoon of tablet. Het enige dat wat je nodig hebt is een internetverbinding. 

De naam zegt het eigenlijk al. Onze online werkplek zijn volledig in de cloud. Collega's kunnen dus heel gemakkelijk bestanden online opslaan en delen. Je werkt altijd met de laatste versies en bent verzekerd van back-ups. Ook als je een keer vergeet op te slaan.

Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot jouw online werkomgeving. Maar dat is niet het enige. Wij leveren 24/7 support op al onze dienstverleningen. Zo ben je altijd weer snel aan het werk.

ENKELE VOORDELEN VAN
ONZE ONLINE WERKPLEK

Onze online werkplekken zijn overal benaderbaar. Of je nu werkt op een laptop, telefoon of tablet. Het enige dat wat je nodig hebt is een internetverbinding. 

De naam zegt het eigenlijk al. Onze online werkplek zijn volledig in de cloud. Collega's kunnen dus heel gemakkelijk bestanden online opslaan en delen. Je werkt altijd met de laatste versies en bent verzekerd van back-ups. Ook als je een keer vergeet op te slaan.

Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot jouw online werkomgeving. Maar dat is niet het enige. Wij leveren 24/7 support op al onze dienstverleningen. Zo ben je altijd weer snel aan het werk.

EEN DIGITALE WERKPLEK

BIJ IT SYNERGY

Om efficiënt en productief te kunnen werken is het belangrijk dat alle digitale hulpmiddelen zoals pc’s, laptops, mobieltjes en apps goed werken. Bij IT Synergy vallen al deze ‘devices’ binnen het werkplekbeheer. Wanneer je het werkplekbeheer uitbesteedt bij IT Synergy kun je er zeker van zijn dat deze gehele tak van je ICT altijd en overal werkt. Want naast het opbouwen en installeren van werkplekken zijn we ook gespecialiseerd in het onderhouden van deze apparaten.

It synergy teams overleg

EEN WERKPLEK IN DE CLOUD

GEFOCUST OP DE TOEKOMST

Wij denken graag mee met jouw organisatie over de juiste aanpassingen en toevoegingen op het gebied van ICT. Ook richten we nieuwe en oude ‘devices’ in met de juiste software en monitoren deze op locatie. Tot slot beheren en monitoren we de ICT rond de werkplek op updates en mogelijke gevaren. Mocht zich toch een probleem voordoen? De servicedesk van IT Synergy staat 24/7 klaar om dit op te lossen.

DE ONLINE WERKPLEK IS ONDERDEEL VAN ONS IT BEHEER,
WEL ZO MAKKELIJK!

MEEST GEKOZEN DOOR ONZE KLANTEN

MICROSOFT 365 WERKPLEK
serverkast schijf
voor de stap naar de cloud
serverkast-port
DE IT SYNERGY
WERKPLEK
serverkast schijfruimte
voor bedrijven met legacy software
serverkast porten
DE IT SYNERGY
WERKPLEK + VOIP
serverkast schijfruimte
IT en telefonie onder één dak
serverkast ethernet port

ALLES OVER IT BEHEER

wel zo duidelijk

De online werkplek bij IT Synergy is onderdeel van IT beheer. IT beheer is opgebouwd uit verschillende elementen die samen een zorgeloze IT ervaring creëren. Wij hebben voor elke IT omgeving een passend IT service aanbod. Bekijk de verschillende onderdelen binnen ons IT beheer hier:

terug naar it beheer

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

SYSTEEMBEHEER

Alle systemen die jouw bedrijf ‘up-and-running’ houden zijn verzekerd van de beste zorg en monitoring.

NETWERKBEHEER

Een goed ingericht en bedrijfsnetwerk maakt werken makkelijker en sneller. Wij bouwen gehele IT-infrastructuren.

SECURITYBEHEER

Jouw data en gegevens beveiligd volgens de nieuwste methodes en technieken. Aangevuld met een persoonlijke security protocol.

SERVERBEHEER

Servers zijn de slagader van een organisatie. Onze gespecialiseerde IT engineers zorgen voor een 99,9% uptime van jouw RDS.

BACK-UP BEHEER

Geen zorgen over dataverlies. Geautomatiseerde back-ups draaien geruisloos en op de achtergrond.

MICROSOFT 365

Dit is de licentievorm voor de gehele Microsoft suite. Het geeft toegang tot alle applicaties en mogelijkheden van het platform.

MICROSOFT 365 MIGRATIE

Jouw bestaande omgeving overgezet naar Microsoft 365. Compleet met mail en bestanden structuur.

HARDWARE

Wij adviseren over en leveren hardware aan onze klanten. Profiteer van onze kennis en goede contacten met leveranciers.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
MAAK DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
VEELGESTELDE VRAGEN

Een online werkplek is een werkomgeving die volledig online staat. Jouw bestanden en software staan niet meer op je laptop of computer, maar worden online beheerd en beveiligd. Je kunt de online werkplek altijd en overal bereiken met één login.

De online werkplek wordt opgeslagen in de cloud. De cloud is een netwerk van servers en computers over de hele wereld, dat samen als één grote harde schijf fungeert. Het is een ‘wolk’ van data, waar software en bestanden veilig kunnen worden opgeslagen.

Met de online werkplek heb je altijd en overal toegang tot jouw werkomgeving, zolang je maar internet hebt. Je bent niet gebonden aan één plek om te werken en je kunt online samenwerken in bestanden met jouw collega’s. De online werkplek is snel en optimaal beveiligd.

De opslagruimte is volledig in te richten en uit te breiden naar jouw behoeften. Zo kom je nooit opslag te kort en hoef je niet meer onnodig bestanden te verwijderen om plek vrij te maken.

Fabian smile

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven