Netwerkbeheer

Alle apparaten binnen een onderneming communiceren met elkaar via een netwerk. Om deze digitale communicatie vlot te laten verlopen heeft IT Synergy de beste netwerkbeheerders in dienst. Deze netwerkbeheerders zorgen er ook voor dat het netwerk voldoende capaciteit heeft en voorzien is van een zeer betrouwbare beveiliging.

Wil jij ook dat je netwerk "gewoon werkt"?

Uitbesteden netwerkbeheer en onderhoud

Het bedrijfsnetwerk zorgt ervoor dat alle apparaten met elkaar kunnen communiceren. PC’s, laptops, telecom, camera’s, printers en modems staan allemaal in contact met elkaar. Onze netwerkbeheerders zorgen voor een goed ontwerp en onderhouden dit vervolgens proactief. Zo zijn gebruikers altijd verzekerd van de maximale gebruiksvriendelijk- en veiligheid.

 

Wij kunnen netwerken opbouwen vanaf het nulpunt, zoals bijvoorbeeld na een verhuizing. Maar wij pakken ook bestaande netwerken aan.  Met onze slimme netwerkoplossingen richten we ze efficiënter en duurzamer in zodat alle apparaten naadloos met elkaar kunnen samenwerken.

 

Efficiëntie en veiligheid gaan bij ons hand-in-hand. Daarom zorgen we ervoor dat netwerken ook beschermd zijn tegen malware, virussen en hackers. En dit doen we natuurlijk op de achtergrond. Onze beveiligingsstrategie zorgt ervoor dat ongenode gasten buiten de deur blijven zonder in te leveren op gebruiksgemak. Wij bewaken de updates, patches en netwerkbelasting zodat gebruikers ongestoord kunnen werken. Netwerkbeheerders van IT Synergy verzorgen jouw gehele bedrijfsnetwerk.

netwerkbeheer internet kabels

Vast tarief

Bij IT Synergy rekenen wij met vastgestelde maandelijkse tarieven. Zo kom je niet voor onverwachtse verassingen te staan. Wij houden van duidelijkheid.

24/7

We monitoren 24/7 het gehele netwerk. Vaak kunnen wij hierdoor al problemen oplossen voordat deze zich op de voorgrond aantonen.

Persoonlijk

IT Synergy wijst voor jouw onderneming een persoonlijke netwerkspecialist toe die precies weet wat er in jouw netwerk speelt.

Een optimaal WiFi netwerk voor maximale zekerheid

Elke onderneming is anders en daarom heeft IT Synergy een breed scala aan WiFi oplossingen. We gaan graag in gesprek over het WiFi beheer en de daarbij behorende dekkingsgraad, authenticatie, BYOD en algemene veiligheid.

 

We prioriteren een 100% dekkingsgraad waarbij gebruik en veiligheid centraal staan. Medewerkers moeten overal waar nodig gebruik kunnen maken van het draadloos netwerk. Deze eenvoud moet echter niet ten koste gaan van de veiligheid. Een slecht beveiligd netwerk is namelijk vragen om ongewenste gasten.

 

Middels een WiFi scan brengen we het huidige WiFi netwerk in kaart. Hiervoor gebruiken we hoge kwaliteit meetinstrumenten, die zeer nauwkeurig de storingen en dekkingsgraad kunnen weergeven. Aan de hand van deze informatie en de gewenste behoefte kunnen we een optimaal WiFi netwerk ontwerpen en implementeren.

Tarieven netwerkbeheer

Om een idee te geven van de kosten voor netwerkbeheer, kiezen wij bewust voor een uitwerking van de verschillende scenario’s. Dit doen wij omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze netwerkspecialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Netwerk beheer

IT-beheer-boek
IT-beheer-boek

Gratis E-book Over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER NETWERKBEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar op zoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Netwerkbeheer Team

Het Netwerkbeheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.
IT-beheer-boek

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999