netwerkBEHEER

DE BASIS VOOR WERKPLEKKEN

Alle apparaten binnen een onderneming communiceren met elkaar via een netwerk. Om deze digitale communicatie vlot te laten verlopen heeft IT Synergy de beste netwerkbeheerders in dienst. Deze netwerkbeheerders zorgen er ook voor dat het netwerk voldoende capaciteit heeft en voorzien is van een zeer betrouwbare beveiliging.

UITBESTEDEN NETWERKBEHEER EN ONDERHOUD

Het bedrijfsnetwerk zorgt ervoor dat alle apparaten met elkaar kunnen communiceren. PC’s, laptops, telecom, camera’s, printers en modems staan allemaal in contact met elkaar. Onze netwerkbeheerders zorgen voor een goed ontwerp en onderhouden dit vervolgens proactief. Zo zijn gebruikers altijd verzekerd van de maximale gebruiksvriendelijk- en veiligheid.

Wij kunnen netwerken opbouwen vanaf het nulpunt, zoals bijvoorbeeld na een verhuizing. Maar wij pakken ook bestaande netwerken aan. Met onze slimme netwerkoplossingen richten we ze efficiënter en duurzamer in zodat alle apparaten naadloos met elkaar kunnen samenwerken.

Een optimaal beveiligd netwerk voor maximale zekerheid

Wij zorgen ervoor dat netwerken beschermd zijn tegen malware, virussen en hackers. En dit doen we natuurlijk op de achtergrond. Onze beveiligingsstrategie zorgt ervoor dat ongenode gasten buiten de deur blijven zonder in te leveren op gebruiksgemak. Wij bewaken de updates, patches en netwerkbelasting zodat gebruikers ongestoord kunnen werken. Netwerkbeheerders van IT Synergy verzorgen jouw gehele bedrijfsnetwerk.

it for it closeup
ENKELE VOORDELEN VAN
ONS NETWERKBEHEER

Wij zorgen ervoor dat jouw IT infrastructuur piekfijn wordt opgebouwd. Alle apparaten binnen de werkomgeving communiceren feilloos met elkaar. Gebruikers kunnen dus 'gewoon' printen vanaf de laptop.

Overal op jouw kantoor WiFi. Eéntje voor de collega's en ééntje voor de gasten. Zelfs in de berging.

Eén van onze IT experts zal jouw omgeving opbouwen. Hij is vanaf dat punt dan ook de aangewezen persoon om jou te ondersteunen met alle netwerkvragen. 

OVERAL OP KANTOOR WIFI
EEN 100% DEKKINGSGRAAD

Elke onderneming is anders en daarom heeft IT Synergy een breed scala aan WiFi oplossingen. We gaan graag in gesprek over het WiFi beheer en de daarbij behorende authenticatie, BYOD en algemene veiligheid.

We prioriteren een 100% dekkingsgraad waarbij gebruik en veiligheid centraal staan. Medewerkers moeten overal waar nodig gebruik kunnen maken van het draadloos netwerk. Deze eenvoud moet echter niet ten koste gaan van de veiligheid. Een slecht beveiligd netwerk is namelijk vragen om ongewenste gasten.

Middels een WiFi scan brengen we het huidige WiFi netwerk in kaart. Hiervoor gebruiken we hoge kwaliteit meetinstrumenten, die zeer nauwkeurig de storingen en dekkingsgraad kunnen weergeven. Aan de hand van deze informatie en de gewenste behoefte kunnen we een optimaal WiFi netwerk ontwerpen en implementeren.

NETWERKBEHEER IS ONDERDEEL VAN ONS IT BEHEER,
WEL ZO MAKKELIJK!

MEEST GEKOZEN DOOR ONZE KLANTEN

MICROSOFT 365 WERKPLEK
serverkast schijf
voor de stap naar de cloud
serverkast-port
DE IT SYNERGY
WERKPLEK
serverkast schijfruimte
voor bedrijven met legacy software
serverkast porten
DE IT SYNERGY
WERKPLEK + VOIP
serverkast schijfruimte
IT en telefonie onder één dak
serverkast ethernet port

ALLES OVER IT BEHEER

wel zo duidelijk

De online werkplek bij IT Synergy is onderdeel van IT beheer. IT beheer is opgebouwd uit verschillende elementen die samen een zorgeloze IT ervaring creëren. Wij hebben voor elke IT omgeving een passend IT service aanbod. Bekijk de verschillende onderdelen binnen ons IT beheer hier:

terug naar it beheer

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

ONLINE WERKPLEK

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

SYSTEEMBEHEER

Alle systemen die jouw bedrijf ‘up-and-running’ houden zijn verzekerd van de beste zorg en monitoring.

SECURITYBEHEER

Jouw data en gegevens beveiligd volgens de nieuwste methodes en technieken. Aangevuld met een persoonlijke security protocol.

SERVERBEHEER

Servers zijn de slagader van een organisatie. Onze gespecialiseerde IT engineers zorgen voor een 99,9% uptime van jouw RDS.

BACK-UP BEHEER

Geen zorgen over dataverlies. Geautomatiseerde back-ups draaien geruisloos en op de achtergrond.

MICROSOFT 365

Dit is de licentievorm voor de gehele Microsoft suite. Het geeft toegang tot alle applicaties en mogelijkheden van het platform.

MICROSOFT 365 MIGRATIE

Jouw bestaande omgeving overgezet naar Microsoft 365. Compleet met mail en bestanden structuur.

HARDWARE

Wij adviseren over en leveren hardware aan onze klanten. Profiteer van onze kennis en goede contacten met leveranciers.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
MAAK DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
VEELGESTELDE VRAGEN

Om te zorgen dat alle apparaten binnen een organisatie goed met elkaar kunnen communiceren, is een goed netwerk nodig. Een netwerk is dus de verbinder van servers, kabels en werkstations. Netwerkbeheer staat voor het onderhouden en optimaliseren van dit netwerk, zoals de wifi en internetverbinding. 

Een netwerkbeheerder zorgt dat een netwerk altijd werkt en voldoende capaciteit behoudt voor het aantal gebruikers. Een netwerkbeheer update de infrastructuur en lost storingen op als deze optreden.

Er is geen verschil tussen Office 365 en Microsoft 365. Microsoft heeft enkel de naam veranderd. Als je een Office 365 abonnement had, is deze automatisch overgezet naar een Microsoft 365 abonnement.

Om te zorgen dat al jouw systemen constant blijven werken, is het van enorm belang dat het netwerk sterk is en voldoende capaciteit aankan. Als dit niet het geval is, kunnen je niet efficiënt werken en bijvoorbeeld bepaalde programma’s of data niet laden.

Fabian smile

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven