Servicedesk

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Support

010 – 30 31 999
support@itsynergy.nl

Sales

010 – 30 31 930
sales@itsynergy.nl

Netwerkbeheer

Alle apparaten binnen een onderneming communiceren met elkaar via een netwerk. Om deze digitale communicatie vlot te laten verlopen heeft IT Synergy de beste netwerkbeheerders in dienst. Deze netwerkbeheerders zorgen er ook voor dat het netwerk voldoende capaciteit heeft en voorzien is van een zeer betrouwbare beveiliging.

Wil jij ook dat je netwerk "gewoon werkt"?

Uitbesteden netwerkbeheer en onderhoud.

Het uitbesteden van netwerkbeheer is bij ondernemingen in Nederland eerder regel dan uitzondering. IT Synergy heeft meer dan 20 jaar ervaring in het beheren en bewaken van netwerken.

Netwerkbeheerders van IT Synergy verzorgen jouw gehele bedrijfsnetwerk.

We stellen ze op een juiste en veilige manier zijn in, maar zorgen ook dat deze gebruiksvriendelijk zijn voor alle werknemers.

Onze netwerkspecialisten kunnen een netwerk opbouwen vanaf het nulpunt, zoals bijvoorbeeld het geval is na een verhuizing. Maar zij kunnen ook bestaande netwerken beter en efficiënter inrichten. Mochten zich toch problemen voordoen binnen het netwerk, dan staan onze netwerkspecialisten direct klaar om het op te lossen.

Door onze verschillende slimme netwerkoplossingen is het mogelijk om ondernemingen te laten excelleren in hun vakgebied zonder beperkingen op het gebied van ICT.

netwerkbeheer internet kabels

Vast tarief

Bij IT Synergy rekenen wij met vastgestelde maandelijkse tarieven. Zo kom je niet voor onverwachtse verassingen te staan. Wij houden van duidelijkheid.

24/7

We monitoren 24/7 het gehele netwerk. Vaak kunnen wij hierdoor al problemen oplossen voordat deze zich op de voorgrond aantonen.

Persoonlijk

IT Synergy wijst voor jouw onderneming een persoonlijke netwerkspecialist toe die precies weet wat er in jouw netwerk speelt.

Een optimaal beveiligd netwerk voor maximale zekerheid

Tegenwoordig zijn termen als malware, spyware, virussen en hackers niet onbekend meer in het ondernemerslandschap. Het is dan ook belangrijker dan ooit om je netwerk zo goed mogelijk te beveiligen tegen alle mogelijke inbrekers om de continuïteit van je onderneming te waarborgen. Een kritische blik op de veiligheid van je WiFi en welke apparaten allemaal contact maken met jouw domein, is dan ook zeer noodzakelijk.

Omdat geen enkele onderneming hetzelfde is, past IT Synergy zijn netwerkbeveiliging aan per klant. Daarbij letten we in eerste instantie natuurlijk op een optimale beveiligingsstrategie maar daarnaast denken we ook graag mee over gebruiksvriendelijkheid en gemak. Zo zijn de tijdrovende updates en installaties onze verantwoordelijkheid en kan er zorgeloos gebruik worden gemaakt van het netwerk!

Tarieven netwerkbeheer

Om een idee te geven van de kosten voor netwerkbeheer, kiezen wij bewust voor een uitwerking van de verschillende scenario’s. Dit doen wij omdat de prijzen simpelweg niet voor iedere organisatie hetzelfde zijn. De prijs varieert namelijk vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande voorbeelden geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze netwerkspecialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Netwerk beheer

Gratis E-book Over IT Beheer

Meer weten over IT Beheer?

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER NETWERKBEHEER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar op zoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Netwerkbeheer Team

Het Netwerkbeheer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor IT beheer.

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999