MICROSOFT 365

ALTIJD EN OVERAL WERKEN

Microsoft 365 is het nieuwe Microsoft Office pakket. O365 is volledig online. Bestanden en wijzigingen worden niet opgeslagen op je computer, zoals je dat waarschijnlijk gewend bent, maar in de cloud. Zo heb je jouw belangrijke documenten altijd bij de hand en kun je altijd verder werken in de meest recente versie van je bestand. Over back-ups hoef je je geen zorgen meer te maken, daar zorgen de servers van Microsoft namelijk voor.

Zakelijk Microsoft Office 365 beheer voor jouw (MKB) bedrijf

Microsoft 365 is een extreem nuttig platform als het naar volle potentie wordt benut. Wanneer O365 goed is ingericht zorgt dit voor een lagere werklast en het maakt een goede samenwerking met collega’s makkelijker.

Alle applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint zijn online te bewerken en te bekijken. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een project. OneDrive, een algemene opslagplek, maakt het mogelijk om bestanden online te beheren en overal, met elk device toegankelijk te maken. Ook zijn alle gebruikers gegarandeerd van de nieuwste Windows 10 versie en de daarbij behorende veiligheidsgarantie.

O365 BEHEER EN SUPPORT

Office 365 is zeer functioneel maar op de achtergrond heb je wel een goede O365 infrastructuur nodig, O365 biedt geavanceerde beveiligings- en productiviteitsfunctionaliteiten. Je wilt natuurlijk niet dat de stagiair toegang heeft tot de salarissen.

Als onderneming zijn er dus een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer O365 geïmplementeerd wordt. Via Office 365 zakelijk beheer richten wij de gehele achtergrond naar wens in. Denk hierbij aan het vergeven van rechten, instellen van zakelijke mappen en het aanmaken van nieuwe gebruikers. IT Synergy regelt de achterkant, zodat jij optimalisatie ervaart aan de voorkant!

VOORDELEN VAN
MICROSOFT 365 BIJ IT SYNERGY

Het zakelijk beheren, inrichten en onderhouden van Microsoft 365 is een van onze expertise. Tevens is er voor elke onderneming een passende oplossing.

Je hebt overal makkelijk en online toegang tot bestanden, mailboxen en andere tools vanaf elk device. Het is mogelijk om je pakket te up- en downscalen!

We richten het systeem in naar wens en vergeven rechten naar gebruik. Alles wordt automatisch geback-upt en je werkt altijd met de nieuwste versies van Windows.

support servicedesk

ALS MICROSOFT OFFICE 365 PARTNER BIEDEN WIJ OOK DE BESTE SUPPORT

IT Synergy is een geautoriseerde Microsoft Partner. Om Microsoft partner te blijven dienen onze IT medewerkers hun Microsoft skills up-to-date te houden door cursussen te volgen en examens te maken. Daardoor zit er veel kennis in onze organisatie over de verschillende applicaties en de diverse toepassingen van tools binnen het Office 365 pakket. We gebruiken het zelf ook!

Om alles uit Office 365 te halen bieden wij speciale support aan. Zo loopt, ook na de implementatie, alles op rolletjes! We assisteren graag met het oplossen van mailbox problemen, het toewijzen van nieuwe rechten of het slimmer beheren van bestanden. De servicedesk staat elke werkdag klaar om de beste O365 support te leveren.

MICROSOFT 365 IS ONDERDEEL VAN ONS IT BEHEER,
WEL ZO MAKKELIJK!

MEEST GEKOZEN DOOR ONZE KLANTEN

MICROSOFT 365 WERKPLEK
serverkast schijf
voor de stap naar de cloud
serverkast-port
DE IT SYNERGY
WERKPLEK
serverkast schijfruimte
voor bedrijven met legacy software
serverkast porten
DE IT SYNERGY
WERKPLEK + VOIP
serverkast schijfruimte
IT en telefonie onder één dak
serverkast ethernet port

ALLES OVER IT BEHEER

wel zo duidelijk

Microsoft 365 is onderdeel van IT beheer. IT beheer is opgebouwd uit verschillende elementen die samen een zorgeloze IT ervaring creëren. Wij hebben voor elke IT omgeving een passend IT service aanbod. Bekijk de verschillende onderdelen binnen ons IT beheer hier:

terug naar it beheer

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

ONLINE WERKPLEK

Een werkplek die online benaderbaar is. Super flexibel en ideaal voor snel en simpel samenwerken.

SYSTEEMBEHEER

Alle systemen die jouw bedrijf ‘up-and-running’ houden zijn verzekerd van de beste zorg en monitoring.

NETWERKBEHEER

Een goed ingericht en bedrijfsnetwerk maakt werken makkelijker en sneller. Wij bouwen gehele IT-infrastructuren.

SECURITYBEHEER

Jouw data en gegevens beveiligd volgens de nieuwste methodes en technieken. Aangevuld met een persoonlijke security protocol.

SERVERBEHEER

Servers zijn de slagader van een organisatie. Onze gespecialiseerde IT engineers zorgen voor een 99,9% uptime van jouw RDS.

BACK-UP BEHEER

Geen zorgen over dataverlies. Geautomatiseerde back-ups draaien geruisloos en op de achtergrond.

MICROSOFT 365 MIGRATIE

Jouw bestaande omgeving overgezet naar Microsoft 365. Compleet met mail en bestanden structuur.

HARDWARE

Wij adviseren over en leveren hardware aan onze klanten. Profiteer van onze kennis en goede contacten met leveranciers.

TOE AAN ADVIES VAN EEN EXPERT?
MAAK DAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
VEELGESTELDE VRAGEN

Microsoft 365 is een totaalpakket van Microsoft dat toegang geeft toch alle Office apps, zoals Outlook, PowerPoint, Excel en Teams. Het is een cloudoplossing dat de online werkplek faciliteert en het maakt samenwerken nog makkelijker.  

Alle apps van Microsoft zijn toegankelijk en met elkaar verbonden. Teams en Outlook zijn automatisch gelinkt en bestanden kun je openen in OneDrive en SharePoint. Je kunt in alle bestanden (online) samenwerken met collega’s, veilig, snel en efficiënt.   

Er is geen verschil tussen Office 365 en Microsoft 365. Microsoft heeft enkel de naam veranderd. Als je een Office 365 abonnement had, is deze automatisch overgezet naar een Microsoft 365 abonnement.  

Microsoft 365 wordt beveiligd in de cloud. Bovendien is samenwerken met een IT bedrijf dat jouw Microsoft 365 omgeving beveiligd en monitort een goede oplossing. Zo ben je altijd verzekerd van optimale beveiliging.  

Fabian smile

OF LAAT HIER DIRECT EEN BERICHT ACHTER!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl