MICROSOFT OFFICE 365

Microsoft 365 is het nieuwe Microsoft Office pakket. O365 is volledig online. Bestanden en wijzigingen worden niet opgeslagen op je computer, zoals je dat waarschijnlijk gewend bent, maar in de cloud. Zo heb je jouw belangrijke documenten altijd bij de hand en kun je altijd verder werken in de meest recente versie van je bestand. Over back-ups hoef je je geen zorgen meer te maken, daar zorgen de servers van Microsoft namelijk voor.

Wil jij ook werken met de nieuwste versie van Microsoft 365?

Zakelijk Microsoft Office 365 beheer voor jouw (MKB) bedrijf

Microsoft 365 is een extreem nuttig platform als het goed wordt gebruikt. Wanneer O365 goed is ingericht zorgt dit voor een lagere werklast en het maakt een goede samenwerking met jouw collega’s mogelijk.

  • ITS icon Outlook (mailbox, agenda, contactpersonen, etc.)
  • ITS icon O365 suite (Word, Excel, Powerpoint, etc.)
  • ITS icon OndeDrive
  • ITS icon Teams

Alle applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint zijn online te bewerken en te bekijken. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een project. OneDrive, een algemene opslagplek, maakt het mogelijk om bestanden online te beheren en overal, met elk device toegankelijk te maken. Daarbij zijn alle gebruikers gegarandeerd van de nieuwste Windows 10 versie en de daarbij behorende veiligheidsgarantie.

Office 365 is zeer functioneel maar op de achtergrond heb je wel een goede O365 infrastructuur nodig, O365 biedt geavanceerde beveiligings- en productiviteitsfunctionaliteiten. Je wilt natuurlijk niet dat de stagiair toegang heeft tot de salarissen. 

Als onderneming zijn er dus een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer O365 geïmplementeerd wordt. Via Office 365 zakelijk beheer richten wij de gehele achtergrond naar wens in. Denk hierbij aan het vergeven van rechten, instellen van zakelijke mappen en het aanmaken van nieuwe gebruikers. IT Synergy regelt de achterkant, zodat jij optimalisatie ervaart aan de voorkant!

microsoft 365 werkplek

Expertise

Het zakelijk beheren, inrichten en onderhouden van Microsoft 365 is een van onze expertise. Tevens is er voor elke onderneming een passende oplossing.

Flexibel

Je hebt overal makkelijk en online toegang tot bestanden, mailboxen en andere tools vanaf elk device. Het is mogelijk om je pakket te up- en downscalen!

Veilig

We richten het systeem in naar wens en vergeven rechten naar gebruik. Alles wordt automatisch geback-upt en je werkt altijd met de nieuwste versies van Windows.

Als Microsoft 365 reseller/partner bieden wij daarnaast de nodige support

IT Synergy is een geautoriseerde Microsoft Partner. Om Microsoft partner te blijven dienen onze IT medewerkers hun Microsoft skills up-to-date te houden door cursussen te volgen en examens te maken. Daardoor zit er veel kennis in onze organisatie over de verschillende applicaties en de diverse toepassingen van tools binnen het Office 365 pakket. We gebruiken het zelf ook!

Om alles uit Office 365 te halen bieden wij speciale support aan hierdoor loopt, ook na de implementatie, alles op rolletjes! We assisteren graag met het oplossen van mailbox problemen, het toewijzen van nieuwe rechten of het slimmer beheren van bestanden. De servicedesk staat elke werkdag klaar om de beste O365 support te leveren.

Tarieven Microsoft 365

Om een idee te schetsen over de kosten voor Microsoft Office 365, is bewust gekozen om een uitwerking te maken van verschillende scenario’s. Simpelweg omdat niet iedere organisatie dezelfde behoefte of omvang heeft. De prijs varieert vooral op variabelen zoals het aantal medewerkers en de eventuele extra diensten en wensen. Onderstaande pakketten geven een beeld van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze Office 365 specialisten een berekening maken die speciaal op jouw organisatie toegespitst is.

Microsoft Office 365

cloud book
cloud book

Gratis E-book over de Cloud

Meer weten over de CLOUD? Je kent na het lezen de volgende begrippen:

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VRAGEN OVER MICROSOFT 365?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het Microsoft Office 365 Team

Het Microsoft Office 365 Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Begrijp de cloud in 10 stappen.
cloud book

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig